Επιλογή ενισχυτή για Monitor Audio RX1



Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.493
Reaction score
37.569
.... με 3 δεκαετιες αποτι διαβαζω πισω σου..δε θα το ελεγα... :beach:
τουλαχιστων μαθαινεις..γρηγορα..μολις σε 24ωρες εμαθες για χεντρουμ και 100 βατ μινιμουμ.. 8-)
εχω κανει ενα φεγγαρι με 100 βατ(στα 8ωμ) και κοντινα ηχεια στα δικα σου.. ακομα τα εχω (σε εφεδρεια) και τα προοριζω για υπνοδωματιο..οπου θα παιζουν απαλη σοφτ τσαζ, λαουντς και τικι ρυθμους , και καμπαρετζουδικα.
 
Last edited:




Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.493
Reaction score
37.569
εγω το βλεπω λιγο μοναρχικο το πραμα ...σορρυ.. 🐒
οταν κανατε προταση γαμου/δεσμου της ειπατε "θα σε κανω βασιλισσα" και το εννοουσατε ? και το κανατε ? τοτε γιατι το ειπατε ?!
 

Μηνύματα
16
Reaction score
19
Ενα μήνα μετά το τελευταίο post, στο οποίο κανείς δεν τόλμησε να απαντήσει φυσικά, και όλοι άρχισαν να σφυρίζουν κοιτάζοντας αδιάφορα αριστερά και δεξιά..

Για να μην μένει λοιπόν με απορία όποια άτυχη ψυχή διάβασε αυτό το thread, κατέληξα στον Cambridge CXA60.
Μετά από σχετική αναβάθμιση του χώρου και αγορά βάσεων Norstone Stylum 1, ομολογώ ότι είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος με το ηχητικό αποτέλεσμα.

Ο CA οδηγάει τα RX1 εξαιρετικά (τα twitter τουλάχιστο, σύμφωνα με τον δόκτωρα :p), κάτι που εμφανώς απουσίαζε με τον παλιο AV Marantz (και έχουμε και χεντρουμ, δοκτωρ!!) Ο έλεγχος και η έκταση στις χαμηλές είναι φανταστικά για το μέγεθος των ηχείων, ειδικά με τη νέα τοποθέτηση, σε σημείο που το υπάρχον sub μάλλον θα πάει για πώληση. Ακόμη κι αν δώσει χαμηλότερες συχνότητες μάλλον θα θολώσει το τελικό αποτέλεσμα. Οι μεσαίες ζωντάνεψαν και οι υψηλές έχουν πλέον υπέροχη διαύγεια και έκταση. Και το πρατ που το πας;

Το πικάπ, ένα παλιό καλό Dual που εδώ και κάποια χρόνια είχε την Ortofon M2 Red, περιμένει τώρα το νέο του ιμάντα απο Γερμανία και παίζει αξιοπρεπέστα από ένα NAD phono stage. Αναρωτιέμαι αν θα άξιζε αλλαγή της κεφαλής σε Nagaoka MP110 ή να αναστήσω την παλιά μου Stanton 727E με καμιά καινουρια αναβαθμισμένη βελόνα..

Γενικά το σύστημα παίζει ψηφιακά, flac από το PC με foobar2k (asio) και με οπτική στον cxa60. Για Spotify/Tidal(?) streaming ένα Xiaomi mi box s που βγάζει και αυτο οπτική στον CA.

Εν ολίγοις, για τα δικά μου αυτιά είναι ένας άκρως πετυχημένος συνδυασμός που δεν χορταίνω να ακούω και βλέπω να μένω σε αυτόν για πολλά χρόνια ακόμα.

Μου περισσεψε και το προηγούμενο MF V-DAC για τον αγαπητο μπατζανάκη που μολις τσιμπησε και αυτος στο BF ενα συνδυασμο CA AXA35 με MA Bronze 2. :)
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.321
Μηνύματα
2.858.497
Members
37.894
Νεότερο μέλος
Nika
Top