Επιλογή ηχείων


Timaras

*****
Μηνύματα
2.887
Reaction score
2.078
Ε πες κάτι παραπάνω βρε παιδί μου!

Edit.

Καλορίζικα, καλοάκουστα να είναι !
 

Μηνύματα
72
Reaction score
52
Ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια σας.. ειδικα σε εσένα timaras για την υπομονή σου...χωρίς τη δική σας βοήθεια θα έψαχνα στα τυφλα...Σας ευχαριστώ πολύ..
 

Μηνύματα
2.120
Reaction score
5.566
Καλοακουστα και απροβληματιστα. τα dali ειναι παρα πολυ καλα ηχεια,και παρολο που τα εχεις σε πολυ μικρο χωρο(για τα 7 αρια)σε βοηθα οτι δεν τα εχεις πολυ κοντα σε τοιχους γιατι θα γινοταν πανηγυρι εκει μεσα. τα εχω παρει προσφατα για εναν φιλο, και τα εχει σε μικρο χωρο και χορευουν τα παντα μεσα στο δωματιο.
 

Μηνύματα
72
Reaction score
52
Λοιπόν έχοντας περάσει 10 μέρες από τότε που τα συνδεσα θα γράψω τις πρώτες εντυπώσεις μου από το σετ των dali με το subwoofer jbl 260p..Είναι πάνω από τις προσδοκίες μου το αποτέλεσμα...Η καθαρότητα των ηχείων είναι απίστευτη και η δύναμη του subwoofer επίσης. ..Ο διαχωρισμός των ήχων με έχει εντυπωσιάσει...κάθησα να δω παλιες ταινίες σε ηχο dts που στο παλιό ηχοσυστημα δε μου έλεγαν κάτι και ενθουσιάστηκα με την μετατροπή τους..οπότε μέχρι τώρα όλα κάτι παραπάνω από καλά ...λέω μέχρι τώρα γιατί το πιο βασικό κριτήριο για μένα είναι η αντοχή στο χρόνο. ..Ευχαριστώ άλλη μια φορά για τη βοήθεια με τις γνώσεις σας...
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.594
Μηνύματα
2.865.232
Members
37.934
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top