Επιλογή σκούτερ 250-300 cc

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.218
Άμα δε πάρει τη βεσπούτσα του ζιζικου, να πα να δει ηλεκτρικά σκούτερ, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν αρκετά.

Καλά, στο εξωτερικό γίνεται πλέον χαμός, νομίζω μόνο ηλεκτρικά έβλεπα..

Πχ: (τυχαία επιλογή)

(Κοίτα στο βίντεο πώς κατεβαίνει σκάλες, και πως πάει με μια ρόδα πάνω στο πεζοδρόμιο)

Άμα δεν ξέρει από αυτά, πες λεφτά να ρωτήσω αυτούς που ξέρουν. Θα σου πω τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς, από άτομα που τα έχουν οδηγήσει όλα...

Last edited:

gid

Reaction score
9.843
Τα 3κυκλα είναι καλή φάση για αυτοκινητάκηδες, αν δεν κάνω λάθος τα οδηγείς με άδεια αυτοκινήτου.

TGD

Reaction score
9.825
Όχι όλα, μόνο συγκεκριμένα μοντέλα. Έχει σχέση με τον χειρισμό.

Reaction score
24.819
Τα 3κυκλα είναι καλή φάση για αυτοκινητάκηδες, αν δεν κάνω λάθος τα οδηγείς με άδεια αυτοκινήτου.
Καταστροφή είναι , το τι μπινελικια έχουν ακούσει είναι άλλο πραμμα, μιλάμε ότι είναι λίγο περισσότερο ευέλικτα από τρακτέρ στην κίνηση

gid

Reaction score
9.843
Κι όμως ήμουν σαφέστατος, έγραψα "για αυτοκινητάκηδες"....

Αν δεν είναι πολύ πλατιά περνάνε μια χαρά στη διήθηση.

Με τη διήθηση και το πανεύκολο παρκάρισμα, ο αυτοκινητάκιας που τώρα κόβει φλέβες στο ποτάμι θα δει μεγάλη χαρά ανάμεσα στα σκέλια...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.218
Εγώ ξέρω φανατικά ενθουσιασμένους κατόχους τέτοιων τρίκυκλων.

Βέβαια, ότι έχει να κάνει με την αυτοκίνηση και τις μηχανές, έχει πληθώρα απόψεων, οπότε δεν βγαίνει άκρη έτσι για τον συγκεκριμένο ενδιαφερόμενο, θα πρέπει να τα οδηγήσει και να δει εάν του ταιριάζει οδηγικά.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.089
Ρε παίδες, δεν ψάχνει ούτε για τρίκυκλο, ούτε για χιλιάρες street ούτε για κόντρες. Έλεος...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.004
Ρε παίδες, δεν ψάχνει ούτε για τρίκυκλο, ούτε για χιλιάρες street ούτε για κόντρες. Έλεος...
Ότι και να πάρει, για το τελευταίο μη είσαι και τόσο σίγουρος...
Και εγώ λέω ότι έχω ηρεμήσει πάνω στη μοτοσυκλέτα (όντως έτσι είναι) τις προάλλες όμως με κουνήθηκε ένας στο φανάρι και ήταν κρίμα να τον αφήσω να νιώθει γρήγορος :biggrin:

Reaction score
5.174
Τι θέμα είναι καθαρά οικονομικό με την προϋπόθεση ότι υπάρχει ετοιμοπαραδοτο.
Το honda 750 (xadv forza ) είναι ότι πιο κοντά σε μοτοσυκλέτα σε συμπεριφορα αλλά πιο ακριβά σε συντήρηση σέρβις
(Κυκλοφόρει φήμη ότι βγάζουν ζημιές καμπάνα συμπλέκτη )
Αντίθετα πχ το crf1000 dct πχ δεν έχει ακουστεί τίποτα .
Κορυφαία σκούτερ είναι το sym TL( νομίζω παίζει προσφορά στα 8000
Οπότε πχ 7300 ευρώ για honda adv 350 που υπάρχει αναμονή πάνω από 6 μήνες η sym tl ; ) και το Yamaha tmax στα 14000 ( έλεος !!!)

Μετά beverly 400 ( κεφαλή polini με ροικες εξελίξεις κλπ αλλά δεν το λένε )
Ότι και αν πάρει μόλις πάρουν τα μυαλά του αέρα και αρχίσει τις σφήνες θα αρχίσουν τα προβλήματα και οι πτώσεις .
Δυστυχώς έτσι είναι
Εγώ ήμουν σταματημένος σε στοπ και μια ευγενική κυρία πέρασε από πάνω μου εντελώς γιατί βιαζόταν να πάει στο νοσοκομείο δήλωσε
Μετά δήλωσε ότι ήμουν σε κίνηση και όχι σταματημένος
Η ρόδα του αυτοκινήτου της πάνω στην δική μου αλλά όταν ήρθε η τροχαία ούτε καν φωτογραφίες δεν πήραν .
Τώρα θα μου πεις τι το λέω αλλά θα συναντήσει κ τέτοια περιστατικά

Reaction score
326
Σκούτερ και πάλι σκούτερ. Τα πόδια είναι ασφαλή, έχεις δυνατότητα να βάλεις ποδιά και να είσαι ζεστός τον χειμώνα, έχεις χώρους για να αφήνεις αδιάβροχα, γάντια, μπουφάν, κράνη ή να βάζεις τα ψώνια της εβδομάδας.

Είναι μεγάλος σε ηλικία, έχει αποκτήσει νοοτροπία αυτοκινητιστή που πίστεψε με είναι μεγάλο ατού για κάποιον που καβαλάει μηχανή καθώς μπορεί προβλέψει και να εκτιμήσει διαφορετικά την κίνηση και την ροή του δρόμου από κάποιον που οδηγεί μόνο δίτροχο. Έχει αναπτύξει αίσθηση κινδύνου, φόβου και είναι αρκετά ώριμος. Θέλει να γλυτώνει χρόνο και χρήμα όχι να πηγαίνει για καφέ και να κάνει μόστρα.

Και σαν καλός πατέρας με ανησυχίες, θα του κάνεις δώρο ένα καλό κράνος, ένα 4εποχών μπουφάν και γάντια. Γιατί σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν 2 κατηγορίες αναβατών, αυτοί που έχουν πέσει και αυτοί που δεν έχουν πέσει ακόμα. Οπότε όταν γίνει η στραβή να είναι εξοπλισμένος.

Ότι του γυαλίσει θα πάει να το κάνει test ride και θα πάρει όποιο του αρέσει/ταιριάζει περισσότερο. Τα κυβικά είναι το λιγότερο. Σίγουρα δεν προτείνω κάτω από 300 μιας και οι αποστάσεις είναι μεγάλες και αργότερα θα θέλει να περάσει και διόδια με το κορίτσι για μια εκδρομή.

Κάτοχος Beverly Tourer 300i του 2010 (το τελευταίο μοντέλο με στρογγυλό φανάρι) και με πάνω από 120.000χλμ δεν το αλλάζω με τίποτα. Όλο το χρόνο κάθε μέρα πήγαινε-έλα δουλειά (60χλμ) και τα γύρω γύρω και με έχει σώσει. Την μηχανή την κυκλοφορώ πλέον μόνο ΣΚ εκτός αστικού περιβάλλοντος για να μπορώ να την απολαμβάνω.

Reaction score
24.819
Αν πρέπει να ντυθεί με τα απαραίτητα που αναφέρθηκαν παραπάνω (που ακούγεται λογικό) τότε με τον ηλεκτρικό σίγουρα φτάνει αν όχι το ίδιο νωρίς κέντρο από Μαρούσι αντε κάνα 10 λεπτό το πολύ αργότερα χωρίς ταλαιπωρία κλπ.
Just saying , ναουμ γιατί αντίστοιχες σκέψεις έχω κάνει στο παρελθόν σε δυσκολότερο δρομολόγιο

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.089
Είναι μεγάλος σε ηλικία, έχει αποκτήσει νοοτροπία αυτοκινητιστή που πίστεψε με είναι μεγάλο ατού για κάποιον που καβαλάει μηχανή καθώς μπορεί προβλέψει και να εκτιμήσει διαφορετικά την κίνηση και την ροή του δρόμου από κάποιον που οδηγεί μόνο δίτροχο. Έχει αναπτύξει αίσθηση κινδύνου, φόβου και είναι αρκετά ώριμος. Θέλει να γλυτώνει χρόνο και χρήμα όχι να πηγαίνει για καφέ και να κάνει μόστρα.
:thumbsup:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.218
7,5 χιλιάρικα

Reaction score
2.815
Έχω καινούργιο scooter με 9000 χλμ και μεγάλη μηχανή με 80000 χλμ
Το scooter δεν το αλλάζω με τίποτα για μέσα στην πόλη.
Την μηχανή για την αίσθηση και την κάβλα της οδήγησης.
Και τα 2 όμως θα πάνε για πούλημα για μια καινούργια μηχανή γιατί σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει λόγος να μετακινούμε καθημερινά μέσα στην πόλη

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.200
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike