Επιλογή cd player/dac

Reaction score
2.566
Φίλε μου σόρυ αλλά τζάμπα τρέξιμο έκανες...ακούγοντας σε διαφορετικούς χώρους, με διαφορετικά ηχεία κλπ. δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα...

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Φίλε μου σόρυ αλλά τζάμπα τρέξιμο έκανες...ακούγοντας σε διαφορετικούς χώρους, με διαφορετικά ηχεία κλπ. δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα...
Ενώ συμφωνώ απόλυτα, μου έρχεται ασυθόρμητα να ρωτήσω:

Γιατί προτείνετε(ουμε) να πάει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος και να κάνει όσες περισσότερες ακροάσεις μπορεί;

Reaction score
3.987

Γιατί προτείνετε(ουμε) να πάει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος και να κάνει όσες περισσότερες ακροάσεις μπορεί;
για να του αλλάξουμε γνώμη βέβαια, αλλά με δημοκρατικές διαδικασίες!:gotcha:

Reaction score
2.566
Εγώ πάντως δεν το έχω προτείνει ποτέ ή τουλάχιστον, ποτέ από τότε που άρχισα να καταλαβαίνω περί του θέματος.
Τις επισκέψεις σε μαγαζιά (τις έκανα κι εγώ πολλάκις όταν είχα αρχίσει να ασχολούμαι), πλέον τις βλέπω ως έναν όμορφο -ίσως- τρόπο να...σπαταλήσεις τον χρόνο σου.
Φυσικά, τα μαγαζιά είναι απολύτως απαραίτητα, αφού μέσω αυτών γίνεται η εισαγωγή ενδιαφέροντων μηχανημάτων, συνεπώς έχουν σαφέστατα λόγο ύπαρξης...απλά, αυτός δεν είναι κατά την άποψή μου, η επιλογή μηχανημάτων.
Σίγουρα, για παράδειγμα, ένας κάπως πιο χρήσιμος ρόλος τους -αν και αυτό απέχει πολύ από το να θεωρηθεί ότι βγάζει ασφαλή συμπεράσματα για το εκάστοτε μηχάνημα- είναι το να ζητήσεις να κάνεις μια ακρόαση ενός μηχανήματος στο σπίτι σου, που τουλάχιστον εκεί θα πάρεις μια γεύση του πώς θα συσχετιστεί με τον δικό σου χώρο και για το αν αυτό σου αρέσει ή όχι....αλλά και πάλι, τελικά, όπως φαντάζομαι καταλαβαίνεις, υπάρχουν διάφορα θέματα, όσον αφορά στη κρίση ως προς την απόδοση ενός μηχανήματος...

Last edited:

Reaction score
15.469

ειναι σαν το sex φανταζομαι...
γνωριζεις κοσμο

nima

Banned
Reaction score
618
Το cd που έχεις φοράει το Sanyo SF-P101N transport που θεωρείται κοινό για να βασιστείς πάνω του με εξωτερικό dac, εγώ θα αγόραζα ένα καινούργιο ολοκληρωμένο και θα πούλαγα το marantz, δε χρειάζεται να μπλέξεις με 2 συσκευές.

Reaction score
391
Καλησπέρα σε όλους.
Επειδή όταν αρχίζει κάτι κάποιος θα πρέπει και να το τελειώνει,θεωρώ σκόπιμο να αναφέρω τα εξής:
-Οι ακροάσεις συνεχίστηκαν επί πέντε επιπλέον ώρες χωρίς,τουλάχιστον για μένα,
να αλλάξουν τα αρχικά συμπεράσματα όπως ήδη σας έχω αναφέρει.
- Αποφάσισα λοιπόν να προβώ στην αγορά cd player
-Όσοι εξ υμών παρακολουθείτε το forum, θα έχετε ήδη διαπιστώσει ότι πούλησα το marantz(εξαιρετικό player για τα χρήματα του όπως διαπίστωσα ιδίοις όμμα σι)
και προέβην στην αγορά, του τελευταίου μου cd player,του cary 306 από μέλος του forum. AΛΛΑ ΚΟΛΠΑ.
Ήταν αυτό ακριβώς που ζητούσα,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.
Ευχαριστώ πραγματικά όλα τα μέλη για τις προτάσεις/απόψεις/σκέψεις,που μοιράστηκαν μαζί μου σε αυτό το μικρό,επίπονο αλλά γοητευτικό ταξίδι
Καλές ακροάσεις.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.214
Members
38.669
Νεότερο μέλος
Andreas79