Επιλογή Phono Stage

Reaction score
15.469

A

AKARL

Guest
μα ο αθρωπος λεει για 500 ευρο πανω-κατω ...
ωραιο παντως και πολυ ωραιο κουτι και ωραιο κοκκινο βελουδο
παντως το πλαστικο τροφοδοτικακι ειναι γυφτια !
:D:whistling:
A) Να δόση κε άλλα 200 Έουρος κε να πάρη το καλό κε γυαλιστερό φόνο με το πλαστικό κουτάκι για τη μπρίζα που ήκανε κενούργχιο 1,5-2Κ. :o:o:o

B) Μετά θα το αναβαθμίση με άλλο τροφοδοτικό.

Με πχιάνης; :gotcha: ;)

Reaction score
200
Γεια σας,εχω ενα πικαπ Nothgham Analogue Horizon το οποιο ειναι αναβαθμισμενο με καλωδιωση van den Hul D-502 με ακροδεκτες eichmann Bullet Gold,και καλωδιο ρευματος AudioQuest (πολυ λεπτο)η εκδοση που ειχε βγει για πικαπ.Ο δε βραχιονας ειναι ο RB-251 που αντικατεστησε τον 250 γιατι ειχε προβλημα.Η κεφαλη που τον συνοδευει ειναι η Benz SL 0.4V. Οσον αφορα τον ενισχυτη αυτη την εποχη παιζω με εναν Simaudio i3.Tο δε phono stage που εχω υποψη μου ειναι τα εξης.
1-Project Tube Box DS
2-Creek Audio OBH-15 Mk2
3-
Trichord Dino MK3
Τα οποια μπορουν να αγοραστουν και καινουργια με το Dino ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΡΙΑΚΑ απο οικονομικης αποψης!Και σε μεταχειρισμενο το
Trigon Vanguard II το ΙΙΙ θεωρω οτι ειναι πολυ δυσκολο για μεταχειρισμενο,οποτε εκτος.Περιμενω τις αποψεις σας και ευχαριστω!
Tα ηχεία σου ποια είναι;

Νομίζω ότι ο ενισχυτής σου δεν έχει την δυνατότητα να σου αποκαλύψει μεγάλες ηχητικές διαφορές.

Reaction score
283
Tα ηχεία σου ποια είναι;

Νομίζω ότι ο ενισχυτής σου δεν έχει την δυνατότητα να σου αποκαλύψει μεγάλες ηχητικές διαφορές.
Eχω τα
Audio physic spark IIIΤωρα αυτο που λες για τον ενισχυτη δεν ξερω σε ποιο βαθμο το εννοεις,παντως οι αλλαγες συνοδων καλωδιων κλπ ειναι ακουστες ηχητικα!

Last edited:

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
357
Να λάβεις σοβαρά στα υπ΄΄οψιν το Trichord Dino MK3 θα σε γλυτώσει από πολλούς μελλοντικούς πονοκεφάλους! Είναι ποιοτικότατο σε κατασκευή, αναβαθμήσιμο το φτάνεις μέχρι εκεί που θέλεις ακόμη και η απλή έκδοσή παίζει καταπληκτικά και παίζει με όλου του κόσμου τίς κεφαλές σωστά όπως πρέπει!!!

Reaction score
283
Να λάβεις σοβαρά στα υπ΄΄οψιν το Trichord Dino MK3 θα σε γλυτώσει από πολλούς μελλοντικούς πονοκεφάλους! Είναι ποιοτικότατο σε κατασκευή, αναβαθμήσιμο το φτάνεις μέχρι εκεί που θέλεις ακόμη και η απλή έκδοσή παίζει καταπληκτικά και παίζει με όλου του κόσμου τίς κεφαλές σωστά όπως πρέπει!!!
Ευχαριστω για την βοηθεια σου,εγω προσωπικα εχω καταληξει σιγουρα πλεον μεταξυ των dinoMK3 και Ifi phono 2

Reaction score
3.093
Γεια σας,εχω ενα πικαπ Nothgham Analogue Horizon το οποιο ειναι αναβαθμισμενο με καλωδιωση van den Hul D-502 με ακροδεκτες eichmann Bullet Gold,και καλωδιο ρευματος AudioQuest (πολυ λεπτο)η εκδοση που ειχε βγει για πικαπ.Ο δε βραχιονας ειναι ο RB-251 που αντικατεστησε τον 250 γιατι ειχε προβλημα.Η κεφαλη που τον συνοδευει ειναι η Benz SL 0.4V. Οσον αφορα τον ενισχυτη αυτη την εποχη παιζω με εναν Simaudio i3.Tο δε phono stage που εχω υποψη μου ειναι τα εξης.
1-Project Tube Box DS
2-Creek Audio OBH-15 Mk2
3-
Trichord Dino MK3
Τα οποια μπορουν να αγοραστουν και καινουργια με το Dino ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΡΙΑΚΑ απο οικονομικης αποψης!Και σε μεταχειρισμενο το
Trigon Vanguard II το ΙΙΙ θεωρω οτι ειναι πολυ δυσκολο για μεταχειρισμενο,οποτε εκτος.Περιμενω τις αποψεις σας και ευχαριστω!
Καλύτερο καλώδιο από mogami δεν υπάρχει.Κοστίζει δε ελάχιστα
Σαφώς trichord dino

Reaction score
73
Στο συστημα μου ΥΒΑ Integre Passion με πικαπ SYSTEMDEK IIX900 με βραχίονα REGA RB-300 και κεφαλή
ORTOFON MC RONDO BRONZE εχω το PHONO STAGE MONRIO ADN
Παρα πολύ καλός ηχος απλα θελει ζεσταμα για να αποδωσει τα μεγιστα

Τωρα η MONRIO http://www.monrio.it/monrio_3_10_15_016.htm
βγαζει το ADN-N
https://www.audio-activity.com/monrioadn-en.html
http://www.questforsound.com/preamps/preamps_monrio_ADN-N.htm

To ADN είχε και έχει αποσπάσει τον σεβασμό απο πολλούς μουσικόφιλους.
Επειδή πλησιάζει το όριο του ποσού που βαζεις σκέψου και αυτη την επιλογή

αγορες
http://www.monrio.it/monrio_3_10_15_007.htm

Reaction score
0
κυκλοφορουν τοσα σχεδια απο υπεροχα phono που δεν υπαρχει κανενας λογος να δωσει καποιος 500ε για phono με ολοκληρωμενα και τυπικα τροφοδοτικα.Βρειτε εναν μερακλη τεχνικο κι σωστε τα χρηματα σας

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Με αυτά τα ολίγα δεν υπάρχουν αληθινά λαμπάτα phono stages σε προσιτή (έστω και αλμυρά) τιμή...[/QUOTE]
Μην πας στοιχημα............

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas