Επιλογή Pos

Reaction score
447
Καλημέρα και καλή χρονιά.
Θέλω να βαλω στο κατάστημα μου (κάβα ποτών) pos. Ξέρει κανένας ποιό pos έχει τις μικρότερες (και αν είναι δυνατόν μηδενικές) κρατήσεις;
Η γνώμη σας για vivawallet ή για pos από ΟΤΕ; Οι συνολικές χρεώσεις θα είναι πολύ μικρές.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.325
Καλημέρα και καλή χρονιά...στην έρευνα είμαι και εγώ...
και προσανατολίζομαι σε vivawallet...
για ΟΤΕ δεν γνώριζα..καλά που το ανέφερες;)

Reaction score
447
Ο αδελφός μου που ειχε pos της vivawallet μου είπε μακριά. Δεν σου βάζει τα λεφτά άμεσα. Θέλουν παρακάλια για να στα βάλουν! Έχει κανείς εμπειρία;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.592
Eurobank και Alpha που γνωρίζω έχουν κρατήσεις 0,8% και 0,85% αντίστοιχα. Η Eurobank βάζει τα χρήματα στον λογαριασμό την επόμενη εργάσιμη, ενώ η Alpha σε 2 εργάσιμες. Νομίζω ότι στην Πειραιώς ισχύει ό,τι και στην Alpha.

Σε όλες τις περιπτώσεις χρειάζεται ένα ελάχιστο τζίρου, περί τις 9.000€ τον χρόνο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: τα παραπάνω ισχύουν για κάρτες Visa, Master, Maestro. Οι American Express και Diners είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο, και έχουν προμήθεια 3,5% στις άλλες τράπεζες και 2,5% έως 3,5% στην Alpha (ανάλογα με τον τζίρο). Προσωπικά θεωρώ ληστρικό το ποσοστό προμήθειας, και δεν τις δέχομαι.

Reaction score
43
Eurobank και Alpha που γνωρίζω έχουν κρατήσεις 0,8% και 0,85% αντίστοιχα. Η Eurobank βάζει τα χρήματα στον λογαριασμό την επόμενη εργάσιμη, ενώ η Alpha σε 2 εργάσιμες. Νομίζω ότι στην Πειραιώς ισχύει ό,τι και στην Alpha.

Σε όλες τις περιπτώσεις χρειάζεται ένα ελάχιστο τζίρου, περί τις 9.000€ τον χρόνο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: τα παραπάνω ισχύουν για κάρτες Visa, Master, Maestro. Οι American Express και Diners είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο, και έχουν προμήθεια 3,5% στις άλλες τράπεζες και 2,5% έως 3,5% στην Alpha (ανάλογα με τον τζίρο). Προσωπικά θεωρώ ληστρικό το ποσοστό προμήθειας, και δεν τις δέχομαι.
καλησπερα και χρονια πολλα!αυτα τα ποσοστα δεν νομιζω να ισχυουν εκτος και αν εχεις βενζιναδικο!
εγω με καταστημα εχω eurobank και μου κανουν κρατηση 1.8% και 2% αντιστοιχα εκτος απο american express (3.8 %).οντως την αλλη μερα το πρωι μου τα εχουν βαλει τα λεφτα εκτος απο american express που μπαινουν σε 2-3 μερες!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.592
Διαπραγματεύσου το. Τα ποσοστά προμήθειας έπεσαν ραγδαία μετά τα capital controls, και ειδικά από τον Σεπτέμβριο και μετά.

*Δεν έχω βενζινάδικο. :D

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057

Reaction score
43
Διαπραγματεύσου το. Τα ποσοστά προμήθειας έπεσαν ραγδαία μετά τα capital controls, και ειδικά από τον Σεπτέμβριο και μετά.

*Δεν έχω βενζινάδικο. :D
Απο οσο ξερω τετοιο ποσοστο δεν δινουν ουτε σε σουπερ μαρκετ,παρολα αυτα ομως θα παω αυριο κι ολας να δω τι παιζει!

Reaction score
447

Κι αν δεν κάνεις 9000 ευρώ το χρόνο;;

Reaction score
539
Ο αδελφός μου που ειχε pos της vivawallet μου είπε μακριά. Δεν σου βάζει τα λεφτά άμεσα. Θέλουν παρακάλια για να στα βάλουν! Έχει κανείς εμπειρία;
Ανακριβές. Κλείνεις πακέτο στο pos και τα παίρνεις next day στο wallet σου.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.592
Απο οσο ξερω τετοιο ποσοστο δεν δινουν ουτε σε σουπερ μαρκετ,παρολα αυτα ομως θα παω αυριο κι ολας να δω τι παιζει!
Τα σούπερ μάρκετ και οι μεγάλες αλυσίδες έχουν προμήθεια 0,2 με 0,3%.

Κι αν δεν κάνεις 9000 ευρώ το χρόνο;;
Τότε -αν δεν κάνω λάθος- πληρώνεις κάποιο ποσό γύρω στα 10€ τον μήνα.

Reaction score
43
λοιπον σημερα επισκεφτηκα την eurobank
η σημερινη προμηθεια ειναι 1.5% στα λοιπα καταστηματα και 1.2% σε super market και καταστηματα ενδυσης-υποδησης.
πλαφον τζιρου δεν υπαρχει.
καποιες εξαιρεσεις γινονται μονο σε σωματια και συλλογους που εκει μπορει να υπαρχει πλαφον αναλογος την περιπτωση αλλα και παλι η προμηθεια δεν πεφτει κατω απο 1%

Reaction score
447
Επισκέφτηκα χθες τον οτέ. Αγοράζεις το μηχανάκι 270 αν δεν κάνω λάθος, προμήθεια 1,2 ή 1,3 % ανα συναλλαγή, και 9 ευρώ κάθε μήνα πάγιο σε μια άλλη εταιρία, κάτι που δεν κατάλαβα. Αλήτες!!!

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.249
Αυτό είναι για να έρχομαι εγώ στο μαγαζί σου και να πληρώνω με κάρτα;
Ναι αλλά δεν αφορά τον πελάτη η προμήθεια. Αν αγοράσεις προϊόν αξίας 100€ εσύ ( ως πελάτης) 100 θα πληρώσεις, ο καταστηματάρχης θα πληρωθεί 100 μείον την προμήθεια

Από βδομάδα θα ρωτήσω Πειραιώς να δούμε τι θα πούνε και αυτοί

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis