Επιλογή Pos

Reaction score
447
Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από το ταχυδρομικό ταμιευτήριο και μου είπαν ότι έβγαλαν προσφορά, pos δωρεάν η συσκευή (ενσύρματη ή ασύρματη) κανένα πάγιο ή συνδρομή , και χρέωση 1,1% ανά συναλλαγή.
Καλό ακούγεται.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.481
Πέραν προσφορών, τιμών, ποσοστών κτλ, δεν θα έπρεπε οι ενδιαφερόμενοι να μάθουν και το χρόνο εκκαθάρισης της κάθε συναλλαγής;

Στην Κύπρο αυτός ο χρόνος είναι πρακτικά ασήμαντος (24 ώρες), αλλά έχω την εντύπωση ότι στην Ελλάδα δεν είναι έτσι. Στο κάτω κάτω, εάν είναι να κάνετε σήμερα τη συναλλαγή με 1.1% προμήθεια (στην περίπτωση του ΤΤ) και να παίρνετε τα χρήματα σε δύο εβδομάδες (για παράδειγμα, δεν γνωρίζω τον πραγματικό χρόνο), ίσως θα ήταν καλύτερα να προτιμηθεί λύση με υψηλότερη προμήθεια αλλά μικρότερο χρόνο εκκαθάρισης της συναλλαγής.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.592
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχει υπαχθεί στην Eurobank, η οποία βάζει τα χρήματα στο λογαριασμό το πρωί της επόμενης εργάσιμης.

Η Alpha τα βάζει σε 2 εργάσιμες, και το ίδιο νομίζω και η Πειραιώς.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.315
Το θέμα είναι ότι ο κάθε επαγγελματίας είναι δεσμευμένος να πάρει POS από την(τις) τράπεζα που συνεργάζεται καθώς δεν μπορεί να ανοίξει νέο λογαριασμό σε άλλη τράπεζα. Το ΤΤ εφόσον είναι της eurobank θα πρέπει κάποιος να έχει λογαριασμό στην τράπεζα για να δουλέψει...ή ακόμα και αν τα στέλνουν σε λογαριασμό άλλης τράπεζας τότε θα έχει επιπλέον κόστος για τη μεταφορά.
Τουλάχιστον έτσι νομίζω ότι γίνεται, δεν τα έχω ψάξει ακόμα με το θέμα τρίτης τράπεζας, το ξέρει μήπως κανείς στα σίγουρα;

Reaction score
0
Καλησπέρα σας,

Έχω ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και σκέφτομαι να συνεργαστώ με το προγραμμα Alpha bonus. Δλδ να μπορεί ο πελάτης να εξαργυρώνει τους ποντούς του στο κατάστημα μου. Η απορία μου είναι η εξής πότε γίνεται η πίστωση του ποσού των πόντων που εξαργυρώνει ο πελάτης στον εταιρικό λογαριασμό. Γίνεται άμεσα; Παρακαλώ οποιος γνωρίζει να με βοηθήσει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis