- Reaction score
- 11.759
Ναι το ξέρω ότι δε χρεώνομαι εγώ. Θα πάω να ρωτήσω κι εδώ πόσο έχουν προμήθεια.
αν δεν αλλάξουνε πολιτική οι τράπεζες με τις υπέρογκες προμήθειες σε λίγο θα χρεώνεσαι...εσύ.Ναι το ξέρω ότι δε χρεώνομαι εγώ. Θα πάω να ρωτήσω κι εδώ πόσο έχουν προμήθεια.
Οχι ακόμα δεν ψηφίστηκε, μάλλον για Φεβρουάριο και αν.Βασικά,δε θα έπρεπε ήδη να τα είχαν προμηθευτεί όλα τα καταστήματα αυτά τα μηχανάκια?
Πολλά είναι..
Κάτι ακούστηκε μονο για συναλλαγές πάνω από 500€
Αν ισχύσει από 0€ θα κλεισουμε όλοιΠολλά είναι.
Από 0€ θα έπρεπε να ισχύει!
Δ.Υ. να φανταστώ?Δε νομίζω.Απλά αυτοί που για χρόνια δεν κόβαν τις αποδείξεις που έπρεπε θα ζοριστούν γιατί δε θα βάζουν στην τσέπη ποσοστά κέρδους υπέρογκα.Θα βάζουν αυτά που έβαζαν μείον το φπα και την προμήθεια που και κατά τη δική μου άποψη είναι ληστρική και δε θα έπρεπε να υφίσταται εφόσον μιλάμε για υποχρεωτική χρήση.
Νομίζω ότι εφόσον γίνει αυτό,το σύστημα θα τα φροντίσει αυτά όπως φρόντιζε αυτό το καθεστώς φοροδιαφυγής τόσα χρόνια!
Αυτό εδώ τιμωρείται..Πάντως, έχω μια εντύπωση ότι οι επιχειρηματίες μετακυλούν το κόστος της προμήθειας στην τελική τιμή του προϊόντος, έτσι ώστε για ένα προϊόν για το οποίο θέλουν να τους μείνει ένα Χ ποσό στην τσέπη, ο καταναλωτής να πληρώνει Χ+ την προμήθεια.
Τουλάχιστον εδώ αυτό συμβαίνει.
Όχι.Δ.Υ. να φανταστώ?![]()
Ελ.Επ. που να μην έχει πληρώσει εισφορές λίγο δύσκολο να παίρνει σύνταξη...για να πάρεις πλήρη σύνταξη από ΤΕΒΕ πρέπει να έχει πληρώσει καμιά 220-240 χιλιαδες ευρώ σε εισφορές..κάτι δεν κάθεται καλάΌχι.
Απλά μισθωτός είμαι.
Έχω όμως στο συγγενικό μου περιβάλλον ανθρώπους που δε δήλωσαν ποτέ αυτά που έβγαζαν και δεν πλήρωσαν ποτέ τις εισφορές που έπρεπε και τώρα ζορίζονται που τους έχει κοπεί η σύνταξη,που παρεπιπτόντως τους έχει πάει όσο
έχει πάει σε άλλους του συγγενικού μου περιβάλλοντος που δουλεύανε υπό καθεστώς 24ωρης βάρδιας μισθωτούς με τις τριπλάσιες εισφορές.
[DOUBLEPOST=1483703570][/DOUBLEPOST]και τώρα τους φταίει ο σύριζα που τους έκανε να πιστέψουν ότι θα τους βγάλει από τα μνημόνια,θα ρίξει την τιμή του θέρμανσης και θα τους αυξήσει τη σύνταξη!
Με ποιο σκεπτικό; Ποιος μπορεί να καθορίσει την τελική τιμή ενός προϊόντος, εκτός του εμπόρου και μάλιστα να μπορεί να τον τιμωρήσει νόμιμα εάν δεν "υπακούσει";Αυτό εδώ τιμωρείται..
Τσιγάρα κάρτες εφημερίδες που έχουν ποσοστό κέρδους 2 - 2,5% . Η τράπεζα θα μπει συνέταιρος χωρίς υποχρεώσεις με 50%. Όλα τα προιοντα που έχουν αναγραφόμενη τιμηΜε ποιο σκεπτικό; Ποιος μπορεί να καθορίσει την τελική τιμή ενός προϊόντος, εκτός του εμπόρου και μάλιστα να μπορεί να τον τιμωρήσει νόμιμα εάν δεν "υπακούσει";
Αν και νομίζω ότι ο Στέργιος πιο πάνω με κάλυψε.
Σωστά. Αυτά τα προϊόντα δεν τα είχα σκεφτεί. Είχα στο μυαλό μου προϊόντα ελεύθερου εμπορίου.Τσιγάρα κάρτες εφημερίδες που έχουν ποσοστό κέρδους 2 - 2,5% . Η τράπεζα θα μπει συνέταιρος χωρίς υποχρεώσεις με 50%. Όλα τα προιοντα που έχουν αναγραφόμενη τιμη