- Reaction score
- 5
Νταξ, νομίζω ότι η Χριστίνα δεν το διατύπωσε σωστά...εσύ Χριστίνα πότε πρωτομπήκες στο internet?
Το επιβεβαιώνω!!!Πριν το Μosaic υπήρχε το χάος αγαπητέ!
Lynx text browser http://en.wikipedia.org/wiki/Lynx_(web_browser) το 93-94 στην HOL και ολα σε γραμμη εντολης. Μετα βαλανε slip και σηκωναμε και Windows tools (eudora κλπ).Τι να πω. Είχα δοκιμάσει και το Mosaic 1.0!
Βρε εδώ θυμάμαι το Gopher...Κάτι σαν WWW, αλλά μόνο text.
Μην πω για το text IRC, που μιλούσαμε με άτομα απ'όλο τον κόσμο, σχεδόν αποκλειστικά από πανεπιστήμια βέβαια...
Μην πω για το VoIP. Δοκίμασα το Net2phone to 1997!!! Τότε υπήρχαν τόσοι λίγοι που το χρησιμοποιούσαν, που μιλούσαμε με τυχαίους από αμερικανικά πανεπιστήμια, μόνο και μόνο για να το δοκιμάσουμε!
Ρε μήπως με πήραν τα χρόνια; Μπα, η ιδέα μου είναι...
Η εξέλιξη είναι αδυσώπητη αγαπητοί μου...
Η Forthnet εδώ ισχυρίζεται οτι είναι η πρώτη εταιρία που έφερε το internet στην Ελλάδα δεν ξέρω πότε ομως είναι αυτό? Εγώ πάντως το 94 θυμάμαι οτι υπήρχε μόνο η Compulink και η HOL και λίγο αργότερα η Acropolis Net.Επειδη παρεκτρεπομαστε ομως,θα η8ελα τελευταια να ρωτησω,ποτε αρχισε να υπαρχει ιντερνετ στην Ελλαδα.Την ιδια χρονια που "εμφανιστηκε" για πρωτη φορα στη Γερμανια?
απίθανο Γιώργο!!!!!!!Oxi.. O τιτλος του thread ειναι λαθος---
είχα ή μάλλον έχω ακόμα 2 εσωτερικά 1200άρια αν σε ενδειαφέρουν!!!!Lynx, βέβαια, δεν τον χρησιμοποιούσαμε πολύ, γιατί τότε είχα σύνδεση μέσω πανεπιστημίου, οπότε και γρήγορη. Στο σπίτι με τα φοβερά και τρομερά 14400 modem είχα ξεκινήσει σε PC, οπότε Mosaic και Netscape ήταν αποδεκτά γρήγορα.
Γιάννη, τα 2400 ήταν πολύ παλιά βρε, 80s, ήμουν σχολείο ακόμα, το 1991 είχαμε ήδη 9600 για χρόνια και το Supra to 14400 βγήκε περίπου τότε...
Matrix BBS ήμουν εγώ όταν ήμουν Ελλάδα αλλά με κέρδισε το internet...![]()
Μπουαχαχαχααχαχα!!!!Μα τι compulink, και unix, zoom είναι αυτά;
Κάντε επιτέλους μια μετάφραση.
Αμάν με αυτά τα αγγλικά Post
:mrgreen:
![]()