Επιχειρηματική ευκαιρία...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρένο μην εξάπτεσαι παιδί μου...
Το έχω κάνει πολλάκις, κρατώντας σημειώσεις σε συγκεκριμένα σημεία τραγουδιών και είτε δεν υπάρχουν καθόλου διαφορές είτε είναι ανάλογες με αυτές του καθαρισμού επαφών μετά από πολύ πολύ καιρό. ΕΣΥ αλήθεια τι άκουσες?

ΤΩΡΑ θα κάνεις κι εσύ για μια φορά στη ζωή σου ΕΝΑ πραγματικό test, μπας και μας παραθέσεις κανένα σοβαρό επιχείρημα και σταματήσεις έτσι να "τσαμπουνάς" αερολογίες κάθε φορά που κοιτάς ένα όμορφο καλώδιο?...

ΜΙΑ σοβαρή ακρόαση ζητήσαμε... ΜΙΑ.

Περιμένω...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
εχω ειδη ετοιμα καποια καλωδια και περιμενουν
ouruk hai vs orks 1-1
μογγολια κονγκολια 2-2
ουζουμπουρου καλκουτα 3-3
δουργουτι γκραβαρα δεν εληξε γιατι φαγαν τον διατητη οι ορδες των πλατυδαχτυλων

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Μα καλά κι εσύ ρε Luxman γιατί επιμένεις ? Κι αν ακούσουν διαφορά πως θα την τεκμηριώσουν μετά ??

Γιατι βρε Μπαμπη πρεπει ν τεκμηριωθει με καποιο τροπο ;;;; Ειμαστε ειδικοι επιστημονες και παμε για NOBEL ;

Αν με τ αυτακια μας ακουμε διαφορες αυτες υπαρχουν . Η επιστημονικη τεκμηριωση δεν αλλαζει το αποτελεσμα .

Αλλωστε συνηθως επειτα απο τα αποτελεσματα πειραματων διατυπωνονται θεωριες και αξιωματα που εξηγουν γιατι αυτο το πειραμα εχει αυτο το αποτελεσμα .

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αργύρη αν δεν θέλεις το επόμενό σου μήνυμα να πάει στον κάδο ανακύκλωσης, παρακαλώ να είσαι κατανοητός, σαφής και επί του θέματος. Εδώ δεν είναι παιδική χαρά. Άλλη προειδοποίηση δεν θα υπάρξει.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
αραγε γιατι οι ηληθιοι κατασκευαστες βαζουν βελακια στα καλωδια τους ?
ρωτηστε την αργοσχολιους πλατυδακτιλιους

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
αραγε γιατι οι ηληθιοι κατασκευαστες βαζουν βελακια στα καλωδια τους ?
ρωτηστε την αργοσχολιους πλατυδακτιλιους
Δηλαδή εσύ ακούς διαφορές επειδή αυτοί βάζουν βελάκια?

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ρένο μην εξάπτεσαι παιδί μου...
Το έχω κάνει πολλάκις, κρατώντας σημειώσεις σε συγκεκριμένα σημεία τραγουδιών και είτε δεν υπάρχουν καθόλου διαφορές είτε είναι ανάλογες με αυτές του καθαρισμού επαφών μετά από πολύ πολύ καιρό. ΕΣΥ αλήθεια τι άκουσες?

ΤΩΡΑ θα κάνεις κι εσύ για μια φορά στη ζωή σου ΕΝΑ πραγματικό test, μπας και μας παραθέσεις κανένα σοβαρό επιχείρημα και σταματήσεις έτσι να "τσαμπουνάς" αερολογίες κάθε φορά που κοιτάς ένα όμορφο καλώδιο?...

ΜΙΑ σοβαρή ακρόαση ζητήσαμε... ΜΙΑ.

Περιμένω...
Εκτρεπεσαι παλι .....:-(

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
και το βελακι επειδη ειναι μαγνητικα πειραγμενο σαν τη ρουλετα στο καζινο δειχνει παντα τον πλατυδακτυλους
διαβαστε και ακουστε αν δεν ακουτε μην ασχολειστε με πραγματα που δεν σας αγγιζουν
το βελος εσχεισε τη σαρκα σαν τα ορνια που με οργη πηραν του προμηθεα τα σωθικα r ες dαμαρες δεν φταιει το παιχνιδι ο παικτης φταιει Το βελακι εκτελει χρεη ανεμοδεικτη

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εκτρεπεσαι παλι .....:-(
Απάντησα στο ύφος σου και μάλιστα με δικές σου λέξεις. Για διάβασε το προηγούμενό σου μήνυμα.
Μην κλαίγεσαι, απλά να καταλάβεις ότι αν θέλεις να μιλάμε έτσι, μπορώ κι εγώ...

Περιμένω για τα αποτελέσματα της ακρόασής σου Ρένο.
ΜΙΑ ακρόαση με ορθή μεθοδολογία και θα δεχτώ οποιοδήποτε συμπέρασμα βγάλεις. ΜΙΑ.

- Μέχρι τότε και εφόσον δεν έχεις άλλα επιχειρήματα αρκέσου σε αυτά των άλλων...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
στα καλωδια μου το βελακι το παραγγειλα μεταλλικο και μαγνιτισμενο για να το χρησιμοποιω στην πυξιδα που δειχνει τους τηλεχαχες
τα καλωδια ειναι εδω και περιμενουν................. οποιον νομιζει η ...........

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
- Μέχρι τότε και εφόσον δεν έχεις άλλα επιχειρήματα αρκέσου σε αυτά των άλλων...
Αυτό ισχύει για όλους όσους υποστηρίζουν κάτι χωρίς αποδείξεις. Οι προσωπικές εκτιμήσεις δεν αποτελούν αποδεικτικό στοιχείο για κανέναν. Το χόμπι είναι πολύ ακριβό για να παρασύρουμε τον κόσμο με το μακρύ και το κοντό του καθενός. Ακροάσεις, μελέτη, αποδείξεις.

- Επαναλαμβάνω, ΕΔΩ δεν είναι παιδική χαρά.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μα καλά κι εσύ ρε Luxman γιατί επιμένεις ? Κι αν ακούσουν διαφορά πως θα την τεκμηριώσουν μετά ??
Μπάμπη, φίλε δεν συζητάμε για το αν η γη γυρίζει.
Ψησίματα καλωδίων, κρυογενέσεις και λοιπά μαντζούνια έχουν ΛΕΦΤΑ.

Η προσωπική άποψη της γιαγιάς μου δεν αρκεί. Δεν νομίζεις ότι οφείλουμε κάτι καλύτερο στους αναγνώστες μας? Αν αρνούμαστε την έρευνα τι κάνουμε εδώ? Αν μπήκαμε για να επιβάλουμε χωρίς αποδείξεις την ήδη σχηματισμένη μας άποψη, δεν κερδίζει κανένας τίποτα. Διαβάζουμε κανα περιοδικάκι και τελειώνουμε.

Τι λες?...

Reaction score
7
Λέω πως και οι προσωπικές εμπειρίες άσχετα με το αν αποδεικνύονται πρέπει να είναι σεβαστές. Οχι απαραίτητα πιστευτές.
Επίσης υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχουν καταφέρει να αποδειχτούν ακόμα κι από ειδικούς επιστήμονες. Ενα απλό φαινόμενο όμως είναι εύκολο να το παρατηρήσει "οποιοσδήποτε"(?).
Εγώ τη γνώμη του τη θέλω.
Το τι θα κάνω με αυτήν είναι μετά δικό μου θέμα. Δε νομίζεις ?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
[FONT=&quot]
Λέω πως και οι προσωπικές εμπειρίες άσχετα με το αν αποδεικνύονται πρέπει να είναι σεβαστές.
Μα ΦΥΣΙΚΑ και είναι σεβαστές. Η άποψη από το θέσφατο έχει διαφορά. Κι εγώ αναφέρω την άποψή μου αλλά λέω ότι ΜΟΝΟ μια ορθή διαδικασία (ενδεχομένως και
[FONT=&quot]blind[/FONT][FONT=&quot]) θα μας δώσει την ΣΩΣΤΗ απάντηση. Αφού δεν υπάρχει άλλη ορθή διαδικασία ρε Μπάμπη τι να κάνουμε?

Από αυτό όμως μέχρι το:
Ρε Νικο τι blind test τσαμπουνας ;;;;
...δηλαδή εσείς οι μ@λ@κες οι φυσικοί τι είναι αυτά που τσαμπουνάτε, εγώ ένα βράδυ που 'βρεχε το άκουσα, έχει τεράστια διαφορά. Σεβαστή, πρέπει να είναι κάθε γνώμη και μάλιστα αυτή που εκφράζεται με επιχειρήματα, ένα παραπάνω. Δηλαδή να μην σεβαστούμε αυτή την άποψη που εκφράζεται με επιχειρήματα (τσαμπουνώντας για την ακρίβεια επιχειρήματα) και να σεβαστούμε τα αυτιά ενός μέλους (βλέπεις ότι δεν αναφέρω το γεγονός ότι πουλάει καλώδια, διότι δεν με ενδιαφέρει).

Είμαι πουθενά παράλογος? :crazy_1:

[/FONT][/FONT]

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142
στα καλωδια μου το βελακι το παραγγειλα μεταλλικο και μαγνιτισμενο για να το χρησιμοποιω στην πυξιδα που δειχνει τους τηλεχαχες
τα καλωδια ειναι εδω και περιμενουν................. οποιον νομιζει η ...........
Φέρ' τα!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
αν δεν επυθυμειται παιδικη χαρα μαζεψτε αυτους που ειρωνευονται και μετα τα ξαναλεμε τα καλωδια ειναι εδω και περιμενουν

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δύσκολο φιλαράκι δύσκολο. Δεν ξέρω σε τι γλώσσα. :happy_4: :crazy_3:

αουα αουα αουα............................................................................................................................................ ..................... . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.113
Members
38.533