Εργασίες στο site...

Status
Not open for further replies.

Reaction score
2.237
Re: Απάντηση: Εργασίες στο site...

Συνήθως τέτοια κουλά τα κάνει με τον ΙΕ και εγώ Chrome χρησιμοποιώ για το AVSite χωρίς να αντιμετωπίζω κανένα άλλο πρόβλημα εκτός της ταχύτητας μερικές φορές.
Εγώ πάλι, με την ταχύτητα δεν αντιμετώπισα καμία φορά πρόβλημα, όσο καιρό γίνεται το "λίφτινγκ".. Τι να πεις; Διαβολομηχανήματα!!:142:

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Απάντηση: Εργασίες στο site...

Ενόψει της επικείμενης μεγάλης αναβάθμισης του avsite που προγραμματίζεται για τις αμέσως επόμενες ημέρες (μάλλον το σ/κ), θα γίνουν ορισμένες εργασίες στο σάιτ που θα περιλαμβάνουν εκτός των άλλων και αφαίρεση κάποιων έξτρα λειτουργιών, όπως πχ την ένδειξη ποια μέλη διαβάζουν ή έχουν διαβάσει ένα θέμα, κλπ. Αυτό γίνεται για λόγους ετοιμότητας ώστε κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης το σάιτ να μείνει κλειστό όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα. :)

Reaction score
4

Κατά την ταπεινή μου άποψη το site έχει δυο προβλήματα στην κατασκευή του κώδικα του τα λέω πάντα με καλή διάθεση και όχι επικριτικά.
1.Υπάρχουν παντού τρελά queries που τρέχουν μέσα στις σελίδες όπως σωστά ανέφερες το ένα με τα μέλη που διαβάζουνε ένα θέμα.
2.Υπάρχει η πιθανότητα το μηχάνημα το οποίο στεγάζει το site ο server δηλαδή να μην είναι κατάλληλος και θέλω να πω με αυτό οτι μπορεί να μην είναι κάποιος σοβαρός database server και για αυτό γονατίζει η βάση απο τα πολλά queries που τρέχουν.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Αυτή τη στιγμή το site στεγάζεται σε ισχυρό μηχάνημα, και έχει ελάχιστα πράγματα επάνω πέραν των default. Η δε ταχύτητά του είναι εξωφρενικά γρήγορη αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω που ακριβώς αναφέρεσαι όταν λες ότι γονατίζει η βάση, η βάση αυτή τη στιγμή έχει απειροελάχιστο load, πιο κάτω μιλάμε ότι απλά δεν πάει. Δες πχ ένα από τα δικά μου σάιτ που είναι βαρύ, να δεις ότι είναι σημαντικά πιο αργό από το avsite: www.travelstories.gr και με πολύ λιγότερο κόσμο online αυτή την ώρα.

Reaction score
4

Αυτό που θέλω να πω με το γονατίζει είναι ότι κάθε χρήστης όταν εχει ανοιχτή μια σελίδας εχει και κάποια στατιστικά που τρέχουν πράγματα πχ οπως το απλό με το ποιος εχει δει το θέμα το οποιο δημιουργεί αρκετά μεγάλο load για το μηχάνημα απο μονο του.Ειχα παρατηρήσει οτι η ταχύτητα έπεφτε τραγικά οταν ηταν μεσα 800 και πανω users.

Από την στιγμή που θα παει σε αλλο server μια χαρά θα ειναι πιστεύω.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Ξαναλέω, το site είναι εξωφρενικά γρήγορο σε ταχύτητα, καμία μείωσή της δεν έχω παρατηρήσει, ούτε τις ώρες που είναι πολύς κόσμος μέσα, ούτε τιποτα. Τα load στον sql server ειναι εξωφρενικά χαμηλά, δεν υφίσταται ούτε υποψία ζητήματος load/ταχύτητας αυτήν την στιγμή, δε ξέρω πώς αλλιώς να το γράψω.

Επίσης, δεν θα αλλάξει server το σάιτ, δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.720

Ενόψει της επικείμενης μεγάλης αναβάθμισης του avsite που προγραμματίζεται για τις αμέσως επόμενες ημέρες
Για δώσε μας λίγο τυράκι! :145:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Μη γράφεις τέτοια εσύ ρε, θα μου στέλνουν μηνύματα να με ρωτάνε τι θα φτιάξουμε :116: :116:
Να σου στειλουν!:136:
Defkalion μπορείς να ρωτήσεις τον Καφάτο για τις αλλαγές; :116:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.504

Καλημέρα. Παρατήρησα ότι τα "Υπομνήματα" ήταν ξεχωριστά από τα υπόλοιπα θέματα, ενώ έχει κάποιες μέρες που πλέον είναι απλά "πάνω" από τα υπόλοιπα θέματα. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι πριν ήταν καλύτερα και η πρότασή μου είναι να επιστρέψουν στο προηγούμενο format παρουσίασης.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Καλημέρα. Παρατήρησα ότι τα "Υπομνήματα" ήταν ξεχωριστά από τα υπόλοιπα θέματα, ενώ έχει κάποιες μέρες που πλέον είναι απλά "πάνω" από τα υπόλοιπα θέματα. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι πριν ήταν καλύτερα και η πρότασή μου είναι να επιστρέψουν στο προηγούμενο format παρουσίασης.
Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ αυτό που έγραψα λίγο παραπάνω:

Ενόψει της επικείμενης μεγάλης αναβάθμισης του avsite που προγραμματίζεται για τις αμέσως επόμενες ημέρες (μάλλον το σ/κ), θα γίνουν ορισμένες εργασίες στο σάιτ που θα περιλαμβάνουν εκτός των άλλων και αφαίρεση κάποιων έξτρα λειτουργιών, όπως πχ την ένδειξη ποια μέλη διαβάζουν ή έχουν διαβάσει ένα θέμα, κλπ. Αυτό γίνεται για λόγους ετοιμότητας ώστε κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης το σάιτ να μείνει κλειστό όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα. :)
Νομίζω είναι σαφές :107:

Παιδιά η νέα πλατφόρμα και το νέο skin είναι πολύ μάπα.

...
:135::135: σταμάτα μωρέ!! :143:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Εργασίες στο site...

Ελπίζω μόνο να μην το διάλεξε ο Ανδρέας... :138:
Άσε φίλε, αν ήταν μόνος του θα είχε διαλέξει ένα μαύρο καρακιτσαριό χειρότερο κι από το paokmania.gr. :142:

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργασίες στο site...

Άσε φίλε, αν ήταν μόνος του θα είχε διαλέξει ένα μαύρο καρακιτσαριό χειρότερο κι από το paokmania.gr. :142:

...
Ρε μπουρτζοβλαχε, καλα που το διαλεξα εγω(οπως και το παρον αλλως τε)
Εαν σε ειχα ακουσει θα βαζαμε skin...turk hava yolari:143:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik