Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
να μην ασχοληθείς καθόλου, ο τρόπος λειτουργίας του ηχείου δεν έχει να σου δώσει τίποτα παραπάνω από αυτό που ακούςΤί με συμβουλεύετε;
Ευχαριστώ για την απάντησηνα μην ασχοληθείς καθόλου, ο τρόπος λειτουργίας του ηχείου δεν έχει να σου δώσει τίποτα παραπάνω από αυτό που ακούς
Το harman kardon ή το πιθανό marshall θα τοποθετηθεί σε ένα νέο καθιστικό με ακρόαση καναπέ.το θέμα είναι ο τρόπος που ακούς...εκεί που ακούς....''σηκώνει'' να καταλάβεις διαφορές?
μπορείς να τοποθετήσεις σωστά τα ηχεία σου? σε τι στάθμες ακούς? είσαι γραφείο? καναπες?
Έλεγα για το stanmore II, εκτός κι αν κάποιος μου έλεγε πως αξίζει (εκτός των watts) να πάω στο woburn II.για πιο μαρσαλ λες?
Υ.Γ. και άσε τα ευχαριστώ μωρέ![]()
Ξεχνα τα watt....Έλεγα για το stanmore II, εκτός κι αν κάποιος μου έλεγε πως αξίζει (εκτός των watts) να πάω στο woburn II.
Υπάρχουν και οι ΙΙΙ εκδόσεις τους, αλλά δε νομίζω να έχουν κάτι να προσφέρουν υπολογίσιμο
Οκ, σε κάθε περίπτωση μπορούν τουλάχιστον αυτά να υποστηριχθούν (αν κι εφόσον) με ένα περιφερειακό;Ξεχνα τα watt....
τέτοια ηχεία είναι φτιαγμένα για να δημιουργούν απλά ένα μουσικό χαλί στον χώρο που βρίσκεσαι
δεν αξίζει καμία περαιτέρω επένδυση...
δεν βρίσκω διαφορές στην αρχή λειτουργίας είτε του χάρμαν ...είτε του μάρσαλ....Οκ, σε κάθε περίπτωση μπορούν τουλάχιστον αυτά να υποστηριχθούν (αν κι εφόσον) με ένα περιφερειακό;
Για τα marshall ρωτώ αφού το harman όχι....
Ως εναλλακτική, επόμενη λύση της aura, το βλέπω κι αυτό
Ναι, είχα στο μυαλό μου κάτι σχετικό, αλλά και στην περίπτωση ασύρματων ακουστικών (που έχουν ή δεν έχουν και δικά τους dac) και για τα οποία ακουστικά προτείνονται επιπλέον εξωτερικά dac, πάλι οι μετατροπές που αναφέρεις την ίδια λογική (μη χρησιμότητας) δεν έχουν;Γιατί bits θα στέλνει στην aura, η μετατροπή σε αναλογικό, η ενίσχυση και ο ήχος θα γίνονται από την aura
Ναι, οι ασύρματες συνδέσεις στέλνουν μόνο bits (προς το παρόν), θέλουν μετά μετατροπή για να γίνουν ήχοςΝαι, είχα στο μυαλό μου κάτι σχετικό, αλλά και στην περίπτωση ασύρματων ακουστικών (που έχουν ή δεν έχουν και δικά τους dac) και για τα οποία ακουστικά προτείνονται επιπλέον εξωτερικά dac, πάλι οι μετατροπές που αναφέρεις την ίδια λογική (μη χρησιμότητας) δεν έχουν;
Παρόλα αυτά βλέπω πως η "βιομηχανία¨ διάθεσης dac κλπ και για ασύρματα ακουστικά δεν είναι ανύπαρκτη, γι αυτό ρώτησαΝαι, οι ασύρματες συνδέσεις στέλνουν μόνο bits (προς το παρόν), θέλουν μετά μετατροπή για να γίνουν ήχος