Ερώτηση για ενισχυτές!

Reaction score
0
Θα ήθελα τα φώτα σας όσον αφορά το τι ενισχυτή να αγοράσω, καθότι άσχετος με το θέμα.

Έως τώρα χρησιμοποιούσα ένα παλιό JVC hifi (tuner,tape)+πικαπ+cdplayer τα οποία συνδεόταν με το hifi χωρίς ενισχυτή. Λόγω μετακόμισης θέλω να αγοράσω κάτι καινούργιο.

Έχω ήδη ένα πικαπ Technics SL1200MK2 με βελόνα ortofon και νομίζω πως είμαι καλυμένος.
Ο ενισχυτής που ψάχνω είναι καθαρά για οικιακή-εραστιτεχνική χρήση και δε θέλω να δώσω μία περιουσία. Ουσιαστικά θέλω να συνδέσω το πικαπ και τα ηχεία μου κ να έχω ένα αξιοπρεπή ήχο!

Όποιος γνωρίζει-θέλει ας μου κάνει μία πρόταση, είτε για καινούργιο, είτε για μεταχειρισμένο.

Reaction score
1.600
Απάντηση: Ερώτηση για ενισχυτές!

Θα πρεπει να μας πεις καποια στοιχεία παραπάνω για τα λοιπά συνοδευτικά (ηχεία, πηγες κλπ) το χώρο σου, τις εντάσεις που συνήθως ακους κλπ.

Reaction score
0

Καταρχάς ευχαριστώ για την ανταπόκριση!

Στα ερωτήματα, ο χώρος που θα τοποθετηθεί είναι δωμάτιο 20τ.μ.
Ηχεία προσωρινά θα κρατήσω κάποια παλιά JVC που έχω (80W), τα οποία μέχρι το καλοκαίρι θα αλλαχτούν.
Όσον αφορά την ένταση, δεν συνηθίζω να ακούω σε μεγάλες εντάσεις ώστε να τίθεται θέμα παραμόρφωσης κλπ.
Σε θέμα έντασης ακόμα και mini hi-fi που παίζω cd με καλύπτει.
Ποσό θέλω να είναι κάτω από 300 ευρώ οπότε μάλλον πρέπει να πάω σε κάτι μεταχειρισμένο φαντάζομαι...

Reaction score
0

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση!!
Το αρνητικό στον Nad απ'όσο είδα είναι πως δεν έχει υποδοχή Phono.

Είμαι ανάμεσα στον Denon και τον Marantz PM5004.
Aν κάποιος έχει/γνωρίζει κάτι για τους παραπάνω κ μπορεί να με βοηθήσει να επιλέξω θα το εκτιμούσα πολύ!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Denon, Ο marantz ειναι πολυ "αναιμικος" σε ισχυ και οδηγηση.

Reaction score
1.128

Αν δεν έχεις καταλήξει θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και κάποιον μεταχειρισμένο στις αγγελίες.Κάποιοι συμφορουμίτες έχουν τα μηχανήματα τους σαν καινούρια και τα αλλάζουν συχνα.

Reaction score
2

φιλε μου εγω ξεκινησα με yamaha και εχω παρμεινει σε αυτους..! αξιοπρεπεστατος ηχος σε προσιτη τιμη και αξιοπιστοι. εγω τωρα εχω τον RX-797 2χ100rms στα 8ω και τον πηρα 350ε. αν σε ενδιαφερει μπορεις να παρεις τον 2χ75 με λιγοτερα απο 300ε.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.123
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead