Εσείς ποιο Media Box έχετε;

Εσείς ποιο Media Box έχετε;

• Dune HD Prime/Center

Votes: 12 4,8%
  • Popcorn Hour A110

Votes: 22 8,9%
  • Popcorn A100/Egreat/Istar/Raidsonic (γενικά NMT)

Votes: 60 24,2%
  • WD HD TV

Votes: 102 41,1%
  • DVico TviX

Votes: 8 3,2%
  • HTPC

Votes: 42 16,9%
  • Άλλο

Votes: 25 10,1%
  • Άλλο (όχι High Definition)

Votes: 7 2,8%

• Total voters
    248
Reaction score
19
Μιας και η αγορά των media players έχει πάρω τα πάνω της προσφέροντας επιλογές για τις περισσότερες απαιτήσεις, ας δούμε ποιες ειναι οι προτιμήσεις μας.

Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερα του ενός και μην ξεχάσετε να σχολιάσετε την επιλογή σας. :109:

Reaction score
0
Το WD HD TV και έχει κάνει απόσβεση τα χρήματα του πολλές φορές. Εξαιρετικό μηχάνημα!

Reaction score
1
Απάντηση: Εσείς ποιο Media Box έχετε;

WD HD TV.

Μικρο, βολικο, φθηνο και stylish.

Για μενα, μια καλη αρχη για το 1ο μου home cinema ;)

Reaction score
1.213

EGREAT.

Το στριμωξατε το καημενο μαζι με τα αλλα...:137:

Reaction score
2
Μετά από πολλές σκέψεις κατέληξα εκεί που άρχισα δηλαδή στο HTPC.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο με την ευελιξία του.Θέλει ψάξιμο αν το συγκρίνουμε με τα απλά media boxes και κοστίζει και περισσότερο αλλά πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα ανταμείψει τον κάτοχο του.

Reaction score
173

Α110
Ακουραστος ζεστος :116: εργατης.

Reaction score
1.458

WD HD TV έχω τώρα και στον επόμενο μήνα πιστεύω να έχω και το Dune HD Center.

Reaction score
1

Egreat M31B & WD HDTV.
Το δεύτερο το έχω ακόμα συσκευασμένο. Που θα πάει όμως, κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω!

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

Δεν θα ξεχάσω μια απίστευτη σκηνή γέλιου όπου ένας φίλος που βέβαια τη ψάχνει ΠΑΡΑ πολύ με την εικόνα, ακούγοντας και ακούγοντας για το WDTV έρχεται και παίρνει ένα κομμάτι (μήνες πριν) να το βάλει στο σύστημα του με Sony VPL 80, CrystalioII, Pioneer BD LX91.
Την επομενη μέρα μπάινει στο μαγαζί χωρίς να πει κουβέντα, το αφήνει μισοσυσκευασμένο στο ράφι και λέει με χαρακτηριστική κίνηση σηκώνοντας το δεξί χέρι...

"Δεν, δεν μπορεί το "πράγμα".....μου μάμησε το σύστημα, πάρτε το πίσω"

Τώρα το έχει ο 2fast4u με τον ιδιο προβολέα και είναι ευχαριστημένος. Αβυσος η ψυχή του τρελογιατρού :142:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Τώρα το έχει ο 2fast4u με τον ιδιο προβολέα και είναι ευχαριστημένος. Αβυσος η ψυχή του τρελογιατρού :142:
Λαμπρου, τα μηνυματα σου κρατουν 2 λεπτα μαξιμουμ
(ο 2fast4u μολις πηρε το Dune:143:)

Reaction score
2
Egreat M31B, το οποίο, αν κοιτάξουμε τα posts στα αντίστοιχα threades θα έπρεπε να είναι σε ξεχωριστή επιλογή μόνο του, γιατί μαζί με το Α-100 το αποτέλεσμα δεν θα είναι ενδεικτικό.

Και HTPC βεβαίως βεβαίως.

Reaction score
2
Μα είναι τα ίδια, γιατί να μην είναι ενδεικτικό :123:
Το Α-100 όπως και το M31A όπως και τα πρώτα μοντέλα της HDX και Istar έχουν HDMI 1.1 ενώ το Α-110 το Μ-31Β το Μ-32Β και τα καινούρια μοντέλα HDX και Istar έχουν HDMI 1.3 το οποίο επιτρέπει τη διέλευση ήχου DTS-HD.

Από την άλλη το Μ31Β (και πιο πριν τι Μ31Α) ήταν τα πρώτα ΝΜΤ που εισήχθησαν από αντιπρόσωπο στην Ελλάδα (αργότερα εισήχθη το popcornhour,γι'αυτό και πολλοί κάτοχοί του το έχουν προμηθευτεί από το εξωτερικό) και γι αυτό (και λόγω της διαφοράς τιμής) έχει κάνει πολύ μεγάλες πωλήσεις στην Ελλάδα.Υπολογίζω από τις ψήφους στην κατηγορία <Popcorn A100/Egreat/Istar/Raidsonic (γενικά NMT)> πάνω από το 60-70% αφορούν το Μ31Β,οπότε δικαιολογούσε ξεχωριστή επιλογή,από τη στιγμή που δεν είναι όλα τα ΝΜΤ στην ίδια επιλογή.

Reaction score
19
Μα δεν κάνουμε διαγωνισμό κατασκευαστών και πωλήσεων, και ποιος έφερε πρώτος τι...

Οι λειτουργίες για όλα τα NMT είναι κοινές... Κανονικά και το Α110 έπρεπε να το βάλω μαζί με τα υπόλοιπα nmt αλλά το έβαλα ξεχωριστά επειδή διαφοροποιείται λόγω της αποκωδικοποίησης DTS (όχι pass-through) για να καταδείξει πόσοι επιθυμούν αυτή τη λειτουργία που είναι αξιοσημείωτη.

Reaction score
2
Μα δεν κάνουμε διαγωνισμό κατασκευαστών και πωλήσεων, και ποιος έφερε πρώτος τι...

Οι λειτουργίες για όλα τα NMT είναι κοινές... Κανονικά και το Α110 έπρεπε να το βάλω μαζί με τα υπόλοιπα nmt αλλά το έβαλα ξεχωριστά επειδή διαφοροποιείται λόγω της αποκωδικοποίησης DTS (όχι pass-through) για να καταδείξει πόσοι επιθυμούν αυτή τη λειτουργία που είναι αξιοσημείωτη.
Καλώς.

Πάντως θα πρέπει να ψηφίσουν περισσότεροι,έστω κι αν δεν γράψουν σχόλιο,γιατί αυτή τη στιγμή φαίνεται πως τα Dune είναι σχεδόν όσα και τα Popcornhour A-110,το οποίο μου φαίνεται λίγο δύσκολο.

Reaction score
13

icybox.
Απο τις ταινίες μόνο που έχουν κατέβει τα έχει βγαλει τα χρήματά του

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster