Εσείς ποιο Media Box έχετε;

Εσείς ποιο Media Box έχετε;

• Dune HD Prime/Center

Votes: 12 4,8%
  • Popcorn Hour A110

Votes: 22 8,9%
  • Popcorn A100/Egreat/Istar/Raidsonic (γενικά NMT)

Votes: 60 24,2%
  • WD HD TV

Votes: 102 41,1%
  • DVico TviX

Votes: 8 3,2%
  • HTPC

Votes: 42 16,9%
  • Άλλο

Votes: 25 10,1%
  • Άλλο (όχι High Definition)

Votes: 7 2,8%

• Total voters
    248
Reaction score
8
Διάβασα όσο δυνατόν τις περισσότερες σελίδες του thread. Χθες εγκατέστησα τον WD TV Media player σε τηλεόραση SamsungLE32A656 και σε Toshiba 46ΧV635DG με ομολογουμένως πολύ καλά αποτελέσματα σε 720p αλλά και σε 1080p έχοντας εγκατάστησει το τελευταίο firmware της WD Version 1.02.07. Αυτό που δεν κατάφερα να δω όμως είναι Ελληνικόύς υπότιτλους αλλά 'κινέζικους'.
Υπάρχει τελικά κάποια λύση σε αυτό το πρόβλημα;

:118:
ναι βγάλε την 1.02.07 και βάλε την 1.01.02

Reaction score
1
Απάντηση: Εσείς ποιο Media Box έχετε;

Έχω στήσει δύο HTPC μέχρι στιγμής, ένα στο σαλόνι και ένα στη κρεβατοκάμαρα, που οδηγούν τους δύο προβολείς μου.

Είναι και τα δύο εφοδιασμένα με universal drives για να διαβάζουν τα πάντα, ενώ του σαλονιού έχει και τη δυνατότητα εγγραφής σε Blu-ray δισκάκια.

Ούτε καν μου έχει περάσει από το μυαλό μέχρι στιγμής να αγοράσω κάποιο Media Box. Μου φαίνονται απλώς σαν ημίμετρα, σαν να προσπαθείς να περάσεις με ασπιρίνες τη τελευταία γρίπη των χοίρων!

Με τα δύο HTPC μου μπορώ να κάνω τα πάντα, να ριπάρω, να μετατρέψω κάθες είδους αρχεία, να κατεβάσω, να δημιουργήσω τις δικές μου εντελώς ασυμπίεστες ματρόσκες αναφοράς, να τις κάψω σε Blu-ray δισκάκια, γενικά δυνατότητες που δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσει ένα Media Box, παρά μόνο αν γίνει ένα ολοκληρωμένο HTPC, αλλά τότε δεν θα είναι πια ένα Media Box... :126:

Reaction score
7.089

Ασχετο λιγο, αλλα σιγουρα ενδιαφερει πολλους,αν συνδεσετε ενα ipod ή ενα οποιοδηποτε mp3player σε μια usb εισοδο απο media player,οταν αυτο ειναι στο ρευμα εννοειται, τοτε μπορει να το φορτισει. Το δοκιμασα με το δικο μου WDTV και ενα creative vision m.

Reaction score
0

mvix 760hd 2 χρόνια τώρα βλέπω αριστα καί από ήχο......unicorn
Τό εφερα απο usa οταν οι ποιό πολλοί βλέπανε ακόμα dvd

Reaction score
0

WD HD TV δυο-τρεις βδομαδες τωρα.
Μπορω να πω υπερ-ευχαριστημενος, το μονο θεμα τωρα ειναι που θα βρισκει κανεις συνεχεια HD υλικο...

Reaction score
1.458

Εδώ και 20-25 μέρες περίπου είμαι κι εγώ ένας πανευτυχής κάτοχος του Dune HD Center και το WDTV HD το έβαλα στην κρεβατοκάμαρα

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Εσείς ποιο Media Box έχετε;

Ούτε καν μου έχει περάσει από το μυαλό μέχρι στιγμής να αγοράσω κάποιο Media Box. Μου φαίνονται απλώς σαν ημίμετρα, σαν να προσπαθείς να περάσεις με ασπιρίνες τη τελευταία γρίπη των χοίρων

Είμαι ευτυχής κάτοχος εδώ και 2 μέρες ενός EGREAT EG-M34A HD NETWORKED MEDIA TANK.

Ότι και να του έβαλα το έπαιξε άψογα. Μα xvid, μα 720p, μα 1080p.. με Ελληνικούς υπότιτλους και χωρίς μετατροπες στον ήχο (χρησιμοποιώ τα ηχεία της tv προς το παρών).

Είσαι υπερβολικός φίλε μου. Το PC ή HTPC, όπως θες πες το είναι για το γραφείο. Έχω και PC (φανατικός PCακιας και Amigaκιας) αλλά δεν θα έβαζα ποντίκια, πληκτρολόγια και το μισό τραπεζάκι της tv για πάρτη του.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης