Εσείς ποιο Media Box έχετε;

Εσείς ποιο Media Box έχετε;

• Dune HD Prime/Center

Votes: 12 4,8%
  • Popcorn Hour A110

Votes: 22 8,9%
  • Popcorn A100/Egreat/Istar/Raidsonic (γενικά NMT)

Votes: 60 24,2%
  • WD HD TV

Votes: 102 41,1%
  • DVico TviX

Votes: 8 3,2%
  • HTPC

Votes: 42 16,9%
  • Άλλο

Votes: 25 10,1%
  • Άλλο (όχι High Definition)

Votes: 7 2,8%

• Total voters
    248

Reaction score
0
Απάντηση: Εσείς ποιο Media Box έχετε;

WD HD TV.

Μικρο, βολικο, φθηνο και stylish.

Για μενα, μια καλη αρχη για το 1ο μου home cinema ;)
αν και ακομη ειμαι με CRT TV :134: και γιαυτο ειμαι στο ψαξιμο μιας LCD :121:

Reaction score
1
2x Sage TV HD Media Extender + 2 x SageTV HD Theater.

Σε συνδυασμό με SageTV Server, είναι αχτύπητα. Παίζουν και Bluray rips!

Το HTPC έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό.

Reaction score
0

E-grait M31b αν και όχι απόλυτα ικανοποιημένος..

Reaction score
0

hdx1080 nmt.
Για τα λεφτα του φοβερο. Και δεν καταλαβαινει τιποτα. Συνεχεια ανοιχτο, κατεβαζει, παιζει, ποιοτητα ηχου πολυ καλη.

Reaction score
0
popcorn A 100 (ακουραστος εργατης) και WD TV HD για πιο φορητες καταστασεις

Γλυκοκοιταζω και το Dune....

Reaction score
0
EGREAT EG-M31A άψογη εικόνα, πολλά όμως κολλήματα και προβλήματα ανάγνωσης USB HD για αυτό θα το αντικαταστήσω μάλλον με το νέο EGREAT EG-M34.
Πρός το παρόν βολεύομαι με το "μικρό" WD TV HD που μπορεί η εικόνα του να μην φτάνει το επίπεδο του EGREAT (διαφορά που την παρατήρησα όμως μόνο σε FullHD βιντεοπροβολή 100", ενώ σε <42" πιστεύω ότι δεν είναι ορατή), αλλά ΔΕΝ ΚΟΛΛΑ! Προσοχή μην του βάλλετε το νέο FW 1.02.07 γιατί πρέπει να έχετε τα μάτια του Superman, για να δείτε ελληνικούς υπότιτλους (τους εμφανίζει και εξαφανίζει σε χρόνο ρεκόρ).

Reaction score
0

ACRYAN Play on DVR είναι ένα καινούριο μηχανάκι ,πολλα υποσχόμενο σε προσιτή σχετικά τιμή.Μία απο τις αδυναμίες του αφού το πάρεις ,είναι το οτι για να παίξει .mkv files θα πρέπει να το κάνεις register στο site της εταιρίας για να σου δώσουν το link και να κατεβάσεις τους codecs κατά τα άλλα κάνει σχεδόν τα πάντα.Ενα απο τα ατού του είναι η επιλογή να το αγοράσεις χωρίς σκληρό δίσκο όπου η τιμή κατεβαίνει ακόμα πιό πολύ.

link : http://www.acryan.com/index.php?option=com_acryan_product&product_item=39269&parent_id=42&Itemid=98
Επίσης το κατάστημα διαθέτει και τον δοριφορικό δέκτη IP BOX 9000hd :

link : http://www.axxaro.de/abcom-ipbox-420s-blindscan-schwarz-a8829.html

Reaction score
59

Πήρα το Egreat 34 και ειμαι ευχαριστημενος !!!!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

WD HD TV.

Μικρο, φθηνό!!!

Reaction score
0

Τι είναι εξαιρετικό μικρό αθόρυβο πολύ καλά στημένο μηχάνημα, φορητό, μπορείς άνετα να το συνδέσεις και στην παλιά σου TV με scart (εγώ έχω τέτοια στο εξοχικό).
Τέλεια απόδοση ήχου. Αα και δεν έχει μια περιουσία;;;;;;;;;;;;;;

μα το WD HDTV

Reaction score
8
εγώ έχω WD και πρόσφατα ένα HTPC .Δεν περίμενα να έιναι πρώτο σε προτιμήσεις αλλα πάλι δεν εκπλήσομαι.Είναι παμφθηνο και επώνυμο.Υπαρχουν κάποιες ασυμβατότητες ακόμα αλλα μικρό το κακό.Είναι κάποιοι ,βέβαια ,που έχουν απαιτηση να παίζει όλα τα σύγχρονα φορμά ήχου και εικόνας ενώ δεν εχουν κα΄ν ενισχυτή!!!!!Μην τα θέλουμε κιόλα δικά μας.Το μηχανάκι τα σπάει και φαινεται παρόλη τη γκρίνια που έχει ξεσπασει με την ανεπαρκή υποστήριξη στα ελληνικά πάνω απο 4 στους 10 αυτό έχουν.

Reaction score
112
Διάβασα όσο δυνατόν τις περισσότερες σελίδες του thread. Χθες εγκατέστησα τον WD TV Media player σε τηλεόραση SamsungLE32A656 και σε Toshiba 46ΧV635DG με ομολογουμένως πολύ καλά αποτελέσματα σε 720p αλλά και σε 1080p έχοντας εγκατάστησει το τελευταίο firmware της WD Version 1.02.07. Αυτό που δεν κατάφερα να δω όμως είναι Ελληνικόύς υπότιτλους αλλά 'κινέζικους'.
Υπάρχει τελικά κάποια λύση σε αυτό το πρόβλημα;

:118:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος