Εσεις τι θα προτιμούσατε, εμπρός ή πισω κίνηση στο αυτοκίνητο...

Reaction score
50
Ωραία η ερώτηση του Γιάννη... μη έχοντας οδηγήσει τετρακίνητο, από ευχαρίστηση ψηφίζω πισωκίνητο, από συντήρηση προστοκίνητο και ως προς τα χέρια ποια είναι ακριβώς η ερώτηση; Αν θα φτάναμε πιο εύκολα στο όριό του μπροστοκίνητο ή πισωκίνητο αυτοκίνητο; Τότε ψηφίζω κανένα απ' τα δύο χεχε :)

Ερώτηση: με στόχο το fun to drive, κρατήματα, αίσθηση σε στροφές κτλ. θα προτιμούσατε μια 330i (πισωκίνηση) ή μια 330i xDrive (τετρακίνητη); Στη θέση του 330 βάλτε όποια BMW 3 coupe πάνω από 325 θέλετε :)

Reaction score
51
Απάντηση: Εσεις τι θα προτιμούσατε, εμπρός ή πισω κίνηση στο αυτοκίνητο...

Μάνο θα κοιτούσα την 335i (2πλο τούρμπινη με ροπές νταλίκας) και θα έβαζα μπλοκέ διαφορικό (αν δεν έχει η BMW κοιτάς από σοβαρό βελτιωτή) ή και το ηλεκτρονικό «μπλοκέ» της 135i για το οποία έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια.

Αν δεν θες να ανέβεις πολύ ψηλά δες οπωσδήποτε την 135i, με ένα πολύ εντυπωσιακό μπορντό χρώμα, που είναι πολύ fun to drive!!! Και με λογική τιμή και μόνη υποχώρηση τους μικρότερους χώρους πίσω

Reaction score
50
Γιάννη δε θέλω να πάρω κάποια 3άρα (όχι ακριβώς δε θέλω, θα ήθελα, αλλά στο ίδιο πνεύμα που θα ήθελα και μια Ferrari, μια Porsche κτλ.), άρα για την ώρα ρωτάω απλά γιατί... μ' ενδιαφέρει σαν θέμα :) Απλά δεν έχω καταλάβει εν τέλει, αν το xDrive προσφέρει κάποια ποιοτική τετρακίνηση και ποια είναι τα συν και πλην του σε σχέση με μοντέλα που δεν το έχουν. Π.χ. μπορεί να είναι πιο ασφαλές αλλά να αφαιρεί λίγο απ' το fun to drive χαρακτήρα κτλ. Άρα κάποιος που θα ήθελε μια 3άρα για να την εκμεταλλευτεί σαν οδηγική ευχαρίστηση το λογικό θα ήταν να πάρει με ή άνευ xDrive;

Sorry αν βγαίνω λίγο εκτός θέματος, αλλά εν τέλει νομίζω ότι προσφέρει στην κουβέντα (αφού μιλάμε για πισωκίνηση-τετρακίνηση) σε σχέση με το ν' ανοίξω ένα ξεχωριστό.

Reaction score
12.033
Re: Απάντηση: Εσεις τι θα προτιμούσατε, εμπρός ή πισω κίνηση στο αυτοκίνητο...

Μάνο θα κοιτούσα την 335i (2πλο τούρμπινη με ροπές νταλίκας) και θα έβαζα μπλοκέ διαφορικό (αν δεν έχει η BMW κοιτάς από σοβαρό βελτιωτή) ή και το ηλεκτρονικό «μπλοκέ» της 135i για το οποία έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια.
Συγχωρέστεμε αν κάνω λάθος, αλλά η 335i και η 135i δεν φοράνε το ίδιο διαφορικό;

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: Εσεις τι θα προτιμούσατε, εμπρός ή πισω κίνηση στο αυτοκίνητο

Συγχωρέστεμε αν κάνω λάθος, αλλά η 335i και η 135i δεν φοράνε το ίδιο διαφορικό;

Πέτρο, απ' όσο θυμάμαι (και συνήθως θυμάμαι πολύ καλά...) η 335i έχει ελεύθερο διαφορικό και για την ευστάθεια της παλεύει το esp.

Η 135i έχει το νέο ηλεκτρονικό μπλοκέ (E-diff) που δουλεύει και πολύ καλά από όσα έχω διαβάσει.....

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εσεις τι θα προτιμούσατε, εμπρός ή πισω κίνηση στο αυτοκί

Πέτρο, απ' όσο θυμάμαι (και συνήθως θυμάμαι πολύ καλά...) η 335i έχει ελεύθερο διαφορικό και για την ευστάθεια της παλεύει το esp.

Η 135i έχει το νέο ηλεκτρονικό μπλοκέ (E-diff) που δουλεύει και πολύ καλά από όσα έχω διαβάσει.....

σωστος

Reaction score
5
Άλλωστε και ο Clarkson λέει ότι η 135i είναι το καλύτερο αυτοκίνητο που βγάζει η BMW αυτή τη στιγμή, για αυτόν:

"Then you leave the motorway and the road gets twisty and it’s like settling into your favourite armchair. The steering, the feel, the way you can adjust your line through the bend with the throttle. There is no other car made today in this sector of the market that gets even close. If you love driving, this is up there in a class of one.

Of course, a Mitsubishi Evo or a Subaru Impreza will grip more and slingshot you from bend to bend with more urgency, but if you prefer a more flowing style - less grip and more handling – then you would be better off with the little Beemer. "

"The fact of the matter is this. The 135 coupé is the best car BMW makes. I have no hesitation at all, then, in giving this long-awaited return to form the rare accolade of five stars. "

http://www.timesonline.co.uk/tol/driving/jeremy_clarkson/article3103294.ece

Reaction score
264
Απάντηση: Εσεις τι θα προτιμούσατε, εμπρός ή πισω κίνηση στο αυτοκίνητο...

το ηλεκτρονικό «μπλοκέ» της 135i για το οποία έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια.

[/uote]

και να λαμπαδιαζουνε συνεχως τα πισω φρενα?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.930
Members
38.627
Νεότερο μέλος
hatzopou