Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

D

deleted user 10898

Guest
Asus Essence ή hiface στην ψηφιακη του v-dac. παιρνεις το καλυτερο και απο τα δυο.
μετα σου μενει η ασους η το χαιφεισ και αλλαζεις dac οταν θες να αναβαθμιστεις...

Reaction score
0
Δηλαδή συνδέω το hiface στην usb στο pc και μετά coaxial out hiface σε coaxial in v-
dac?
Eιναι αυτο το καλυτερο η να παρεις ενα πιο καλο ντακ με καλη εισοδο usb π.χ. north star usb32 και να το συνδεσεις κατευθειαν στο λαπτοπ?

D

deleted user 10898

Guest
τα usb dac μεχρι 1000αρικο συνηθως ευνοουνται απο καλη καρτα usb σε spdif. αποεκει και πανω υπαρχουν πολλα dac που εχουν κυκλωματα που ειναι ικανα για καλα αποτελεσματα απο μονα τους (πχ benchmark).
το northstar usb32 εχει κυκλωμα επαναχρονισμου με δικο του ρολογακι για να μειωνει το jitter της usb. παρολα αυτα πιστευω θα ευνοειθει εαν ταιστει απο ενα hiface η μια asus, η τελικη διαφορα νομιζω αξιζει την δοκιμη.
αλλωστε τα 100ευρα η τα 100κατι της ασους ειναι μικρο ποσο οταν φθανεις σε dac του χιλιαρικου και πανω...
Νικος

Reaction score
0
τα usb dac μεχρι 1000αρικο συνηθως ευνοουνται απο καλη καρτα usb σε spdif. αποεκει και πανω υπαρχουν πολλα dac που εχουν κυκλωματα που ειναι ικανα για καλα αποτελεσματα απο μονα τους (πχ benchmark).
το northstar usb32 εχει κυκλωμα επαναχρονισμου με δικο του ρολογακι για να μειωνει το jitter της usb. παρολα αυτα πιστευω θα ευνοειθει εαν ταιστει απο ενα hiface η μια asus, η τελικη διαφορα νομιζω αξιζει την δοκιμη.
αλλωστε τα 100ευρα η τα 100κατι της ασους ειναι μικρο ποσο οταν φθανεις σε dac του χιλιαρικου και πανω...
Νικος

ok ευχαριστω πολυ! Πρεπει να κανω το βημα τελικα , να κανω μια επιλογη γιατι μονο με κουβεντες δεν γινεται τιποτα! Ελπιζω με την ευκαιρια της εκθεσης τον οκτωβρη να καταλιξω σε καποιο ντακ

Reaction score
0
και εγώ έχω μπερδευτεί πολύ. να πάρω το hi face με το v-dac 'η να πάρω με τα ίδια περίπου λεφτά το dac magik. Ή πάλι επειοδή είναι πολύ μικρή η κατηγορία τιμής δεν αξίζει γιατι υπάρχει περίπτωση με τα μικρής κατηγορίας τιμής και των συνοδών που απαρφτίζοθν το σύστημα να μην καταλάβουμε διαφορά και να αρκεστούμε στη αγορά μιας asus μόνον ώστε να μην σπαταλούμε χρήματα με τον σκοπό μιας μελλοντικής αναβάθμισης με ένα πιο αξιοπρεπής dac αργότερα?

Reaction score
449
Απάντηση: Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

παντως μια prodigy cube παιδια, για 120ε παιζει καταπληκτικα....Νομιζω οτι αξιζει καθε ευρω της..

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

και εγώ έχω μπερδευτεί πολύ. να πάρω το hi face με το v-dac 'η να πάρω με τα ίδια περίπου λεφτά το dac magik. Ή πάλι επειοδή είναι πολύ μικρή η κατηγορία τιμής δεν αξίζει γιατι υπάρχει περίπτωση με τα μικρής κατηγορίας τιμής και των συνοδών που απαρφτίζοθν το σύστημα να μην καταλάβουμε διαφορά και να αρκεστούμε στη αγορά μιας asus μόνον ώστε να μην σπαταλούμε χρήματα με τον σκοπό μιας μελλοντικής αναβάθμισης με ένα πιο αξιοπρεπής dac αργότερα?
Φίλε μου η ASUS είναι dac, με την υποσημείωση ότι πρέπει να έχεις τον υπολογιστή ανοικτό.

:107:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

Φίλε μου η ASUS είναι dac, με την υποσημείωση ότι πρέπει να έχεις τον υπολογιστή ανοικτό.

:107:
μην μπερδευεις τον κοσμο. οι καρτες τυπου asus εχουν dac, αλλιως δεν θα εβγαζαν αναλογικο σημα, καμια ομως δεν φθανει την ποιοτητα ενος εξωτερικου dac.

D

deleted user 10898

Guest
Τώρα έχω μπερδευτεί ακόμη περισσότερο. Asus st , protigy , esi , creative M-audio? η φτηνο dac me hi face!!!!
μην μπερδευεσαι.
παρε μια asus. ακου απο αυτη.
δανεισου ενα εξωτερικο dac. συνδεσε το στην ψηφιακη εξοδο της asus. εαν ακους διαφορα, το συστημα σου σηκωνει καλυτερο dac. εαν οχι μεινε στην asus.

Reaction score
1.213

Τώρα έχω μπερδευτεί ακόμη περισσότερο. Asus st , protigy , esi , creative M-audio?
Tζαμπα αγχωνεσαι :138:

Ολα καλα ειναι ,και η emu 0404 μια χαρα ηταν , και η essence το ιδιο ,σου λεω αυτες που ειχα , και η esi που εχει ενας φιλος (την Τζουλια , την λιγοτερο γνωστη) μια χαρα την βρισκει.Το προσωπικο σου ψιλογουστο δηλαδης.Ευτυχως σε αυτην την κατηγορια 100-200 μπορεις να παιξεις-αλλαξεις ευκολα , αν θελησεις.
Στο προσεχες μελλον θα δοκιμαζω την cube η το v-dac.H επιλογη θα γινει με τον αξιοκρατικο τροπο του κορωνα γραμματα :142:

http://92.48.74.202/vb/showthread.php?t=77656

Αμα σε βοηθαει και αυτο...:114:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.326

Το hiface είναι μια συσκευή χρήσιμη σε κάποιον που έχει DAC με μόνον ηλεκτρική ψηφιακή είσοδο (δεν έχει οπτική ψηφιακή είσοδο), και υπολογιστή χωρίς ηλεκτρική ψηφιακή έξοδο, οπότε αυτό καλείται να συνδέσει μια θύρα USB (που έχουν όλοι οι υπολογιστές) με την ηλεκτρική ψηφιακή είσοδο του DAC. Σήμερα, σχεδόν όλα τα κάπως καλά εξοπλισμένα laptop έχουν οπτική ψηφιακή έξοδο, κι αυτό ισχύει και για όλους τους desktop υπολογιστές, ενώ οπτική ψηφιακή είσοδο έχουν σχεδόν όλοι οι DAC (εκτός από κάτι μοντέλα ηλιθίων κατασκευαστών που τα μοστράρουν για "γνήσια" hi end, λες και η οπτική είσοδος θα του βρωμάει του πελάτη). Αν ο υπολογιστής σου έχει οπτική ψηφιακή έξοδο -που έχει, δεν χρειάζεσαι το hiface. Πάρε έναν DAC με οπτική ψηφιακή είσοδο, όπως ο Dacmagic, και είσαι εντάξει.

D

deleted user 10898

Guest
δεν θα πειραζε και ενα hiface να τροφοδωτει το dacmagic.

If the source is pretty good, the DacMagic can make it even better; if the source is not so good, the DacMagic can do only so much!—Matthew Bramble, Technical Director, Cambridge Audio

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.326
Απάντηση: Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

Όου γιές!!!! Και για να είναι το source pretty good, πρέπει επίσης να είναι επίχρυση η USB, ή ακόμα καλύτερα ολόχρυση, και λαμπάτος ο επεξεργαστής.

Reaction score
0
Υπαρχει περίπτωση το hiface να μειώνει το jitter προτου αναλαβει η ψηφιακή του dac και να μειωθεί διπλά και από το dac?

D

deleted user 10898

Guest
Υπαρχει περίπτωση το hiface να μειώνει το jitter προτου αναλαβει η ψηφιακή του dac και να μειωθεί διπλά και από το dac?
ε τι λεμε γεια? (που λεν και στην θεσνικη)
για την ακριβεια μεταφερει το ψηφιακο σημα στην εισοδο του dac χωρις να "παραγει" "πολυ" jitter.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.585
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani