Ετοιμαζομαι για αγορά LCD TV αλλα έχω μπερδευτεί!!!

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους

Πρωτο μου ποστ στο forum και κατευθειαν στα βαθια :)

Εν οψει και του Μουντιαλ σκεφτομαι να αγορασω μια LCD τηλεοραση 32''.

Και επειδη θα την κανω που θα την κανω την αγορα και θα δωσω τα λεφτα θελω να υποστηριζει οσο το δυνατον περισσοτερα πραγματα.

Το χρηματικο οριο ειναι 1200-1400 ευρω. Εννοειται οτι θα πρεπει να ειναι HD-ready.

Υστερα απο ψαξιμο μιας βδομαδας σε μαγαζια εχω καταληξει προς το παρον στις παρακατω (παραθετω για διευκολυνση σας και τα αντιστοιχα λινκ των εταιρειων)

α) Philips LCD 32PF 5321/12

http://www.consumer.philips.com/cons...CSHQNHKFSESI5P

β) Toshiba 32WL 66Z

http://www.home-entertainment.toshib...6?opendocument

γ) Sony KLV S 32A10

http://www.sony.gr/view/ShowProduct....ory=TVP+LCD+TV

Και οι τρεις κοστιζουν 1290 ευρω εκαστη (με μικρες αποκλισεις στα διαφορα μαγαζια).

Και οι τρεις ειναι 32'' HD Ready. Τις ειδα και τις 3 live σε προγραμμα TV και προβολη DVD και μου αρεσαν εξισου.

Η βασικη μου απορια που δεν ηξεραν ουτε οι πωλητες (?????) ουτε αναφερεται εμφανως κατι στα site των εταιρειων ειναι αν καποια απο αυτες εχει Picture in Picture λειτουργια.Οχι ομως την μουφα που μπορεις να βλεπεις παγωμενη εικονα ή παλιοτερο βιντεο αλλα να μπορεις να χωρισεις την οθονη στα 2 και να βλεπεις 2 καναλια ταυτοχρονα.

Κατα τα λοιπα απο οτι εμαθα στο web η Toshiba ειναι σχεδον καινουρια (Μαρτιος-Απριλιος του 2006).Η Philips ομως συμφωνα με τις πωλησεις του 2005 βγηκε πρωτη στην Ελλαδα με αυξημενο ποσοστο σε σχεση με το 2004 ενω η Sony κατρακυλησε στην 4η θεση. Επισης η Sony αναφερει στο site της οτι η εν λογω "κυρια" εχει ψηφιακο δεκτη ετσι ωστε η μεταβαση απο τα επιγεια αναλόγικα στα επιγεια ψηφιακα να γινει απευθειας χωρις εξωτερικα κουτια και αποκωδικοποιητες. Αυτο σημαινει οτι με το καλημερα πιανεις ΕΡΤ Digital χωρις αποκωδικοποιητή???

Αν εχει καποιος απο τους συνφορουμιτες μια εκ των 3 θα το εκτιμουσα αν μπορουσε να δωσει καποια παραπανω στοιχεια.

Επισης οποιος εχει να προτεινει κατι αντιστοιχο σε χαρακτηριστικα και χρηματα (1200-1400 ευρω) εν ευπροσδεκτος.

Συγγνωμη για το μακροσκελες ποστ αλλα θεωρω οτι προκειται για επενδυση (δεν ειναι και λιγα τα 1400 ευρω) την οποια δεν προκειται να αλλαξω τα επομενα χρονια. Για αυτο και θελω να υποστηριζει οτι πιο νεο.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

VG

Reaction score
0
θα σε μπερδεψω λιγο ακομα.
Χωρις να εχω δει την toshiba, σου λεω οτι σε αυτα τα λεφτα ισως συμφερει καλυτερα να πας σε plasma αντι για LCD.

Reaction score
0
Δεν θελω πλασμα για 3 βασικους λόγους

α)Λογω χωρου δεν μπορω να βαλω τιποτα μεγαλυτερο απο 32 ιντσες καθως το σαλονι ειναι καπως "μικρο" και τα επιπλα αρκετα κοντα στην τηλεοραση.Επομενως οτιδηποτε πανω απο 32'' στα 1,5-2 μετρα ειναι λιγο κουραστικο

β) Επειδη την τηλεοραση την θελω για πολλες δουλειες (τηλεοραση,dvd, δορυφορικο, console games και ισως htpc στο μελλον) θεωρω οτι ειναι λιγο υπερβολη να βλεπεις ειδησεις ή σιριαλ σε 42'' (δεν θελω τον τηλεπαρουσιαστη ετοιμο να ορμησει στο σαλονι :lol:)

γ) Εχουν πολυ μικροτερες αναλυσεις απο τις LCD (τουλαχιστον αυτες που αντεχει το βαλαντιο μου καθως οι καινουριες βλεπω οτι ανεβαζουν αναλυσεις) και δεν προκειται ποτε να υποστηριξουν HDTV (οχι πως θα δουμε συντομα στο Ελλαδα αλλα αφου θα πληρωσω που θα πληρωσω ας το υποστηριζει)

Αυτα τα ολιγα

Ευχαριστω παντως για την απαντηση

Αναφορικα με την Toshiba πιστευεις οτι ειναι καλη λυση???Γιατι εκλεινα προς την Philips ενω το απογευμα μου προτειναν να δω και τις Samsung οι οποιες λενε εχουν μακραν τα καλυτερα χρωματα σε αυτα τα λεφτα.

VG

Reaction score
0
Τις toshiba οπως σου ειπα δεν τις εχω δει.
Οι samsung ειναι καλες
Οι Bravia προερχονται απο συνεργασια της sony με την samsung.
To HDtv οπως ειπες και εσυ,καλα κρασια μεχρι να εχει καποια χρησιμοτητα,ακομα και οι ταινιες θα αργησουν.

Υπαρχει και η SONY KDL-32S2010 που με ενσωματωμενο ψηφιακο αποκωδικοποιητη βγαινει περιπου 1400Ε,νομιζω θα αξιζει την διαφορα της τιμης σε σχεση με την S.

Reaction score
73
Εχω την Samsun 32R51B και σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος, δεν ξερω αν ηρθε η νεα γενια 32R71B....Νομιζω εχει πεσει στα 1190 ευρω, για δες τιμες

Reaction score
0
Επανερχομαι με νεες προσθηκες μετα τη σημερινη βολτα στα μαγαζια.

α)LG RZ37LZ55 37'' 1.400 ευρω

β)LG 32LB1R 32'' 1.500 ευρω

γ) SONY KLVV26A10 26'' 1.300

Η 3η μπορει να ειναι 26αρα αλλα ηταν η μονη που επαιζε σε DVD ενα τραιλερ του Κωδικα Ντα Βιντσι (ειναι η καινουρια Bravia) και εχει τα καλυτερα χρωματα και εικονα που εχω δει ποτε.

Βασικα πριν την δω ψηνομουν για την 37αρα που εχει 1.400 αλλα με φοβιζει λιγο το μεγεθος γιατι λογω χωρου οι καναπεδες ειναι στα 2-2,5 μετρα και δεν ξερω αν για πολυωρη παρακολουθηση ειναι ξεκουραστο απο τοσο κοντα σε τετοιες ιντσες (τωρα εχω μια Grundig 21'' CRT).

Απτην αλλη η 26αρα μου φαινεται μικρη σε σχεση με αυτη που εχω τωρα (θα δωσω τοσα λεφτα για 5 επιπλεον ιντσες???)

Παιδια εχω μπερδευτει.Οσο περισσοτερες βλεπω τοσο δυσκολευομαι γιατι εχουν ολες πανω κατω τα ιδια χαρακτηριστικα στα χαρτια.

Οπτικα δεν ειναι ευκολο να κρινεις καθως αλλα μαγαζια παιζουν τηλεοραση, αλλα dvd, και αλλα τραιλερ της φιρμας τους απο μια κεντρικη εγκατασταση.

Υπαρχει καποιο μαγαζι που να μπορουμε να δοκιμασουμε μια τηλεοραση σε 2-3 διαφορετικες πηγες σηματος για να μην παρουμε γουρουνι στο σακι???

Η SAMSUNG LE32T51BX εχει 1.100 ευρω περιπου.Η Sony που ανεφερα στην αρχικη 3αδα εχει ψηφιακο δεκτη.

mrw

Reaction score
0
Τα περί "πολύωρης παρακολούθησης σε μεγάλη οθόνη" είναι παραμύθια - όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερα, κουράζεσαι πολύ λιγότερο όταν μπορείς να βλέπεις τους υπότιτλους καθαρά και χωρίς ιδιάιτερη προσπάθεια

Η επιλογή είναι σχετικά απλή αν σκεφτείς τα εξής

Αφήνοντας το full HD στην άκρη -

αν θές maximum μέγεθος οθόνης, υπάρχει η Sony 50ιντση back projection στα 1600κατι ευρώ και η 42άρα Samsung Plasma (10.000:1 κοντράστ) στα 1400κατι ευρώ

Απο εκεί και πέρα, η 37αρα Viewsonic LCD βρίσκεται και με 1300 ευρώ, το ίδιο ακριβώς μοντέλο πουλιέται και στις ΗΠΑ, με καλή πηγή δίνει εξαιρετική εικόνα 720p/1080i, αλλού έχω δώσει links σχετικά...

Αν θέλεις brand name 37αρα υπάρχουν 4-5 επιλογές με 1400-1600 ευρώ, μόνο σε καινούργια μοντέλα όμως, προσοχή μη σου φορτώσουν κανένα περσινό...

Για 32αρα υπάρχουν πολλές καλές με 900-1100 ευρώ (τελευταία μοντέλα πάντα)

Θα πάρεις οπωσδήποτε και ένα Samsung upscaling DVD player (135 ευρώ) η αντίστοιχο με HDMI

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Eγω θα ελεγα οτι 37'' ειναι οτι πρεπει

Δεν θα αγοραζα Philips η Sony γιατι ειναι εταιρειες που δεν κανουν τα δικα τους πανελς

Η 37 amoi ειναι πολυ ακριβη? παντως πρεπει να την δεις..........

Reaction score
0
@spylab: Την 32'' Amoi που ειδα παντως στο Praktiker ηταν στην κυριολεξια για πεταμα. Ηταν διπλα διπλα με μια Funai και μια Samsung.Σε τηλεοπτικο σημα ειχε την χειροτερη απεικονιση απο τις 3 με αρκετο θορυβο. Και μου φανηκε παραξενο οταν αρκετοι απο εδω μεσα εκθειαζουν την 37αρα. Παντως ειναι ακριβη και στα λεφτα της καθως δεν μπορω να ξεπερασω τα 1500 ευρω.

@mrw: Οταν λες καινουριο μοντελο εχεις να προτεινεις κατι σχετικο γιατι στα περισσοτερα μαγαζια τις εχουν ειτε πλατη με αλλες ειτε με τοιχο οποτε δεν μπορω να τσεκαρω ημερομηνια κατασκευης.

Επισης μιλας για καλες 32αρες στα 900-1000 ευρω. Οσες ειδα προσωπικα σε αυτα τα λεφτα (Samsung,LG,Thomson,Funai,Comet,Saub Lorenz) ειτε δεν διαθετουν ψηφιακα καλουδια (HD ready,hdmi κτλ) ειτε εχουν χαλια εικονα σε τηλεοπτικο σημα (τουλαχιστον σε οσα μαγαζια πηγα και παντα διπλα σε αλλες ακριβοτερες υλοποιησεις στις ιδιες ιντσες.
Μονο μια Funai στο Praktiker ερχοταν κοντα σε εικονα με μια Samsung και ειχε και διπλο δεκτη.

Αναφορικα με την LG την 37αρα που ειδα τι εχετε να προτεινετε???

Η Viewsonic ξερω οτι βγαζει πολυ καλα μονιτορ.Ειναι ομως το ιδιο καλη σε LCD TV???

Reaction score
164
Την 37ρα AMOI την εκθειάζουν γιατί... δεν την είδαν στο Praktiker :)
Την είδαν προσεκτικά ρυθμισμένη και με πηγές που μπορούν να την οδηγήσουν όπως της αξίζει.
Μην ψάχνεις για τηλεόραση σε σούπερ μάρκετ. Προτίμησε σε εξειδικευμένα καταστήματα, όπου έχεις περισσότερες πιθανότητες να αποδίσουν καλά. Πχ στο Carrefour έχουν όλες τις τηλεοράσεις να παίζουν DVD από... RF! Τι περιμένεις να δεις έτσι; ;)

Reaction score
0
Το θεμα ειναι οτι οταν εργαζεσαι ολη την εβδομαδα μεχρι αργα σου μενει μονο το Σαββατο για ψωνια και ερευνα αγοράς.

Και επειδη δεν εχεις πολυ χρονο καταφευγεις σε μεγαλα πολυκαταστηματα ηλεκτρικων ειδων τα οποία εχουν τα ακολουθα πλεονεκτηματα κατ'εμε:

α) εχουν πολλες τηλεοράσεις μαζεμενες στον ιδιο χωρο και συνεπως εχεις πολλες λυσεις να συγκρινεις

β) λογω οικονομιων κλιμακος και συνεργασιων με αλυσιδες εξωτερικου μπορουν να δωσουν χαμηλοτερες τιμες και να χτυπησουν τον ανταγωνισμο

γ) ακριβως για τον πιο πανω λογο ειναι και πιο ελαστικοι στα χρηματοδοτικα προγραμματα-ατοκες δοσεις που προσφερουν

Βεβαια απο την αλλη δεν μπορεις να δεις μια τηλεοραση οπως ακριβως θες (να της κανεις τεστ ντραιβ κοινως) αλλα σε σχεση με την ευκολια της χρηματοδοτησης δεν μπορεις να τα εχεις ολα.

Παντως για καλο και για κακο εχεις καποιο μαγαζι υποψη σου???Γιατι ισως να το καθυστερησω λιγο για να κανω πιο σιγουρη επιλογή.

mrw

Reaction score
0
Σημασία έχει να έχουν βγεί στην αγορά το τελευταίο δίμηνο...μόλις βγήκε νέα 37αρα LG στα 1600 E

Reaction score
0
Δηλαδη οι 2 LG που ανεφερα παραπανω και ειναι February 2006 θεωρουνται παλιες???

Η καινουρια LG η 37αρα ποιο μοντελο ειναι???

Ποια η διαφορα αναμεσα στην LB32 και την LP32????Ποια απο τις 2 ειναι η πιο καινουρια??Γιατι στο site της LG εχει μονο την LP σειρα αρα υποθετω οτι η LB θεωρειται παλια ή εχει αποσυρθεί????

Reaction score
0
Μηπως εχεις υποψη σου και κανενα μαγαζι του χωρου οπου θα μπορεσω να δω την οποια τηλεοραση σε ολο της το μεγαλειο (τηλεοπτικο σημα,dvd,sat etc) και οχι σε καποιο πολυκαταστημα οπως κανω μεχρι τωρα???

Για να μην θεωρηθει διαφημιση μπορεις να στειλεις εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος τις προτασεις του για μαγαζια σε pm.

Ευχαριστώ!!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Sebu said:
Το θεμα ειναι οτι οταν εργαζεσαι ολη την εβδομαδα μεχρι αργα σου μενει μονο το Σαββατο για ψωνια και ερευνα αγοράς.

Και επειδη δεν εχεις πολυ χρονο καταφευγεις σε μεγαλα πολυκαταστηματα ηλεκτρικων ειδων τα οποία εχουν τα ακολουθα πλεονεκτηματα κατ'εμε:

α) εχουν πολλες τηλεοράσεις μαζεμενες στον ιδιο χωρο και συνεπως εχεις πολλες λυσεις να συγκρινεις

β) λογω οικονομιων κλιμακος και συνεργασιων με αλυσιδες εξωτερικου μπορουν να δωσουν χαμηλοτερες τιμες και να χτυπησουν τον ανταγωνισμο

γ) ακριβως για τον πιο πανω λογο ειναι και πιο ελαστικοι στα χρηματοδοτικα προγραμματα-ατοκες δοσεις που προσφερουν

Βεβαια απο την αλλη δεν μπορεις να δεις μια τηλεοραση οπως ακριβως θες (να της κανεις τεστ ντραιβ κοινως) αλλα σε σχεση με την ευκολια της χρηματοδοτησης δεν μπορεις να τα εχεις ολα.

Παντως για καλο και για κακο εχεις καποιο μαγαζι υποψη σου???Γιατι ισως να το καθυστερησω λιγο για να κανω πιο σιγουρη επιλογή.
Aυτό με τις τιμές ειναι μεγάλο λάθος. Έχω δεί στο καρφούρ η και στον Κωτσόβολο ξεπερασμένες τηλεοράσεις που ενώ θα έπρεπε να σε παρακαλάνε για να τις αγοράσεις, εντούτις επειδή τις έχουν προμηθευτεί σε υψηλή τιμή, συνεχίζουν να πουλάνε σε υψηλή τιμή. Ενώ στα εξειδικευμένα καταστήματα, δεν αγοράζουν πολλά κομμάτια, ανανεώνουν συχνά και ενημερώνωνται πολύ καλύτερα. Συν το οτι έχεις και ειδικούς να σε συμβουλεύσουν, σύν οτι μπορείς να ζητήσεις να σου συνδέσουν την πηγή που θές και να κάνεις διάφορους συνδιασμούς και τέστ ωστε να ξέρεις καλύτερα τι σου ταιριάζει. Κατάστημα άριστο σε κάτι τέτοιο ειναι η ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ, στην οποια βρήκα λύσεις που δεν φανταζώμουν καν πρωτού την επίσκεψή μου. 8)

Reaction score
0
Κοιτα πηγα σημερα στην Ηχοεκφραση στο Ν.Κοσμο.

Το μαγαζι πολυ μικρο, ελαχιστη ποικιλια. Ειχε την παλια 32αρα LG (RZ32LZ55) στα 1350 ευρω οταν οι μεγαλες αλυσιδες τυπου Κωτσοβολου εχουν την καινουρια την 32αρα (32LB1R) στα 1450 ευρω.

Οταν ρωτησα για την οποια την Amoi ετσι για πλακα (ειχε μονο την 32αρα εκει) μου ειπε οτι αξιζει τα λεφτα της μονο η 37αρα (στα 2200), οτι ειναι Κορεατικη και οταν ρωτησα για την εγγυηση μου ειπε οτι την εχει η Techtronics ή καπως ετσι τελος παντων στα Πατησια.

Οταν δε ρωτησα για την εγγυηση αλλαγης στα καμμενα pixel μου τα μασαγε και τελικα μου ειπε οτι εχει 2 pixel καμμενα εγγυηση, αλλα εχει πουλησει 70 απο το Φλεβαρη και ενω επιστρεφουν αλλες δεν του εχουν γυρισει ουτε μια Amoi και μπλα μπλα μπλα.

Για μενα ο συγκεκριμενος τυπος

α) δεν ξερει, δεν θελει ή δεν μπορει να κανει καλα την δουλεια του
β) οταν ενα προϊον που εκθειαζεται εδω μεσα (και απο οτι εχω καταλαβει υπαρχουν ατομα απο την Ηχοεκφραση εδω μεσα) δεν ξερουν οι ιδιοι να πουν με σιγουρια τι εγγυηση εχει, ποιος σε καλυπτει, τι zero pixel κτλπ για μενα ειναι ερασιτεχνισμος
γ)δεν ξερω αν τα πραγματα στο κεντρικο στην Ηλιουπολη ειναι καλυτερα παντως αν ειναι ας φροντισουν τα αφεντικα λιγο και το "παραρτημα" στην Ιλιου.

Οσον αφορα τις μεγαλες αλυσιδες μετα περασα μια βολτα απο Κωτσοβολο και Ηλεκτρονικη.Στην Ηλεκτρονικη μικρη ποικιλια και καμια δυνατοτητα τεστ ντραιβ.Στον Κωτσοβολο εκτος απο τηλεοπτικο σημα ζητησα να δω και DVD. Και μου συνδεσανε 3 dvd player σε 3 τηλεορασεις που με ενδιαφεραν και ειδα 3 διαφορετικα πραγματα. 1 αγωνα γραμμενο σε dvd απο τηλεοραση, ενα "παιδικο" του Disney καθως και μια ταινια.

Η καλυτερη απο τις 3 ηταν και η πιο ακριβη οποτε βγηκε εκτος αλλα ζητησα να την δω για να εχω ενα ανωτερο μετρο συγκρισης σε σχεση με τις φτηνοτερες (μιλαμε για 400 ευρω διαφορα) υλοποιησεις.
Οποτε παρολο που ηταν πολυκαταστημα και ημερα Σαββατο που γινοταν πανικος οχι μονο το εκαναν αλλα μετα ειδαν και αλλοι υποψηφιοι αγοραστες και αρχισαν με τη σειρα τους να ζητανε να δουνε dvd σημα στις τηλεορασεις που τους ενδιεφεραν.

Οποτε για μενα αυτο αποτελει αριστη εξυπηρετηση.
Συν του οτι λογω αλυσιδας και συνεργασιων με εταιρειες του εξωτερικου εχουν οικονομιες κλιμακος αρα χαμηλοτερες τιμες στα ιδια προιοντα που πουλανε τα μικρα μαγαζια, συν του οτι λογω μεγεθους εχουν καλυτερη συνεργασια με τραπεζες αρα μεγαλυτερη ευελιξια σε ατοκες δοσεις και εκπτωσεις κατι πολυ σημαντικο για μενα.

Μαλιστα την 32αρα LG που ειχε η Ηχοεκφραση στα 1350 την ειχε ο Κωτσοβολος στα 1230.Αρα και εδω δεν ισχυει αυτο που λες περι λιγων κομματιων και stock.

V

VIDEOMIX

Guest
Εκπλείσωμαι. Πρώτη φορά ακούω κάτι αρνητικό. Κάποια εξήγηση θα υπάρχει. Εσύ βέβαια καλά κάνεις και ψάχνεις. Εγώ πάντως εαν αγόραζα lcd, στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ θα αγόραζα. Θα έκλεινα όμως ραντεβού με τον Ανδρέα και η λύση θα βρισκώταν 100%.

Reaction score
0
Το θεμα ειναι οτι καποιος που δεν ξερει για το forum και περασει απο το μαγαζι τυχαια οπως εγω και δεν ξερει κανενα Ανδρεα,Πανο,Κωστα,Μπαμπη η οτιδηποτε αλλο, και αντιμετωπισει μια τετοια κατασταση σιγουρα θα το σκεφτει 2η φορα αν ξαναπερασει.

Απλα ηθελα να δω live την Amoi τοσο σε τηλεοπτικο σημα οσο και σε dvd (γιατι απο οτι ειδα την ειχε συνδεδεμενη αλλα κλειστη με dvd player πανω στο οποιο ειχε κατι γραμμενα δισκακια dvd (αν προσεξα καλα με mat λευκη επιφανεια μαλλον Taiyo Yuden) οποτε μαλλον τα εχει για αυτη την δουλεια)

Τι να πω.Ισως Δευτερα πριν παω να κλεισω μια απο τις 2 που τελικα κατεληξα να περασω μια βολτα απο τα κεντρικα στην Ηλιουπολη αν και θα ειναι μεγαλος κυκλος για μενα και μαλλον χαμενος.

Γιατι εχω σπαστει και απο το γεγονος οτι ειναι μια τηλεοραση που μπορει να ειναι καλη οπως ισχυριζεστε εδω μεσα, πρεπει ομως να καλιμπραριστει απο το κρυφο μενου το οποιο δεν ξερει ο καθε υποψηφιος αγοραστης.Αρα αν εγω την αγορασω απο καπου και δεν ξερω για το forum ή για το service menu δεν προκειται ποτε να δω το full potential αυτης της τηλεορασης.

Δεν θα επρεπε καποιες λειτουργιες για contrast,brightness και ρυθμισεις χρωματικης παλλετας εστω και με presets να τα εχει ετοιμα και προσβασιμα οπως αλλες εταιρειες του χωρου???

Σε κουραζω τωρα αλλα ξερεις αν στο μαγαζι στην Ηλιουπολη εχουν την 32αρα την Amoi ανοικτη για προβολη και "test drive"?????

mrw

Reaction score
0
Δεν καταλαβαίνω γιατι μπλέκεσαι - αφού με 1300 Ε αυτή τη στιγμή υπάρχουν τουλάχιστο δύο 37αρες (Daewoo και Viewsonic) γιατί ασχολείσαι με 32αρες?

Καλό και to HD, αλλά για το περισσότερο κόσμο η καλύτερη αγορά αυτή τη στιγμή θα ήταν μια 42αρα plasma Samsung - γύρω στα 1400 Ε σε γνωστό πολυκατάστημα, για όσο ακόμα υπάρχει

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.512
Νεότερο μέλος
Squat