Τα ηχεια nick ειναι DIY απομιμηση ενος definitive (LCR 2000) με ιδια SEAS μεγαφωνα, που ειχα
παρει οnline απο Καναδα ,και σε συγκριση με το οριτζιναλ μου φαινεται οτι επαιζαν και καλυτερα!
Με την τιμη του ενος ειχα κανει 7 πριν 15 περιπου χρονια.
Το μαυρο ειναι το πρωτο που φτιαξαμε για δοκιμες!
Μαλιστα ειχαμε κανει και κοπια MK-150 sub (χωρις τον εσωτερικο ενισχυτη) με τα ιδια μεγαφωνα eminence της ΜΚ που μας τα ειχε στειλει η ΜΚ 100$ το ενα, .(υπαρχει ακομα σαν καινουργιο)
Μου αρεσει που ειναι χαμηλα αλλα μπορει τελικα να παρω και καμμια βαση .
Α ξεχασα και αυτο με τα δυο 15 παλι της eminence που το ειχα με ενα δανεικο qsc ενισχυτη σαν
sub και σαν βαση της τηλεορασης απο πριν περιπου 20 χρονια
Δεν ειχα πολυ χρονο στην διαθεση μου χθες βραδυ ,αλλα τον αξιοποιησα πολυ δημιουργικα .
20-30 λεπτα ξαπλωμενος το πατωμα ανασκελα για να καταφερω να κανω flip την εικονα .
Μετα ολα καλα αλλα οχι κατι φοβερο ,μεχρι που σκεφτηκα οτι ειχα το mediaplayer set στα 720
Το τραγικο ειναι οτι δεν μπορουσα να βρω απο παει 1080 .......
Τελικα το βρηκα σημερα το πρωι
Τωρα μεταξυ film mode 1 και reference με iris auto και λιγο reality creation (στο 10) η εικονα ξεπηδαει
απο τον τοιχο και σε high lamp (ασφαλως και παντα) ειναι για καθε πρακτικο λογο εντελως (μα εντελως)
αθορυβος.
Στο bright cinema mode δε, η εικονα ηταν υπαρκτη με τη μιση πλαινη μπαλκονοπορτα ανοικτη ,
και οταν λεω υπαρκτη εννοω οτι χαζεψα κανα δεκαλεπτο avatar χωρις καμμια δυσκολια .
Απο τα 3,8 μετρα με διαγωνιο 110-120 in στον τοιχο εχει πολυ φως και στο cinema 1 και στο
reference ακομα και με low lamp .(θα μετρησω μετα ακριβως πλατος)
Νομιζω οτι μεχρι 120-130 σε οθονη θα εχει πολυ φως σε καθε περιπτωση,σε ενα σκοτεινο σαλονι.
Φυσικα αν θελετε να κανετε μια ομαδα και να ερθετε για οσες δοκιμες θελετε ,καλοδεχουμενοι.
(εννοειται με full service, πιτσες μπυρες κπλ)
Το θεμα για εμενα τωρα ειναι να αποφασισω στον τοιχο τι μεγεθος οθονη να παρω 110 η 120 !
Μετα εχω παρει την αδεια να βαψω τον τοιχο πολυ σκουρο
Οκ ,σαν καλο και αμεσα διαθεσιμο πηρα το MED600X3D απο τον πολυ εξυπηρετικο
και ευγενικο Αποστολη .
Το μεγαλο ερωτημα τωρα ειναι αν θα σηκωνει 3D το HDMI (ηταν καλο) οκταετιας που εχω...
3D up and running
Το πλατος τωρα στα 255-260 εκ 3D με τους δεινοσαυρους να εχουν βγει στο σαλονι!
Το 3D στα αργα πλανα ξεκουραστο στα ματια, με λιγες θολουρες στην γρηγορη
κινηση . Γυαλια μυωπιας + 3D πεφτουν λιγο βαρια στην μυτη .
2D ευκρινεια πολυ πολυ καλη , νομιζω οτι και το πιο κριτικο ματι δυσκολα θα εχει
προβλημα,εχει dlp αισθηση ,και δεν εχω κοιταξει το panel alignment.
Μη σας πω οτι δεν εχω κανει και το τελειο focus (θελει μαλλον δυο ατομα)