Εχετε δουλέψει με το Normalize του Nero?

Reaction score
53
Ξεκίνησα να δουλεύω με την δημιουργία CD μουσικής για το αυτοκίνητο με το Nero. Είδα την εντολή normalize και μάλιστα έχει δύο επιλογές. RMS και Maximum!
Εχετε σχετική εμπειρία??

Reaction score
5
Δεν το έχω δουλέψει αλλά ξέρω ότι αυτό που κάνει είναι να αλλάζει την ηχητική στάθμη. Χρήσιμο όταν κάνεις cd από διάφορους δίσκους. Πολύ χρήσιμο σε αυτήν την περίπτωση. :wink:

Reaction score
13
Το έχω δουλέψει Γιώργο
και το έβαζα συνήθως στο 98%....αν και τώρα δουλεύω με το soundforge 7 της Sony.

Reaction score
7
Ξεκίνησα να δουλεύω με την δημιουργία CD μουσικής για το αυτοκίνητο με το Nero. Είδα την εντολή normalize και μάλιστα έχει δύο επιλογές. RMS και Maximum!
Εχετε σχετική εμπειρία??
Ναι οταν εφτιαχνα κατι δισκακια απο διαφορετικα mp3.
απο οσο θυμαμαι το ειχα στα RMS και στο 20 (η αρχικη επιλογη οταν ξεκιναει, αν δεν ειναι το 20). Ειχα δοκιμασει κι αλλα διαφορετικα του 20 αλλα ειχε κλιπαρισματα...

Reaction score
0
To normalize του Nero δουλευει αρκετα απλοικά. Βρίσκει τη μέγιστη και την ελάχιστη τιμή ηχητικης εντασης του κομματιου, υπολογίζει το μέσο ορο και ισοσταθμιζει ολο το κομματι σε αυτον τον μεσον ορο.

Για πιο εξελιγμενους αλγοριθμους και καλυτερα αποτελεσματα χρησιμοποιηστε το MP3Gain
http://mp3gain.sourceforge.net/

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@