Πω πω...μου΄φτιαξες τη μέρα με αυτό το μικρέ!Μικρέ και απονήρευτε φίλε μου......
γίνεται κοκορέτσι χωρίς έντερα![]()
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Πω πω...μου΄φτιαξες τη μέρα με αυτό το μικρέ!Μικρέ και απονήρευτε φίλε μου......
γίνεται κοκορέτσι χωρίς έντερα![]()
Μη σου πω πως θα σου έκοβα και ένα τσέκι για να τους ταξινομήσεις με αλφαβητική σειρά....Παλιατζίδικο θ' άνοιγες;![]()
Αυτοί να δεις πώς θα γελούσαν......και θα γέλαγα με αυτούς που προσπαθούν να τα στριμώξουν μέσα σε τοσοδούλικα κουτάκια...
Ποιον είπες μπάρμπα ρε κwλ0π@1δο;Και ν' ανεβαίνεις ρε μπάρμπα με δαύτο για Σπήλαιο Λιμνώνε με τσι μπάντες, ε?
Μπουρνάζι το λένε αυτό....Εγω παντως κυριοι περαν του σαμπιου θα ηθελα να ειχα και κατι αλλο.....
Ανεκαθεν μου αρεσαν τα Drifts ......ετσι ρε παιδι μου να καις λαστιχα στην πισσα,να κομπλαρεις χειροφρενα,να μπαινεις με αναποδα τιμονια ...στην κοντρα που λενε.....στις στροφες και να μην βλεπεις πισω σου απο τους καθρεφτες απο την ασπρη καπνιλα των ελαστικωνε.........
Ναι σε σεις .....ηθελα ενα φτιαγμενο αμαξακι με 900 αλογατα MOPAR μοτορι με νιτρο και να γινει κολασηηηηηηηηηηηηηηη
ρε δεν ξερω αμα ειναι το Μπουρναζι η η Δραπετσωνα........στο σκαψιμο......ειναι το θεμα!!!!!!!Μπουρνάζι το λένε αυτό....![]()
Και να τον έντυνες κάπως έτσι.....Μη σου πω πως θα σου έκοβα και ένα τσέκι για να τους ταξινομήσεις με αλφαβητική σειρά....
Ξέρεις εσύ...a...b...c...d..![]()
Μη σου πω πως θα σου έκοβα και ένα τσέκι για να τους ταξινομήσεις με αλφαβητική σειρά....
Ξέρεις εσύ...a...b...c...d..![]()
Σκέψου και τι θα συνέβαινε μόλις έφτανε στο "Π"Και να τον έντυνες κάπως έτσι.....![]()
![]()
![]()