Εurovision 2006

V

VIDEOMIX

Guest
Χάλια. Κρίμα, νόμιζα πως θα παρουσιάσουμε κάτι αξιοπρεπές. Είδες οι Τούρκοι πριν 2 χρόνια; Παρουσιασανε όλη την Ελληνική κληρονομιά μαζί με τις ακροθαλασσιές. Μπράβο τους.

Reaction score
5
Γιατί άραγε δεν έδωσαν την καλλιτεχνική επιμέλεια σε αυτό το παιδί που είχε ετοιμάσει την τελετή έναρξης το 2004;

Reaction score
14
ak1s said:
Γιατί άραγε δεν έδωσαν την καλλιτεχνική επιμέλεια σε αυτό το παιδί που είχε ετοιμάσει την τελετή έναρξης το 2004;
Μα την έδωσαν στον αρρενωπό θαμώνα του Blue Oyster Club, την Φωκία Ευαγγελινή!!!!

Jenghis Khan... με τους αργοναύτες μας να χορευουν..!!!

Αρτεμις... Dardana International

και Brotherhood of man - kisses for me, να κατεβαίνει ο φτερωτος ΕΡΜΗΣ...

ημαρτων...

τουλαχιστων ευχομαι η Ειμαιμουνος να σταθεί στην περίσταση και να δώσει λίγη αίγλη...

γιατί αλλο αιγλη και αλλο ugly!!!

Reaction score
164
ak1s said:
Σιγά μην ασχοληθεί ο Παπαϊωάννου με το πανηγύρι της Γιουροβίζιον! Σαν να βάλεις τον δάσκαλό του, τον Τσαρούχη, να σου βάψει την κρεβατοκάμαρα! :lol:

Reaction score
14
unforgiven said:
Σιγά μην ασχοληθεί ο Παπαϊωάννου με το πανηγύρι της Γιουροβίζιον! Σαν να βάλεις τον δάσκαλό του, τον Τσαρούχη, να σου βάψει την κρεβατοκάμαρα!  :lol:
Ελαιοχρωματισμοί ο Τσαρούχης... οχι ο Τσαρουχάς... μην παρεξηγηθούμε κιόλας!!!!!!!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Αν και δεν ασχολουμαι με τα της Eurovision, οι Lordi εχουν πολυ ωραιο καμματακι. Ειναι και χαβαλεδιαρηδες οι τυποι...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Εχω πολλα τραγουδια τους. Δεν ειναι κατι το εξαιρετικο, αλλα ακουγονται ευχαριστα. Η σκηνικη παρουσια τους ομως ειναι φοβερη!! Και να φανταστεις οτι κατω απο αυτα τα προσθετικα, οι ανθρωποι υποφερουν στην κυριολεξια!!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Aν (ήμουν κορόιδο και) ψήφιζα, αυτούς θα ψήφιζα. 8)

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Αντώνης K. said:
Τι θα ψηφίσετε απόψε? Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή :wink:
Θέλει και ρώτημα; Τα βρυκολακάκια...
Χωρίς πλάκα, μπορεί να μην είναι κορυφή στο είδος τους, αλλά έχουν κλάσεις διαφορά.

Reaction score
5
Λοιπόν, από συγγενή που δουλεύει για να βγει το 'θέαμα' στον αέρα, έμαθα για αυτά που έχετε γράψει εδώ, και δεν είχα δει προσωπικά στην tv. Είναι λέει απίστευτης κακογουστιάς θέαμα, με το κιτς στο έπακρο, και γενικώς χωρίς καλλιτεχνική έκφραση. Χάλια τα κάνανε, λέει.

Reaction score
14
wait and see.... εγώ πάντως θα σας γράψω την μετάδοση απο το BBC & Terry Wogan να δείτε τι κράξιμο θα μας πει. :p :p :p :p :p :p

Reaction score
5
Πώς;; Το παίζει το BBC Prime? Ή πιάνεις BBC κανονικά;;

Reaction score
14
ak1s said:
Πώς;; Το παίζει το BBC Prime? Ή πιάνεις BBC κανονικά;;
τελικά μόνο ο τελικός είναι απο το BBC-PRIME, σήμερα το κλάσανε.

Το γράφω όμως απο το France4 για να μήν ακούω τους Καπουλιατζίδη να μου σπαν τον ήχο στην μέση!!!

Ειναι που έιναι καραμονοφωνικό απο την ΕΡΤ το κάνανε μονοδολοφονικό

Reaction score
14
Παιδιά είναι λίγο κιτς αλλά περνει καλά σε ξένο. Με πήρε τηλεφωνο Ολλανδός και μου είπε How nice... Και δεν είναι απο τους κολλακες και ευγενεις, ότι εχει να πέι μας το λεει στην μουρη μας.

Αρα καλά περνάει στην Ευρώπη το Γκρεκοκίτς!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas