Εurovision 2006

Reaction score
0
Εμένα κάτι σε Moulin-Rouge μου έκανε το χθεσινοβραδυνό.

Πιστεύω πάντως ότι άμα το πάρουμε "ελαφρα" και "διασκεδαστικά" όλα είναι Ο.Κ.

Άμα όμως αρχίσουν τα σοβαροφανή και οι εθνικοπατριωτικές "αναλύσεις" τότε........Χ@σε μέσα :p :p :p :p

Reaction score
0
Βασει των χτεσινών αποτελεσματων εχει δημιουργηθεί μεγάλο θέμα.
Εχει συγκληθεί τις επόμενες ώρες εκτακτο υπουργικό συμβούλιο καθώς στο προηγούμενο που έγινε (τον Φεβρουαριο) είχε αποφασιστεί οτι το 12αρι θα το δώσουμε στην Κυπρο.
Μετά το χτεσινό αποκλεισμό της Κυπρου η επιτροπή δεν ξέρει πώς να κινηθεί και για αυτό ενημερωσε τους υπουργους επικρατείας, πολιτισμού, μεταφορών και εξωτερικών οι οποίοι -ανήμποροι να απαντήσουν- ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό ο οποίος συγκάλεσε υπουργικό συμβούλιο, (το τρίτο (το μακρύτερο) στους 26 μηνες της κυβέρνησης), προκειμένου να αποφασιτεί η πορεία της χώρας μετά τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στον Ευρωπαϊκό χαρτη + το Ισραηλ.

Reaction score
164
...ενώ πχ πριν τρία χρόνια, θα έπαιρνε ο Σημίτης τηλέφωνο τους φίλους του τους αμερικάνους και θα ρώταγε τι να ψηφίσουμε.
Και σε διάγγελμα θα έλεγε, πάλι, "Ευχαριστούμε τους αμερικάνους"...

Ρε συ Healler, δεν πας καμία βόλτα έξω να χαρείς τον κόσμο, τώρα που καλοκαίριασε; Όχι τίποτε άλλο, να ξελαμπικάρεις λίγο...
Ή μήπως νομίζεις ότι είναι χειμώνας και περιμένεις να έρθει το ΠΑΣΟΚ που πάντα θα έχει λιακάδα; :lol:

Reaction score
0
Μετά και τα τελευταία γεγονότα, το "ευχαριστούμε τους Αμερικάνους" ακουγεται περισσότερο τίμιο και ειλικρινές από το "οι ελληνικές υπηρεσίες δεν συμμετείχαν στις απαγωγές".

Αϊντε,
ολοι οι Ελληναρες θα μας διδαξουν πατριωτισμό τωρα...

Reaction score
164
Έλα ρε! Που είχαμε πήξει στην ειλικρίνεια τόσα χρόνια!
ολοι οι Ελληναρες θα μας διδαξουν πατριωτισμό τωρα..
Σε εμένα απευθύνεσαι; Αν ναι, καλύτερα Ελληνάρας παρά με πράσινα (ή γαλάζια ή κίτρινα ή κόκκινα) σκ@τ@ στο κεφάλι.

Reaction score
0
Βασει των προηγούμενων μηνυματων (περι σημιτη κτλ) , νομιζα οτι εσύ είχες γαλαζια σκ@τ@ στο κεφάλι.

Ομως με το τελευταίο σου μήνυμα αποσαφηνίστικε το χρώμα τους.

Ε, λοιπόν εσυ εχεις αυτά με το αυθεντικό καφετι χρωμα.

Reaction score
164
:lol: :lol: :lol:
...τα οποία μάλιστα βρωμάνε, ενώ αν ήταν το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση θα μοσχοβόλαγαν...
:lol: :lol: :lol:

Δεν θα λογομαχήσω μαζί σου. Απ' ό,τι βλέπω είσαι γνώστης του θέματος...

:lol: :lol:
Εξ' άλλου... Το ομολογώ... κέρδισες... Με έριξες στο επίπεδό σου και με νίκησες λόγω πείρας!
Τι τη θέλω τη ρημάδα την υπογραφή! :lol:

Reaction score
0
Κανονικα δεν θα έπρεπε να σου βρωμανε εφόσον προέρχονται απο το κεφάλι σου.
Αυτή η λειτουργία του εγκεφάλου λεγεται "κορεσμός της όσφρησης", όμως στο δικό σου στο κεφάλι ουτε αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί (ούτε και καμία αλλη).

Ξερεις, έχω και γώ υπογραφή που επιβεβαιώνεται καθε μερα.

Reaction score
0
...υπο γωνία για να αντικατοπτρίζεται το είδωλό σου και απο αποσταση για να μην μου βρωμανε τα σκ@τ@...

Reaction score
164
healler said:
...υπο γωνία για να αντικατοπτρίζεται το είδωλό σου και απο αποσταση για να μην μου βρωμανε τα σκ@τ@...
Ούτε σε 'σένα λειτουργεί ο "κορεσμός της όσφρησης", παρ' όλο το φορτίο που κουβαλάς, ε; :lol:
Μόλις (αν) ξαναβγεί το ΠΑΣΟΚ να πας να το κοιτάξεις... :lol: :lol:

Reaction score
786
Συγνωμη που επεμβαινω στην ωραια σας κουβεντα, αλλα νομιζω οτι το εχετε παραχεσει...

Reaction score
0
unforgiven said:
ak1s said:
Γιατί άραγε δεν έδωσαν την καλλιτεχνική επιμέλεια σε αυτό το παιδί που είχε ετοιμάσει την τελετή έναρξης το 2004;
Σιγά μην ασχοληθεί ο Παπαϊωάννου με το πανηγύρι της Γιουροβίζιον! Σαν να βάλεις τον δάσκαλό του, τον Τσαρούχη, να σου βάψει την κρεβατοκάμαρα! :lol:
Aπαιχτο!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Μου φαίνεται πως η εμμονή του πράσινου παιδιού στο να απαντά σε όλα τα θέματα ως κομματόσκυλο είναι λόγω χαβαλέ. Βλέπει που τσιμπάτε η και που τον τσιγκλάτε και πιστεύω πως το κάνει η απο αντίδραση η για να γελάσει βλέποντας τις αντιδράσεις των αντιτιθέμενων. Άποψή μου.
όσο για το χθεσινό σόου, κρίμα για την Κύπρο και την φωνή της Αννέτ. Ήταν αποτέλεσμα βέβαια δικαιολογημένο λόγω συμμαχιών και γνωστών πια τακτικών, κάθε άλλο δηλαδή παρά με καλλιτεχνικά κριτήρια η ψήφος.
Διότι μην μου πείτε πως πιστεύετε στο αδιάβλητο του televoting. :shock:

Reaction score
7
Δεν ξερω ποιος το εκανε, αλλα ξερω οτι αυριο θα παμε στην Ομονοια να πανηγυρισουμε (για τα πανηγυρια...) τη νικη της Αννουλας Βισσεως...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas