Ζήτηση μικρού ενισχυτή

Reaction score
4
Γεια σε όλους!
Ψάχνω για τον "Dayton Audio DTA-100a Class-T Digital Amplifier 50 WPC" ή κάποιο αντίστοιχο ενισχυτή (για να βγάλω passive monitors Tannoy) σε καλή τιμή.
Ευχαριστώ..

Reaction score
4
Απάντηση: Ζήτηση μικρού ενισχυτή

φίλε σ'ευχαριστώ πολύ για το ποστ!!!
αγνοούσα εντελώς τη συγκεκριμένη εταιρία.
θέλω να μου πεις αν μπορείς 3 πράγματα.
1. τι εικόνα έχεις για την ποιότητα της tangent?
2. σε ποιο mediamarkt παίζει η προσφορά, γιατί δεν βγάζω άκρη?
3. είστε πράγματι ο tyler durden? ;)
τέλος θα ήθελα να επισημάνω πως το bold μήνυμα στο τέλος του post σας είναι ακριβές :))

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

φίλε σ'ευχαριστώ πολύ για το ποστ!!!
αγνοούσα εντελώς τη συγκεκριμένη εταιρία.
θέλω να μου πεις αν μπορείς 3 πράγματα.
1. τι εικόνα έχεις για την ποιότητα της tangent?
2. σε ποιο mediamarkt παίζει η προσφορά, γιατί δεν βγάζω άκρη?
3. είστε πράγματι ο tyler durden? ;)
τέλος θα ήθελα να επισημάνω πως το bold μήνυμα στο τέλος του post σας είναι ακριβές :))
1. H συγκεκριμμενη εταιρια εβγαζε ηχεια και εδω και 5-6 χρονια βγαζει κ ηλεκτρονικα. Στα λεφτα που ειναι ο ενισχυτης δεν υπαρχει μειονεκτημα. Αν ειχε 400 ευρω θα σου λεγα κοιτα κ το ταδε μοντελο κλπ.
2. Οι φιλοι του φορουμ που τον αγορασαν νομιζω ειχαν πει Μαρουσι αλλα λογικα υπαρχει σε ολα.
3. Για την ακριβεια ειμαι κ Tyler και Durden αλλα οι αποψεις παραμενουν διφορουμενες. :109:

αντε και καλες αγορες,
χαιρετω

Reaction score
1

Φίλε μου τον έχω εγώ μαζί με το CD.Η σειρά λέγεται EXEO έχει πολύ καλό ήχο και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.Για δυό κατοστάρικα CDp και ενισχυτής δεν το συζητάω κάν ! Θα τα βρείς αν έχουν μείνει ακόμα στα MEDIA MARKT στο Μαρούσι...

Ρίξε και μιά ματιά εδώ http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?103254-TANGENT-EXEO.....

ryk

Reaction score
925

Φίλε μου τον έχω εγώ μαζί με το CD.Η σειρά λέγεται EXEO έχει πολύ καλό ήχο και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.Για δυό κατοστάρικα CDp και ενισχυτής δεν το συζητάω κάν ! Θα τα βρείς αν έχουν μείνει ακόμα στα MEDIA MARKT στο Μαρούσι...

Ρίξε και μιά ματιά εδώ http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?103254-TANGENT-EXEO.....
Μία από τα ίδια!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members