Ζήτηση DENON AVR-2802

jag

Reaction score
31.255
Denonakia ξερω οτι ειμαι εκτος θεματος αλλα υπαρχει ενας denon avr 1604 silver. Respect..

Reaction score
3
Denonakia ξερω οτι ειμαι εκτος θεματος αλλα υπαρχει ενας denon avr 1604 silver. Respect..
Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ αλλά με ενδιαφέρει αποκλειστικά ο DENON AVR-2802.

Reaction score
3
Αν κάποιος έχει τον Denon Avr 2802 και θέλει να τον αποχωριστεί ας μου στείλει μήνυμα δεν με ενδιαφέρει το χρώμα αλλά να είναι 100% λειτουργικός χωρίς παραμετροποιήσεις αναβαθμίσεις κτλ!!!!!!

Reaction score
2
Καλησπέρα. Να σε ρωτήσω γιατί συγκεκριμένα αυτόν ? Έχω ένα AVR-2802 αλλά θεωρώ ότι πλέον είναι παλιό μοντέλο (δεν έχει hdmi, bluetooth και τα υπόλοιπα καλούδια). Βέβαια είναι σκυλί και πολύ καλός σε απόδοση αλλά με κάποια χρήματα παραπάνω δεν βρίσκεις ποιοτικότερο αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι απέχω πολλά χρόνια από το άθλημα :-(

Reaction score
3
Φίλε μου καλημέρα ο DENON AVR-2802 ήταν ο πρώτος μου ενισχυτής οπότε είμαι δεμένος μαζί του συναισθηματικά. Επίσης ο ήχος του είναι φοβερός.
το πρόβλημα που έχω είναι στο τσιπάκι της ATMEL μια flash memory είναι. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω τα δεδομένα που έχει γράψει η denon στο τσιπάκι αυτό!!! Το ίδιο το τσιπάκι το βρίσκεις στο ebay πολύ φθηνά αλλά το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να το προγραμματίσεις , δυστυχώς δεν έχω αυτόν τον εξοπλισμό ούτε τα δεδομένα:(!!!!
το τσιπάκι είναι αυτό.

Ο ενισχυτής ανάβει κανονικά τα ρελέ ακούγονται κανονικά από αλλαγή stereo/direct/dolby digital/dts,
απλά δεν εξάγεται ήχος!!!
το πρόβλημα αυτό το έχουν οι AVR-3300,3801,2800,2801,2802.( ο κάθε ένας από αυτούς φοράει διαφορετικό τσιπάκι)
Ο σκοπός μου είναι να αγοράσω τον ίδιο σε απολυτά λειτουργική κατάσταση να αφαιρέσω το καλό τσιπάκι και να το πάω να μου κάνουν κόπιες έτσι ώστε να μην έχω πρόβλημα στο μέλλον.
[DOUBLEPOST=1513078948][/DOUBLEPOST]atmel

Attachments

• 175,5 KB Προβολές: 1

Reaction score
2
Καλησπέρα και πάλι. Απο την αντιπροσωπία δε μπορείς να βρεις το τσιπάκι??? Η λόγω παλαιότητας δεν υπάρχει??? Να φοβάμαι και εγώ μήπως μου καεί??? Με αυτόν παίζω τόσα χρόνια (από το 2004 αν θυμάμαι καλά) και τον έχω κατα ευχαριστηθει!!!

Reaction score
3
Καλησπέρα φίλε μου και από μενα.
Ολοι δυστυχώς οι AVR2802 που έχω δει εχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Ο δικός μου μου κράτησε συντροφιά από το Ιούλιο του 2002 έως τον Δεκέμβριο του 2012 από το 2012 και μετά ψάχνω για να βρω λύση στο πρόβλημα μου! Από το 2011 έχω τον pioneer vsx lx60 πολύ καλός ενισχυτής δεν λέω αλλά τον έλεγχο και την καθαρότητα του denon δεν την εχει!!!!!!!!!!!!!!!!
Με την κοινοτεχνικη έχω μιλήσει 2 φορές με το τεχνικό τμήμα και οι άνθρωποι μου είπαν ότι εμείς αγοράζουμε από την Γερμανία ανταλλακτικά δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα για avr 2802 είναι πολύ παλιός ενισχυτής.
Κοιτάω πολλές φορές στο ebay για να αγοράσω ολόκληρο τον ενισχυτή αλλά το πρόβλημα είναι ότι από Αμερική που βρίσκω είναι πολύ ακριβά τα μεταφορικά και το πιο βασικό είναι ότι ξέρεις ότι αυτό που θα σου στείλουν είναι καλό ή είναι άνθρακας ο θησαυρός!!!!!
Υ.Γ εγώ αυτά τα 10 χρόνια που έπαιζε τον χρησιμοποιούσα σχεδόν κάθε μέρα!!!!!!!! Αλλά τον προσεχα σαν τα μάτια μου χαμηλες σταθμες, όχι σκόνες καλό εξαερισμό δυστυχώς όμως την έπαθα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON