susano lx90
Professional Home Cinema
- Reaction score
- 5.140
Ζητούνται οι παραπάνω ενισχυτές!
Καλημερα ζιζικ! το εχεις δοκιμαση,??? εχεις καταλαβει τι θελω να κανω? Θελω ενα δικαναλο τελικο για να του δοσω pre out απο το κεντρικο καναλι κ να βαλω διακλαδοτη κ να δοσω σημα κ στα δυο καναλια του τελικου κ να συνδεσω καθε ηχειο σε καθε καναλιΜη βάλεις δύο κεντρικά.
ποια ειναι τα συν κ ποια τα κατα??Μη βάλεις δύο κεντρικά.
Οχι δεν εχω 100 τετραγονικα, βλεπω σε 165 ινστες κ το λεω επειδη εχω 2 fcm8 κ δεν θελω να μου καθετε το ενα ουτε θελω να τα κανω front, ουτε surround! Σε τι κεντρικο να παω?? εχω ακουση πολλα κ ακριβα κεντρικα οπως το fcm8 δεν εχει παιξη κανενα...Έχεις οθόνη 180" και 100 τετραγωνικά χώρο;
Αν έχεις, πάρε μεγαλύτερο κεντρικό.![]()
ΕΙΝΑΙ 6ΩΜΑ K με παραλλη συνδεση θα πεση στα 3 η ωμικη αντισταση.... κ η pioneer δινει μεχρι 4 για τον suzano αν σκεφτουμε οτι οι πιο πολοι av ολοκληρομενοι κατεβενουν μεχρι τα 6ωμ.. δεν θελω να κανω ζημια τον προσεχω σαν τα ματιαKάνε μιά δοκιμή με τον suzano σύνδεσέ τα παράλληλα , και άκου κάποιες σκηνές που τις ξέρεις. Θα δείς αν σου αρέσει ή όχι.
Με παράλληλη σύνδεση θα πάρεις 3db επιπλέον από το δεύτερο κεντρικό. Το θέμα είναι πως θα τα τοποθετήσεις ώστε τα tweeters να είναι όσο πιο κοντά γίνεται μεταξύ τους για να μην σου χαλάσει ο εστιασμός.
Ναι το ξέρω αυτό λέω κ εγώ όποτε οταν βάλεις δύο κεντρικά θα στέλνει στο ενα τα low κ στο άλλο τα high θα τα κάνει σαν ενα ηχείο το εχω δοκιμάσειΌταν έχεις 5 κανάλια μπορείς να τα κάνεις όλα bi-amp και όταν έχεις 7 κανάλια μπορείς να κάνεις τα τρία μπροστινά bi-amp. Σελίδα 9 και 11 του manual.