Ζήτηση rotel rb 993 και rotel 1080

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.140
Αντε κ nad 216thx αλλα αν γινετε με δοκιμη , γιατι θα μπουν σε suzano sc-lx90 για να δουμε αν παιζει τουλαχιστων καλα σαν των suzano, απλα το κανω μονο για να βαλω δυο κεντρικα! Γιατι εχω δυο κ το ενα μου καθετε... κ αν καποιος ξερει η εχει δοκιμασει να μου πει αν αξιζει τελικα να το κανω ... Εκτων προτερων ευχαριστω!!

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.140
Μη βάλεις δύο κεντρικά.
Καλημερα ζιζικ! το εχεις δοκιμαση,??? εχεις καταλαβει τι θελω να κανω? Θελω ενα δικαναλο τελικο για να του δοσω pre out απο το κεντρικο καναλι κ να βαλω διακλαδοτη κ να δοσω σημα κ στα δυο καναλια του τελικου κ να συνδεσω καθε ηχειο σε καθε καναλι
Μη βάλεις δύο κεντρικά.
ποια ειναι τα συν κ ποια τα κατα??

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.140
Το λεω επειδει εχω δει τα mk sound, οτι αναλογα με τιν οθονη που εχεις δηλαδη κ των χωρο σου γιατι οσο πιο μεγαλη οθονη εχεις τοσο πιο μεγαλο χωρο εχεις, σου δινει να προσθεσεις κ αλλα ηχεια! το ειχα δοκιμαση να βαλω δυο ηχεια πανω στον ενυσχιτη κ τα συνδεσα σε σειρα κ απο 6 ωμ πηγαν 12ωμ αλλα δεν ειδα διαφορα γιατι ανεβηκαν τα ωμ κ επεσε η δυναμη, δεν δοκιμασα να τα συνδεσω παραληλα γιατι θα επεφτε πολυ η ωμικη αντισταση κ μην γινει καμια ζημια... για δες εδω http://mkloudspeakers.com/home-cinema-systems.asp και πεσ μου κατεβα κατω

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.673
Έχεις οθόνη 180" και 100 τετραγωνικά χώρο;

Αν έχεις, πάρε μεγαλύτερο κεντρικό. ;)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
κανε μια δοκιμη,
τσαμπα ειναι,
τα γουστα ειναι σαν τη ζαχαρη στον καφε
αλλοι τον κανουν μοντ μπλανκ
και αλλη δεν θελουν να την βλεπουν
μελος επαιζε με μεγαλα δανεζικα, και καποια στιμγη (και μετα) επαιζε με 2 κεντρικα
καποιοες φορες το ενα ειναι ασθενικο,
οποτε τα δυο σου κανουν κλικ.

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.140
Έχεις οθόνη 180" και 100 τετραγωνικά χώρο;

Αν έχεις, πάρε μεγαλύτερο κεντρικό. ;)
Οχι δεν εχω 100 τετραγονικα, βλεπω σε 165 ινστες κ το λεω επειδη εχω 2 fcm8 κ δεν θελω να μου καθετε το ενα ουτε θελω να τα κανω front, ουτε surround! Σε τι κεντρικο να παω?? εχω ακουση πολλα κ ακριβα κεντρικα οπως το fcm8 δεν εχει παιξη κανενα...

Reaction score
29.670
Kάνε μιά δοκιμή με τον suzano σύνδεσέ τα παράλληλα , και άκου κάποιες σκηνές που τις ξέρεις. Θα δείς αν σου αρέσει ή όχι.
Με παράλληλη σύνδεση θα πάρεις 3db επιπλέον από το δεύτερο κεντρικό. Το θέμα είναι πως θα τα τοποθετήσεις ώστε τα tweeters να είναι όσο πιο κοντά γίνεται μεταξύ τους για να μην σου χαλάσει ο εστιασμός.

Reaction score
29.670
Αν σε παίρνει ο χώρος κάτω από την οθόνη βάλε τα οριζόντια το ένα πάνω από το άλλο.

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.140
Kάνε μιά δοκιμή με τον suzano σύνδεσέ τα παράλληλα , και άκου κάποιες σκηνές που τις ξέρεις. Θα δείς αν σου αρέσει ή όχι.
Με παράλληλη σύνδεση θα πάρεις 3db επιπλέον από το δεύτερο κεντρικό. Το θέμα είναι πως θα τα τοποθετήσεις ώστε τα tweeters να είναι όσο πιο κοντά γίνεται μεταξύ τους για να μην σου χαλάσει ο εστιασμός.
ΕΙΝΑΙ 6ΩΜΑ K με παραλλη συνδεση θα πεση στα 3 η ωμικη αντισταση.... κ η pioneer δινει μεχρι 4 για τον suzano αν σκεφτουμε οτι οι πιο πολοι av ολοκληρομενοι κατεβενουν μεχρι τα 6ωμ.. δεν θελω να κανω ζημια τον προσεχω σαν τα ματια:):) σκεφτομαι να τα βαλω ορθια οπως λεει κ ο loucasfilm διπλα διπλα! Ευχαριστω παιδια θα κανω καποια τεστ κ θα ενημερωσω!;)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.673
Susano όχι Suzano, αφού όμως έχει δέκα κανάλια δεν μπορείς να αναθέσεις κάποιο στο δεύτερο κεντρικό;

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.140
δεν ξερω, τωρα των εχω 5,1 δεν εχω 10 ηχεια να των κανω 10,1 ο susano εχει 10 καναλια τα οπια τα δυο ειναι κεντρικα αλλα οταν των εχεις 5 η 7 καναλια ta front k το center τα δινει σαν ενα, διπλοενυσχιση https://www.google.gr/search?q=sc+l...ucts%2Farchive%2FSC-LX90%2Fmedia.html;960;590

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.673
Όταν έχεις 5 κανάλια μπορείς να τα κάνεις όλα bi-amp και όταν έχεις 7 κανάλια μπορείς να κάνεις τα τρία μπροστινά bi-amp. Σελίδα 9 και 11 του manual.

• Like
Reactions: PPG

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.140
Όταν έχεις 5 κανάλια μπορείς να τα κάνεις όλα bi-amp και όταν έχεις 7 κανάλια μπορείς να κάνεις τα τρία μπροστινά bi-amp. Σελίδα 9 και 11 του manual.
Ναι το ξέρω αυτό λέω κ εγώ όποτε οταν βάλεις δύο κεντρικά θα στέλνει στο ενα τα low κ στο άλλο τα high θα τα κάνει σαν ενα ηχείο το εχω δοκιμάσει

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.673
Όχι βέβαια, στέλνει και στα δύο όλη την πληροφορία και τον διαχωρισμό τον κάνει το crossover.

• Like
Reactions: PPG

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas