Ζητείται ζευγάρι καλώδιο ηχείων (όχι διπλοκαλωδίωση)

Status
Not open for further replies.
Reaction score
436
Το ζευγάρι να είναι μια αξιοπρεπής λύση τερματισμένο με μπανάνες σε 1,5 μ μήκος και η τιμή 20 ευρώ. Η τιμή θα μου πείτε υπερβολικά χαμηλή, όμως το μήκος του καλωδίου που είναι μικρό (συνεπάγεται και μικρή μεταπωλητική αξία αλλά και περιορισμένη δυνατότητα χρήσης ) Για τόσο μικρό μήκος που το θέλω δεν θα ήθελα να διαθέσω περισσότερα εκτός αν είναι κάτι πια με μικρή απόκλιση στην τιμή που πραγματικά να αξίζει.

Reaction score
153
Το ζευγάρι να είναι μια αξιοπρεπής λύση τερματισμένο με μπανάνες σε 1,5 μ μήκος και η τιμή 20 ευρώ. Η τιμή θα μου πείτε υπερβολικά χαμηλή, όμως το μήκος του καλωδίου που είναι μικρό (συνεπάγεται και μικρή μεταπωλητική αξία αλλά και περιορισμένη δυνατότητα χρήσης ) Για τόσο μικρό μήκος που το θέλω δεν θα ήθελα να διαθέσω περισσότερα εκτός αν είναι κάτι πια με μικρή απόκλιση στην τιμή που πραγματικά να αξίζει.
Kimber 8 vs στα 2.5 m.
Τα κόβεις και κρατάς όσο θέλεις.
Στα 30 ευρώ.
Αν θέλετε και μπανάνες επίχρυσες oehlbach 8 τεμ. Στα 50 ευρώ.

Reaction score
153
Last edited by a moderator:

Reaction score
436
Καλώδια αγοράστηκαν. Μένουν οι ακροδέκτες ως 20 ευρώ η οκτάδα. Για ακροδέκτες που να κοστίζουν πολλαπλάσια αλλιώς με βλέπω για Odes για Taga Harmony με 20 ευρώ οι 8. Η αγορά πρέπει να γίνει αύριο. Οπότε αν κάποιος διαθέτει η αγορά θα γίνει άμεσα μέχρι αύριο το απόγευμα εντός Αττικής χέρι - χέρι. Τηλέφωνο επικοινωνίας απαραίτητο.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.106
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON