Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Βασίλη, δυστυχώς καθόλου υπερβολή IMHO.
Εκτός κι αν μπορείς να μου εξηγήσει τι σχέση μπορεί να έχει αυτό:
Δηλαδή η συνεισφορά μας στο θέμα είναι:
1. Αυτό που σκέφτηκες δεν έχει αξία γιατί τα αυτιά μου είναι καλύτερα και
2. Αυτό που σκέφτηκες δεν γίνεται, κάτσε να το πει και ο φίλος μου, ο επίσης, επιστήμονας...
Νομίζω ότι είναι καλύτερο για όλους να μην προκαταλάβουμε καταστάσεις και να αφήνουμε όλους να εκφραστούν ελευθέρως. Το αν έχω να κερδίσω εγώ κάτι ή οποιοσδήποτε άλλος αναγνώστης από την κουβέντα, δεν μπορούμε να το ξέρουμε εκ των προτέρων.
Και όπως βλέπεις ήδη, τα παραπάνω αρκούν για να παρεκτραπεί η κουβέντα....
Εκτός κι αν μπορείς να μου εξηγήσει τι σχέση μπορεί να έχει αυτό:
ή αυτό:LUXMAN said:Τελικα τ αυτια του τα εμπιστευεται κανεις ;;
με αυτό:Τσαντουλής Βασίλης said:Θα ήθελα και την γνώμη του COSTAS EAR!
Με ενδιαφέρει γιατί θεωρώ ότι έχει και την στοιχειώδη επιστημονικη γνώση
και ξέρει τι σημαίνει κολλητήρι και κυρίως έχει το πιο σημαντικό ! Εμπειρία ακροάσεων
και γνώση των μη προβλέψιμων από την θεωρία συμπεριφορών των audio συσκευών!
Κώστας Κόγιας said:Αγαπητοί συνάδελφοι, σε σχέση με το παρακείμενο θέμα της μεθοδολογίας συγκριτικών δοκιμών, θέλω να ανοίξω ένα θέμα για να αναπτύξω τον τρόπο, με τον οποίο μπορούμε να αποτυπώσουμε σε CD την απόδοση ολόκληρης της ηχητικής ηλεκτρονικής αλυσίδας ενός συστήματος, ανεξαρτήτως κόστους, κάτι που διευκολύνει κατά πολύ τις συγκριτικές δοκιμές.
Δηλαδή η συνεισφορά μας στο θέμα είναι:
1. Αυτό που σκέφτηκες δεν έχει αξία γιατί τα αυτιά μου είναι καλύτερα και
2. Αυτό που σκέφτηκες δεν γίνεται, κάτσε να το πει και ο φίλος μου, ο επίσης, επιστήμονας...
Νομίζω ότι είναι καλύτερο για όλους να μην προκαταλάβουμε καταστάσεις και να αφήνουμε όλους να εκφραστούν ελευθέρως. Το αν έχω να κερδίσω εγώ κάτι ή οποιοσδήποτε άλλος αναγνώστης από την κουβέντα, δεν μπορούμε να το ξέρουμε εκ των προτέρων.
Και όπως βλέπεις ήδη, τα παραπάνω αρκούν για να παρεκτραπεί η κουβέντα....