ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ CARAUDIOTEST.GR

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Re: Απάντηση: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ CARAUDIOTEST.GR

Χριστός Ανέστη και από εμάς!! :107:

Θα πρότεινα στην υπογραφή σας να βάλετε direct link για το περιοδικό για διευκόλυνση όλων των μελών αλλά και για να φαίνεται συνεχώς! :126:
Οι σωστές δουλειές είναι καλό να φαίνονται συνεχώς

Αληθώς Ανέστη!

Να είσαι καλά,
Και σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Και εμείς από μεριάς μας προσπαθούμε για το καλύτερο.

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ CARAUDIOTEST.GR

Αληθώς Ανέστη!

Να είσαι καλά,
Και σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Και εμείς από μεριάς μας προσπαθούμε για το καλύτερο.
Eνα ακομα μπραβο και απο μενα στην ομαδα του caraudiotest.Ωραια δουλεια και το τευχος Απριλιου.

Στον αγαπητο φιλο Κο Δημητροπουλο,θα του πω μπραβο,οταν τελικα καταλαβει οτι πρεπει να αλλαξει μαρκα αυτοκινητου και να παει σε κανενα τουρμπιδι γερμανικης προελευσης και να ξεχασει τα ιταλικα προβληματικα καρα.:143::143:

Παμε τωρα στο θεμα που θελω να μας κανει μια αναλυση το team του caraudiotest.
Θα θελα ομως πιο πριν να πω ενα συμβαν που ελαβε χωρα εδω στα Κυθηρα και εξαιτιας αυτου θα βαλω ορισμενες ερωτησεις στο παραπανω team.

Πριν καμποσο καιρο εβαλα στο αμαξι ενος φιλου μου, τον δικαναλο ενισχυτη με τον οποιο παιζω το σαμπακι στο δικο μου αμαξι,για να δουμε την οποια διαφορα θα βλεπαμε στον ηχο του φιλου μου..
Τελικα παιξαμε μονο το σαμπακι στο αλλο αμαξι,με τον δικο μου XETEC P2 EVO
Η απαντιση του φιλου ειτανε κοφτη και ξερη...............Καμια σχεση φιλαρακι.Με τον xetec,το σαμπακι αναστενεται και παιζει παρα πολυ καλα.
Αρχισα να του λεω περι βατ,damping factor κτλ,αλλα δεν νομιζω οτι καταλαβε και πολλα πραγματα,εκτος του οτι ο ενισχυτης ο δικος του,αν και γεφυρωμενος,δεν εβγαζε τα βατ που θελει το σαμπακι του.

Ετσι θα θελα στο επομενο τευχος,αν μπορει η ομαδα του caraudiotest,να κανει μια αναφορα και αναλυση στα χαρακτηρηστικα που πολοι απο εμας βλεπουνε στο μανιουαλ ενος ενισχυτη,αλλα δεν ξερουμε τι σημαινει το καθενα,οπως..
Τι ειναι:
1.Το damping factor
2.S/N/R (λογος σηματος προς θορυβο)
3.Συνολικη αρμονικη παραμορφωση

Ευχαριστω και καλη συνεχεια

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Eνα ακομα μπραβο και απο μενα στην ομαδα του caraudiotest.Ωραια δουλεια και το τευχος Απριλιου.

Στον αγαπητο φιλο Κο Δημητροπουλο,θα του πω μπραβο,οταν τελικα καταλαβει οτι πρεπει να αλλαξει μαρκα αυτοκινητου και να παει σε κανενα τουρμπιδι γερμανικης προελευσης και να ξεχασει τα ιταλικα προβληματικα καρα.:143::143:

Παμε τωρα στο θεμα που θελω να μας κανει μια αναλυση το team του caraudiotest.
Θα θελα ομως πιο πριν να πω ενα συμβαν που ελαβε χωρα εδω στα Κυθηρα και εξαιτιας αυτου θα βαλω ορισμενες ερωτησεις στο παραπανω team.

Πριν καμποσο καιρο εβαλα στο αμαξι ενος φιλου μου, τον δικαναλο ενισχυτη με τον οποιο παιζω το σαμπακι στο δικο μου αμαξι,για να δουμε την οποια διαφορα θα βλεπαμε στον ηχο του φιλου μου..
Τελικα παιξαμε μονο το σαμπακι στο αλλο αμαξι,με τον δικο μου XETEC P2 EVO
Η απαντιση του φιλου ειτανε κοφτη και ξερη...............Καμια σχεση φιλαρακι.Με τον xetec,το σαμπακι αναστενεται και παιζει παρα πολυ καλα.
Αρχισα να του λεω περι βατ,damping factor κτλ,αλλα δεν νομιζω οτι καταλαβε και πολλα πραγματα,εκτος του οτι ο ενισχυτης ο δικος του,αν και γεφυρωμενος,δεν εβγαζε τα βατ που θελει το σαμπακι του.

Ετσι θα θελα στο επομενο τευχος,αν μπορει η ομαδα του caraudiotest,να κανει μια αναφορα και αναλυση στα χαρακτηρηστικα που πολοι απο εμας βλεπουνε στο μανιουαλ ενος ενισχυτη,αλλα δεν ξερουμε τι σημαινει το καθενα,οπως..
Τι ειναι:
1.Το damping factor
2.S/N/R (λογος σηματος προς θορυβο)
3.Συνολικη αρμονικη παραμορφωση

Ευχαριστω και καλη συνεχεια
Εμείς ευχαριστούμε.
Εν αναμονή στο τεύχος Μαίου που θα είναι η συνέχεια του τεχνικού άρθρου. Εν ολίγοις το damping factor είναι πολύ σοβαρός παράγοντας στον τομέα του ενισχυτή που σπάνια αναγράφεται στα manual. Δυστυχώς και να γραφόταν δεν θα γινόταν και τόσο αντιληπτό απο πολλούς, αφού το πλήθος κοιτάει μόνο τα Watt, εκτός λίγων και "ψαγμένων". Ουσιαστικά φαντάσου την ενεργητική ασφάλεια ενός αυτοκινήτου, ροπή χαμηλά -ψηλά, με 3η με 5η ταχύτητα, φρένα . Καταλαβαίνεις λοιπόν την τεράστια σημασία αυτής της μέτρησης. Λίγη υπομονή τακη και όταν είναι έτοιμο το κείμενο θα το ανεβάσω στο forum.

Reaction score
264

Εμείς ευχαριστούμε.
Εν αναμονή στο τεύχος Μαίου που θα είναι η συνέχεια του τεχνικού άρθρου. Εν ολίγοις το damping factor είναι πολύ σοβαρός παράγοντας στον τομέα του ενισχυτή που σπάνια αναγράφεται στα manual. Δυστυχώς και να γραφόταν δεν θα γινόταν και τόσο αντιληπτό απο πολλούς, αφού το πλήθος κοιτάει μόνο τα Watt, εκτός λίγων και "ψαγμένων". Ουσιαστικά φαντάσου την ενεργητική ασφάλεια ενός αυτοκινήτου, ροπή χαμηλά -ψηλά, με 3η με 5η ταχύτητα, φρένα . Καταλαβαίνεις λοιπόν την τεράστια σημασία αυτής της μέτρησης. Λίγη υπομονή τακη και όταν είναι έτοιμο το κείμενο θα το ανεβάσω στο forum.
Αν και τα ξερω εγω, θα ειναι μια πολυ καλη κινηση απο μερους σας,ωστε να σταματησουνε να αγοραζουνε οι πιτσιρηκαδες μονο με τα watt που διαβαζουνε.

Reaction score
0
Απάντηση: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ CARAUDIOTEST.GR

επειδη ενδιαφερομαι αναμεσα σε 2 ενισχυτες esx και βλεπω οτι εχουν πεσει στα χερια σας μερικοι θα ηθελα να μου πειτε κατι σχετικο με τους 2 παρακατω που τους εχω βρει σε καλη τιμη
http://www.digitalo24.com/shop/catalog/product_info.php?products_id=3109
http://www.digitalo24.com/shop/catalog/product_info.php?products_id=3112
ειναι στα ιδια watt με διαφορα ποιοτητας του v900
το θεμα ειναι αν αξιζει τα 80 evro + :118::133:

Reaction score
264

επειδη ενδιαφερομαι αναμεσα σε 2 ενισχυτες esx και βλεπω οτι εχουν πεσει στα χερια σας μερικοι θα ηθελα να μου πειτε κατι σχετικο με τους 2 παρακατω που τους εχω βρει σε καλη τιμη
Τον 4120 τον εχω βαλει σε 2 αυτοκινητα των οποιων οι ιδιοκτητες ειναι καρακαγκουρες.Εχει δυναμη παιζει καλα για τα λεφτα του,αλλα αν σε ενδιαφερει πιο πολυ η ποιοτητα να πας κατευθειαν στον δευτερο που ειναι και 2 σειρες παραπανω σε κατηγορια ηχου σους ESX.Τι θελεις να παιξεις με αυτον?
Kανε και μια ερευνα αγορας να δεις ποσο στον δινουνε τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ καταστηματα,τα οποια θα σου παρεχουνε και ολες τις εγκυησεις-διευκοληνσεις,σε περιπτωση βλαβης η' αστοχιας υλικου.

Reaction score
49

Το θέμα δεν είναι ποιος τα αξίζει ή όχι.....
Το θέμα είναι τι θα οδηγήσουν και σε τι αυτοκίνητο!
Σαφέστατα θα προτιμούσα τον V900 γιατί οι διαφορές δεν είναι μόνο τα ελάχιστα ονομαστικά watt παραπάνω.......

Αν και ακόμα προτιμώ τις παλιές καλές σειρές V της ESX (αλλά που να τις βρει κανείς πια....) αλλά πριν αποφασίσεις (ίσως με οικονομικά κριτήρια) σκέψου και το κόστος εγκατάστασης (και αν υπάρχει εμπειρία για αυτήν)

(και μια και ανέφερα τους παλιούς esx.....Όμορφοι και άριστοι....

)

Reaction score
0

Τον 4120 τον εχω βαλει σε 2 αυτοκινητα των οποιων οι ιδιοκτητες ειναι καρακαγκουρες.Εχει δυναμη παιζει καλα για τα λεφτα του,αλλα αν σε ενδιαφερει πιο πολυ η ποιοτητα να πας κατευθειαν στον δευτερο που ειναι και 2 σειρες παραπανω σε κατηγορια ηχου σους ESX.Τι θελεις να παιξεις με αυτον?
Kανε και μια ερευνα αγορας να δεις ποσο στον δινουνε τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ καταστηματα,τα οποια θα σου παρεχουνε και ολες τις εγκυησεις-διευκοληνσεις,σε περιπτωση βλαβης η' αστοχιας υλικου.
συμφωνω για αγορα απο ελλαδα για λογους εγγυησης αλλα εχουν διαφορα 100 evro που ειναι ακρως σημαντικη.μαλλον παω για v900 λοιπον.για μπροστινα ηχεια σκεφτομαι να βαλω 1 ζευγος απο αυτα
http://www.gelisound.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=279673
με καλες κρτικες στο περιοδικο,ειναι 130 rms?2x65 rms δηλαδη? η 2 χ130 rms?
http://www.digitalo24.com/shop/catalog/product_info.php?products_id=3327
η εγκατασταση προυπαρχει.αναβαθμιση κανω

Reaction score
264

συμφωνω για αγορα απο ελλαδα για λογους εγγυησης αλλα εχουν διαφορα 100 evro που ειναι ακρως σημαντικη.μαλλον παω για v900 λοιπον.για μπροστινα ηχεια σκεφτομαι να βαλω 1 ζευγος απο αυτα
http://www.gelisound.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=279673
με καλες κρτικες στο περιοδικο,ειναι 130 rms?2x65 rms δηλαδη? η 2 χ130 rms?
http://www.digitalo24.com/shop/catalog/product_info.php?products_id=3327
η εγκατασταση προυπαρχει.αναβαθμιση κανω
130 βατ η καθε μερια (mid+tweeter+croso)

σε τι αμαξι θα μπουνε?
Επιπλεον τα 100 ευρω που λες ειναι πολλα.Υπολογιζε περιπου 70 ευρω

Reaction score
0

σε toyota celica 2000 μοντ.αν ξερεις καπου με - 70 evro στειλε πμ με πληροφοριες

Reaction score
264

σε toyota celica 2000 μοντ.αν ξερεις καπου με - 70 evro στειλε πμ με πληροφοριες
Αθηνα μενεις?

Reaction score
0

yes

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Η διαφορά των Watt μεταξύ των δυο ενισχυτών είναι μικρή υπέρ του V. Η διαφορά όμως σε ποιότητα ήχου είναι μεγαλύτερη πάλι υπέρ του V. Ακούγετα πιο ζεστός ειδικά στην μεσαία περιοχή συχνοτήτων. Εξου και τα παραπάνω χρήματα που τα αξίζει. Και θα συμφωνήσω με τον Giovanni ότι ο προηγούμενος V είναι ακόμα καλύτερος.

Reaction score
0

δαφνη ειμαι.car audio test τα soundstream 60 που τεσταρατε καλα ειναι για τον v900?

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

δαφνη ειμαι.car audio test τα soundstream 60 που τεσταρατε καλα ειναι για τον v900?
Καλή ερώτηση. Εξαρτάται απο το είδος της μουσικής που ακούς. Το 6.5" πάει καλά ειδικά στα χαμηλές συχνότητες, το tweeter έχει μια τάση επιθετικότητας ειδικά στο croospoint. Η αναλυτική αξιολογηση είναι αυτή : LOW 19/25 - MID 15/25 - HIGH 14/25 - OVERALL 16/25
ΜΑΖΑ 10/15 - ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ 7/15 - ΔΥΝΑΜΙΚΑ 10/15 ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 8/15. ΣΥΝΟΛΟ 99/160. Σε full ισχύ 103 db.

Reaction score
264

Δεν σε ξεχασα,απλα ο ανθρωπος μου ειναι εξωτερικο για 1 εβδομαδα ακομα.

Reaction score
0

ενταξει.ευχαριστω anyway.μαλλον θα τον παραγγειλω απο digitalo.de τον esx v.900.4..νομιζω οτι αξιζει τα παραπανω 80 evro
υπαρχει και ενας ακομη διεκδικιτης στα 170 evro,ονοματι magnat rx44 στα ιδια watt.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.875
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7