ΗΧΟΜΠΑΡΕΣ...;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: ΗΧΟΜΠΑΡΕΣ...;

Αυτο που διαπιστωνω ειναι οτι, οι τιμες τους ειναι στα υψη (και σε ολες τις εταιρειες, γενικα μιλω)! Πιθανως πονταρουν στην αναγκη του αλλου για υποφερτο ηχο, αλλα με τοσα λεφτα (πχ 1000€), αγοραζεις μια πολυ καλη 5αδα ηχειων! Αλλα ειπαμε, τα παντα ειναι θεμα αναγκων...

Reaction score
10
Re: Απάντηση: ΗΧΟΜΠΑΡΕΣ...;

Αυτο που διαπιστωνω ειναι οτι, οι τιμες τους ειναι στα υψη (και σε ολες τις εταιρειες, γενικα μιλω)! Πιθανως πονταρουν στην αναγκη του αλλου για υποφερτο ηχο, αλλα με τοσα λεφτα (πχ 1000€), αγοραζεις μια πολυ καλη 5αδα ηχειων! Αλλα ειπαμε, τα παντα ειναι θεμα αναγκων...
Δεν γλυτωνεις παρα ελαχιστα σε σχεση με μια τριαδα μπροστα, στη περιπτωση της ηχομπαρας LCR.
Στη περιπτωση της Atlantic, οι μπαρες της ( 4000, 5000 ) ειναι 3 ηχεια ξεχωριστα μεσα σε ενα κουτι. Και μαλιστα σου δινει ολα τα αξεσουαρ που χρειαζονται για να αναρτηθει στο τοιχο και τη βαση για επιπλο.
Η μονη αναγκη που μπορει να εχει καποιος, ειναι να μη θελει η να μη μπορει να βαλει, 3 ηχεια μπροστα.

Τελος, η τιμη ενος ηχειου ( προσωπικη μου αποψη και κριτηριο αγορας ) δεν ειναι το ποσο μπορει να εχει κοστισει κατασκευαστικα αλλα το πως παιζει.

Timaras

Reaction score
2.176

Η αλήθεια είναι ότι ένα χιλιαρικάκι είναι κάμποσα χρήματα ειδικά για ηχεία μικρά αλλά όπως είπε
και ο Απόστολος παραπάνω,η τιμή ενός ηχείου πρέπει να έχει να κάνει στο μυαλό μας με το πως παίζει
και τα Definitive που πρότεινα παραπάνω,δεν ξέρω,αλλά στα χαρτιά λένε ότι παίζουν :203:
Εναλλακτικά κοίτα και στην Crystal αν σου κάνουν τα δορυφοράκια της

Reaction score
10

Η αλήθεια είναι ότι ένα χιλιαρικάκι είναι κάμποσα χρήματα ειδικά για ηχεία μικρά αλλά όπως είπε
και ο Απόστολος παραπάνω,η τιμή ενός ηχείου πρέπει να έχει να κάνει στο μυαλό μας με το πως παίζει
και τα Definitive που πρότεινα παραπάνω,δεν ξέρω,αλλά στα χαρτιά λένε ότι παίζουν :203:
Εναλλακτικά κοίτα και στην Crystal αν σου κάνουν τα δορυφοράκια της
Φιλε Τιμαρα,

Μερικοι απο εμας, που πιστευουμε στα προιοντα μας αλλα και επειδη τα διαλεξαμε, οχι γιατι δεν τα ειχε αλλος, αλλα γιατι μας αρεσαν, εχουμε δωσει ενα σκασμο λεφτα και τα εχουμε ολα η σχεδον ολα σε demo.

Για μενα και τα ΑΤ, χαρτια υπαρχουν και μαλιστα οτι ωρα θες online, αλλα υπαρχουν και ζωντανα να τα ακουσει οποιος θελει και να κρινει.
Τωρα θα μου πεις, χαρτια υπαρχουν, μηχανηματα υπαρχουν..... λεφτα δεν υπαρχουν....
Τουλαχιστον εχουμε τις φτηνοτερες τιμες στην Ευρωπη ( οι τιμες της ΑΤ που βλεπετε, εχουν φαει τσεκουρι απο 20 εως 30% ).

Timaras

Reaction score
2.176

Απόστολε,
Δεν αμφιβάλλω καθόλου για τα ΑΤ,όμως όπως είπες...λεφτά δεν υπάρχουν.
Οι ανάγκες,οι προτεραιότητες πες το όπως θες..δεν αφήνουν περιθώρια σε αρκετούς να σπαταλήσουν
τα χρήματα που θέλουν για το hobby τους οπότε έρχεται ο συμβιβασμός με μηχανήματα υποδεέστερα
και εκεί ξεκινάμε και λέμε..για τα λεφτά τους είναι μια χαρά.
Τι να κάμουμε όμως...είπαμε...οι προτερεότητες.

Κάποια στιγμή πάντως και αφού βρω το χρόνο θα ήθελα να περάσω μια βόλτα να ακούσω ένα
"μικρό"σύστημα έτσι για να έχω και άποψη και να γνωριστούμε βεβαίως βεβαίως!:437:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Kαμια φορα οι γυναικες ειναι και αλλου χρησιμες (πλεον του...βασικου ενστικτου):107:
Βλεποντας με, μερες τωρα να μετραω να μεταφερω τα ηχεια κλπ, μου λεει: ¨δε πιστευω να φορτωσεις με ηχειαρες εδω μεσα, φτανει που γεμισες το σαλονι (σημ.:8 εχει εκει! το 5,1 και τα Mobile Fidelity oml-2 σε στερεο, 50 κιλα το ενα!). Γατα η...γιαγια μου! Ψιλοεκανα το κορόιδο μια φορα, αλλα επανηλθε χθες μετα το τηλεφωνο του gstriftos (πολλα ευχαριστω κι απο εδω για την βοηθεια ΚΑΙ την υπομονη του!).Εβλεπε τβ αλλα το αυτι νααα!: "αν ειναι να παρεις, παρε τιποτα μικρα σαν αυτα του κομπιουτερ" (Creative T5400 πολυ καλα).
Και αρχισα να το σκεφτομαι...σημερα! Βρε μπας και εχει δικιο; μηπως ειναι υπερβολη (ε, λιγο ειναι!) κι αλλο hifi εδω; μηπως καλυτερα ενα δορυφορικο 5.1; ενταξει, δεν θα΄χω μουσικη αναλυση, αλλα ο αλλος σκοπος (μινι hc) θα επιτευχθει με την απαστραπτουσα νεα τιβι ! Οποτε αρχισα το ...διαβασμα ! Μη με πειτε αναποφασιστο και οτι δεν ξερω τι θελω - γιατι οντως ψαχνομαι. Απο μπαρα ξεκινησαμε σε καγκελα -ηχειακια - καταληγουμε:)
ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ:107:
ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400- βαρια (πολυ βαρια) 500€ (πανω απο 500€ θα χρεωθουν στον Γιωργακη μας:107:)
Μονον ηχεια + σαμπ

Reaction score
0

παιδιά καλησπέρα. με από λίγο ψάξιμο είδα ένα νέο μοντέλο της yamaha το yas 101. είναι entry level και φτηνό, με ενσωματομένο subwoofer. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις, απλά θέλω καλύτερο ήχο από την τηλεόραση για τις ταινίες. Μόνο το site ΩΔΕΣ το έχει απ οτι κατάλαβα στην Ελλάδα προς το παρόν και μετά απο επικοινωνία μου είπαν ότι όντως υπάρχει, στην τιμή των 230 Ευρώ! Ξέρει κανείς να μου δώσει άποψη? Στα ξένα sites διάβασα καλές κριτικές.

http://www.odes.gr/index.php?page=s...facturer_id=79&option=com_virtuemart&Itemid=5)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.921

H Yamaha φημίζεται γενικά για τις ηχομπάρες της. Δεν βλέπω τον λόγο γιατί αυτή να μην είναι καλή, έστω κι αν είναι entry level. Και φυσικά δεν θα έχει απολύτως καμμιά σχέση με τα ηχεία της TV σου.

Όσο αφορά το subwoofer, ελπίζω να μην περιμένεις από το ενσωματωμένο sub μιας ηχομπάρας το βαθύ χαμηλό ενός αυτόνομου sub.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.386
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier