ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IOYΛΙΟΣ 2007

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Στο νέο τεύχος του ΗΧΟΥ...

Μάθετε πως αναβαθμίσαμε και πως φτιάξαμε πάλι το θρυλικό πικάπ Linn Sondek LP12 SE

Ποιόν βιντεοπροβολέας να πάρω κάτω από 2000 ευρώ;

Απαντάμε στο καυτό ερώτημα!

Βιντεοκάμερες υψηλής ευκρίνειας!

Δοκιμάζουμε όλα τα τελεταία μοντέλα!

Ο νέος ήχος του home cinema.

Τι είναι Dolby Digital True HD, DTS-HD και Dolby Digital +?

Δοκιμάζουμε τους νέεους ενισχυτές AV όπως τον Sony STR-DA5300ES και Onkyo TX-SR605

Πρώτο συγριτικό τεστ Βlu-ray Disc στην Ελλάδα!

LG BH110

Panasonic DMP-BD10a

Sony PlayStation 3

Sony BDP-S1

Pioneer BDP-LX70a

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ

HD DVD player Toshiba HD-EP10

Οι φθηνότερες 1080p γραμμές της αγοράς

Hχεία Yamaha Soavo

Ο Ιάπωνας φτιάχνει ήχο!

Ηχεία Dali Mentor 1

Παίζουν καταπληκτικά

Ακόμη: Copland, Audionet, B&W, Harman Kardon, Arcam, Olympus, Thomson... και πολλές άλλες δοκιμές.

Αυτά και άλλα πολλά στο περιοδικό ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΙOYΛΙΟΥ που κυκλοφορεί.

Διεκδικήστε το τεύχος Ιουλίου στο περίπτερο σας...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ας μην σχολιασω την περιγραφη της κατασκευης της πλακας του λιν,γιατι οι ανθρωποι δεν εχουν σχεση με εργαλιομηχανες και κατασκευες .Κατα τα αλλα ηταν το πικαπ ονειρο πριν 22 χρονια με τιμη γυρω στο εκατομυριο αν θυμαμαι καλα.Α ειδα οτι ακολουθει τη γραμμη χαι τεκ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ?

Reaction score
7.110
Α ειδα οτι ακολουθει τη γραμμη χαι τεκ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ?

Αναμενομενο,αφου ο ανταγωνιστης σου δεν βγαζει αντιστοιχο τευχος πας και εσυ για μακροβουτια.Αλλωστε δεν ειναι και καιροι για να πληρωνεις υπερωριες για να βγαλεις τευχος οταν ολοι πλατσουριζουν (αν και τοσα χρονια παντα αγοραζα το περιοδικο και στις διακοπες και ηταν μια καλη συντροφια αναμεσα στο μπανιο και τη βραδυνη εξοδο).
Το τευχος το αγορασα πριν λιγο,πλουσιο μεν αδιαφορο δε για καποιον που αγοραζει το περιοδικο για το ηχητικο τμημα του.Αν το δεις σαν ενα περιοδικο που ασχολειται με consumer electronics ειναι αρκετα καλο ομως.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IOYΛΙΟΣ 2007

Ουπς μου ξέφυγε, και δεν είναι και ο Doherty εδώ να μας διορθώνει...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Πάντως τα τυπάκια που κυκλοφορούν τέτοιες φήμες στην πιάτσα είναι πολύ ελεεινά. Όλη τους η ύπαρξη είναι μία τραγική περίπτωση. Νομίζουν ότι είναι γκουρού και γνώστες των πάντων, ενώ είναι απλά επιπλέοντες φελλοί. Και ακόμη πιο τραγικοί φυσικά είναι όλοι όσοι τους πιστεύουν σε αυτά που λένε. Διότι αυτοί είναι η κινητήρια δύναμη του κάθε γκουρού. Ο γκουρού ως γνωστόν επιβιώνει χάρη των οπαδών του.

Θα ήθελα να ήξερα τι δικαιολογίες βρίσκουν όλοι αυτοί οι γκουρού του κ@λου όταν διαψεύδονται πανηγυρικά...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Re: Απάντηση: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IOYΛΙΟΣ 2007

Θα ήθελα να ήξερα τι δικαιολογίες βρίσκουν όλοι αυτοί οι γκουρού του κ@λου όταν διαψεύδονται πανηγυρικά...

Nα σου πω εγω Σπυρο!

''Ευτυχως που ειμασταν κι εμεις και τα βγαλαμε στη φορα και γλυτωσε ο κοσμος την καταστροφη''

Reaction score
0
Το τευχος που αγορασα παντως ειναι αλλ΄αντ΄ αλλων.
Διπλες σελιδες, και κατι αλλα κουλα!!!!

Reaction score
7.110
Μολις χθες καταφερα και διαβασα το τευχος για 30 λεπτα περιπου και ειδα στη στηλη digital in-analog out οτι θα συνεχισουν να βγαζουν 12 τευχη το χρονο (το επομενο θα βγει κανονικα 10 Αυγουστου) απλα απο το επομενο τευχος θα ειναι ενα μηνα μπροστα.Δηλαδη καθε 10 του μηνα θα βγαινει το τευχος του επομενου.Ειναι κατι που το εφαρμοζουν τα Αγγλικα περιοδικα του χωρου.Η δικαιολογια οτι ειναι τουλαχιστον ενα μηνα μπροστα στις εξελιξεις και στη πληροφορηση.

Reaction score
2
Ποιες ειναι οι διπλες σελιδες γιατι εγω δεν της βλεπω!!!και τα αλλα κουλα ποια ειναι????

Reaction score
0
Το δικό μου ούτε διπλές σελίδες έχει, ούτε άλλα κουλά.. απεναντίας πολύ καλό το βρίσκω!!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Ούτε το δικό μου έχει διπλές σελίδες. Έχει ορισμένα λάθη (καλά είναι ένα μήνα μπροστά αλλά διορθωτή δεν έχουν;), το περιεχόμενο είναι συμπαθητικό (έχουν βγάλει πολύ καλύτερα τεύχη), αλλά εν μέσω καλοκαιριού ποτέ δεν ήταν στο φόρτε τους...

Κάτι τελευταίο. Είναι προφανές ότι βασίζονται σε μία ολιγομελή συντακτική ομάδα. Επίσης είναι προφανές ότι τελευταία έκαναν κάποια ανοίγματα στον χώρο της εικόνας. Καλό θα ήταν στο να επενδύσουν σε άτομα να στηρίξουν αυτό το άνοιγμα αλλιώς τους βλέπω χαμένους.

Τέλος το κερασάκι στην τούρτα, το συγκριτικό των προβολέων το διάβασε κανείς; Τις βαθμολογίες τις είδε; Εμένα μου προκάλεσαν πολλά γέλια. Πριν 3-4 χρόνια μπορεί κάποιος να είχε σκεφτεί κάτι τέτοιο αλλά δεν θα τολμούσε να το υλοποιήσει λόγω της κατακραυγής, ενώ πριν καμιά δεκαριά χρόνια δεν θα είχε διανοηθεί καν να το σκεφτεί.

Σήμερα φαίνεται το αναγνωστικό κοινό έγινε πιο ανεκτικό σε τέτοια παρατράγουδα...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp