- Reaction score
- 588
Η έκθεση για εμένα ήταν μιας ώρας ,και έγινε για να πούμε ότι έγινε. Κάθε χρόνο και χειρότερα.
Πού πας χωρίς ΠΑΗ??Και κατι αλλο, εννοειται προσωπικη παντα γνωμη...
Στον τριτο οροφο ειχε ενα μικρο δωματιο ο ορφεας με ενα συστημα cd ενισχυτης και ηχεια
Εκει λοπον ειχε 6 καρεκλες και τον εκπροσωπο της nordost ο οποιος παρουσιαζε τα κατωθι και παραλληλα εκανε και demo να παιζει ενα τραγουδι χωρις αυτα μετα με το ενα μετα με το αλλο και στο τελος και με τα 2 μαζι.
Τρελη παπατζα ,ολοι ακουγανε διαφορες και κανανε ουαου και ουυυ.....
Μονο εγω δεν ακουγα καμια διαφορα....βεβαια ποιος ξερει μπορει εγω να μην εχω golden ears..
QRT | PLUG-INS
Nordost, manufacturer of high technology cables including speaker / video cables and analog and digital interconnects. Brand names include the Supreme Reference Odin, Reference Valhalla and Tyr and others including Norse, Flatline and Sort Systemswww.nordost.com
ΥΓ....να κατι τετοιες στιγμες μου λειπει ο ΠΑΗ να με βαλει στον ισιο δρομο![]()
Σχετικά με τον Hart και από εμένα τα ίδια. Πρώτη φορά άκουσα αυτί το ηχείο να παίζει έτσι. Εύγε στα παιδιά!Πήγα την Κυριακή για μια χαλαρή βόλτα , ευτυχώς είχε πάρκινγκ εκεί δίπλα και βόλεψε πολύ.
Οσο για την έκθεση θα πω ένα πράγμα που το λέω συχνά . Οκ σε αυτές τις εκθέσεις συνήθως πάνε άνθρωποι που έχουν ένα μέτρο σύγκρισης για το τι είναι καλός ήχος. Πόσο εύκολο είναι να ξεγελάσεις όμως ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τι είναι καλός ήχος με ηχεία της τάξης των 50κ ευρώ που παίζουν πραγματικά απαράδεκτα! Δεν θα αναφέρω προφανώς ποια ήταν αυτά αλλά φαντάζομαι και άλλοι παρατήρησαν τέτοια «φαινόμενα» . Επίσης όποτε πάω σε τέτοιες έκθεσεις αναγνωρίζω τον εαυτό μου και το σύστημα μου που με τόσο κόπο και ώρες έχει στηθεί!
Ο βασικός λόγος που πήγα στην έκθεση ήταν οι κόρνες που έπαιζαν με ιντεον , και θα πω πως δεν μου έκαναν κάποια εντύπωση δυστυχώς . Ένιωσα πως τους έλειπε λίγο η σπιρτάδα και την λαιβ αίσθηση που θες να νιώσεις όταν βάλεις τέτοια ηχεία σπίτι σου. Η καμπίνα των χαμηλών ήταν εξαιρετική, δεν μπούμαρε ιδιαίτερα όπως μπουμαρει η δική μου 50 χρονων καμπίνα και είχε αρκετά καλό χαμηλό για εμπρόσθιας φόρτωσης κόρνα με μπας ρεφλεξ (παρά τα λίγα λίτρα). Η κόρνα των μεσαίων είναι γνωστή οκ, αλλά μου έκανε εντύπωση το τουιτερ που μπορούσες να το ακούσεις να βγαίνει μπροστά . Θεωρώ πως ένα άλλο τουιτερ με άλλη ρύθμιση θα έδενε πολύ καλύτερα όλο το ηχείο και θα έδινε τον αέρα που του λείπει. Πολλοί δεν έχουν ακούσει κόρνες και λογικό είναι να τους άρεσε αλλά αυτό το ηχείο έχει πολλές δυνατότητες ακόμα! Πολύ όμορφα τα ηχεία της χαμελεον με εντυπωσιακό χαμηλό. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν παλιά ηχεία της Diatone αλλα είδα τα μιντ και και τα τουιτερ και προσγειώθηκα . Πολύ καλά έπαιζαν και τα B&w με τον Χαρτ - δεν νομίζω να έχω ακούσει ξανά b&w να παίζει έτσι και δεν είναι και αγαπημένη μάρκα γενικά . Αυτά !
Πλάκα πλάκα , σοβαρα σοβαρα μέσα στις κουβέντες σας είναι ο Παναγιώτης.Πού πας χωρίς ΠΑΗ??![]()