alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 33.492
Στείλε drone @alateslaΕντωμεταξύ η αντιπροσωπεία της Citroen με ενημέρωσε ότι σήμερα το δικό μου e-C4 που παρήγγειλα μπήκε στη γραμμή παραγωγής! Ετοιμάζεται το γλυκούλι μου.
Στείλε drone @alateslaΕντωμεταξύ η αντιπροσωπεία της Citroen με ενημέρωσε ότι σήμερα το δικό μου e-C4 που παρήγγειλα μπήκε στη γραμμή παραγωγής! Ετοιμάζεται το γλυκούλι μου.
Ξέχασες τις γριές με το μπαστούνιΝ ανεβαινεις καστρα τωρα 2 καβαλος με το Αmi, και στην ανηφορα του νοσοκομειου να κανεις μποτιλιαρισμα με 17,να σε κορναρει το λεωφορειο, το 3κυκλο του σκουπιδιαρη, να σε περνανε τα παιδια με τα bmx, 2 λυκοσκυλα να σε γαυγιζουν στις ροδες και 2 ταριφες να βριζουν.
μονο για να πιανεις μπουτι στο συνοδηγο!

Δε χωράν στο Ami?Προέχει να στείλω μεταφορική στου @Lemarchand να μου φέρει τις κούτες με τα Neumann.
Περισσότερο από το ίδιο το αυτοκίνητοΑλήθεια, κάτω από τον καυτό ήλιο το καλοκαίρι τι γίνεται με τις οθονάρες των νέων αυτοκινήτων; Πόσο θα αντέξουν;
Τι σχέση έχουν τα φανάρια παλιότερων οχημάτων με λάθος επικάλυψη αντιUV με τις οθόνες;Δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη που βλέπω π.χ. κάτι καμμένα από τον ήλιο πλαστικά στα φανάρια.
Τόσο καμμένα που δεν μπορούν να φωτίσουν τον δρόμο πλέον.
Κι αυτό σε σύγχρονα αυτοκίνητα.
Καθόλου δεν πιστεύω ότι έχουν εμάς υπόψη με τον καυτό ήλιο, τη σκόνη και την άμμο όταν σχεδιάζουν τα αυτοκίνητα.

αποτι καταλαβα, θελει αυτοκινητα και απο τις 2 πλευρες, ή μπορει να μαθαινει ... μη κοιτας που εσυ εισαι φυσικο ταλεντο...δεν ειναι ολοι ετσι... εγω παραδειγμα...οταν πηρα αυτοκινητο και πηγα να παρκαρω, πηρα τηλεφωνο να μου πουν που ειναι (πως μπαινει) η οπισθεν τη πρωτη φορα ... παρηγορια οτι σιγουρα θα υπαρχουν και χειροτερα..Θέλει λίγη δουλίτσα ακόμη.![]()
μη κοιτας που εσυ εισαι φυσικο ταλεντο...