- Reaction score
- 25.936
Black list το group?Τσαπατσοδουλειές από τους γνωστούς λαδοπεριοδικάκηδες.
Black list for ever.
Μα τόσα κοινά να έχουμε πια;
Black list το group?Τσαπατσοδουλειές από τους γνωστούς λαδοπεριοδικάκηδες.
Black list for ever.

Για κάποιο λόγο μου θύμισε το ομόσταυλο και επίσης κακάσχημο Ka πρώτης γενιάς...Οκ..
![]()
2021 Ford Mustang Mach-E First Drive Review: A Faster Horse
The Ford Mustang Mach-E is something entirely new from the Blue Oval, but as history has proven, sometimes that's exactly what a company needs.www.motor1.com

Νομίζω πως τα δεδομένα λένε το αντίθετο.οι διαφορές στο efficiency δεν είναι μεγάλες.
Εξαρτάται πώς ορίζεις το "σημαντικά". Αν συγκρίνεις π.χ. αυτά τα 2 μοντέλα (και τα 2 τετρακίνητα):Νομίζω πως τα δεδομένα λένε το αντίθετο.
Με όμοιας χωρητικότητας μπαταρίες, οι επιδόσεις αυτονομίας των Τέσλα είναι σημαντικά ανώτερες.
ev-database.org
ev-database.org
Να σου δείξω (από τα δικά σου λινκς) πως ορίζω το "σημαντικό":Εξαρτάται πώς ορίζεις το "σημαντικά". Αν συγκρίνεις π.χ. αυτά τα 2 μοντέλα (και τα 2 τετρακίνητα):
Ναι, δίκιο έχεις. Βέβαια η πραγματική διαφορά στο efficiency λόγω και διαφορετικών buffers είναι αυτή που είπα. Και οφείλεται κατά κύριο λόγο στην διαφορά αεροδυναμικής, λόγω design.Αυτονομία 335/425 km
Δις ιζ "σημαντική" για μένα.
Πολύ σημαντική μάλιστα.
Αυτό πως το ερμηνεύεις?Να σου δείξω (από τα δικά σου λινκς) πως ορίζω το "σημαντικό":
ΜachE/μοντελ Υ
Μπαταρία 75,7/75 kwh (λίγο μεγαλύτερη το Φορντ)
Τελική ταχύτητα 180/217 km/h
Ισχύς 198(229)/258(351) kW(PS)
Ταχύτητα φόρτισης 370/810 km/h
Αυτονομία 335/425 km
Δις ιζ "σημαντική" για μένα.
Πολύ σημαντική μάλιστα.
Το powertrain φωνάζει! 229 με 351 άλογα; Τι είπες τώρα..
Με τις νέες μπαταρίες, το Υ θα τσιμπήσει κι άλλη αυτονομία (πιθανώς πάνω από 10%) και θα είναι πιο ..φτηνό!
Οι τελευταίες μικρές διαφοροποιήσεις στις μπαταρίες, οδήγησαν σε μικρότερη αύξηση αυτονομίας 3-6%.
Ναι.Ανά ώρα? είσαι σίγουρος? δλδ το tesla με μία ώρα φόρτισης θα κάνει 810 ΚΜ ?
ανάλογα τον τύπο φορτιστή προφανώς.Ανά ώρα? είσαι σίγουρος? δλδ το tesla με μία ώρα φόρτισης θα κάνει 810 ΚΜ ?