Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla και BYD)





costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
57.869
Reaction score
143.003
Ευρώπη: (θα)


Κίνα: (παρακαλώ, περάστε)


Μακλάρεν: (καλό 2030 και βλέπουμε)

 
Last edited:

alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
18.579
Reaction score
32.564
ΟΤΑ NISSAN, you know OTA? 🤔
Πάει και αυτή από την Κίνα. Από τα 830.000 ηλεκτρικά που πουλήθηκαν τον Σεπτέμβριο στην Κίνα, τα 106 ήταν Nissan ΕVs. Market Share 0.013%.

 
Last edited:


Μηνύματα
493
Reaction score
151
Όποιος πρόλαβε...
Οι ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων παρέμειναν ουσιαστικά σταθερές καταγράφοντας απειροελάχιστη πτώση (0,1%) σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2022, ωστόσο τα νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με μπαταρία που ταξινομήθηκαν μειώθηκαν 35% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα της περσινής χρονιάς. Η Tesla είχε προσφέρει πρόσθετες εκπτώσεις για τα εταιρικά αυτοκίνητα που είχαν ταξινομηθεί μέχρι εκείνη την ημερομηνία, αλλά παρόλα αυτά είδε τις ταξινομήσεις της να πέφτουν κατά 69% τον Σεπτέμβριο.
 

symos

You're not worthy!
Μηνύματα
4.070
Reaction score
8.964
Παραπλανητικός ο τίτλος του άρθρου βέβαια, με την έννοια πως ναι μεν οι πωλήσεις έπεσαν δραματικά όταν τελείωσε η επιδότηση, αλλά αυτό συνέβη επειδή ο κόσμος γνωρίζει/περιμένει πως θα βγει νέα επιδότηση. Άρα θα έπρεπε να είσαι χαζός για να αγοράσεις τώρα με "πέναλτυ" 8 χιλιάρικα, ή όσο θα είναι το νέο πρόγραμμα.

Αν η επιδότηση σταματούσε οριστικά, μόνο τότε θα βλέπαμε πραγματικά πως θα κινούνταν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών και τι πτώση θα είχαν.
 



TGD

Μηνύματα
10.491
Reaction score
10.197
Αν είναι να δίνουμε κίνητρα για να ψωνίζουν από ξένους... Προσωπικά δεν το βρίσκω κακή ιδέα. Το ίδιο κάνουν και αι ΗΠΑ. Αν δεν είναι Made in USA δεν έχει επιδότηση. Για να μην πούμε και για τους Κινέζους...
 


alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
18.579
Reaction score
32.564
Διέρρευσε μια φωτογραφία από το αυριανό ΚΙΑ EV DAY.

kia-ev-day-980x546.jpg.jpg


Το μεσαίο το ξέρουμε ήδη, είναι και στο παραπάνω video, τον EV5. Τα αυριανά μοντέλα είναι δεξιά του το EV3 που θα είναι το νέο Soul, με τιμή λένε κάτω από 30k και διάθεση από του χρόνου, και αριστερά του ένα νέο κροσοβίζον σεντάν, το EV4.
 


Zizik

Safety Last
Super Moderator
Μηνύματα
43.437
Reaction score
78.244



costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
57.869
Reaction score
143.003
Ότι κάνει η Τέσλα εδώ και καιρό, όπως και κάποιοι Κινέζοι.

Πρώτα είπε πως θα ακολουθήσει αυτή την διαδικασία η Τογιότα/Λέξους, τώρα η χιουντάι/κία, καλό 2026 (ίσως) και οι δύο, και πιο μετά θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι, μέχρι όλοι να κάνουν το ίδιο.

Μουνρο. Τα είχε πει.
 



Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.613
Μηνύματα
3.019.898
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds
Top