melina
Cargo 200
- Reaction score
- 45.025
Δεν θα προλαβαίνει να φορτίσει για την επιθυμητή χρήση; Δηλαδή, θα απαιτείται να φορτίζει πάνω απο μια φορά κάθε μέρα;Καλησπέρα μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω μια που ασχολείστε με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αν και το δικό μου είναι plug-in hybrid με μπαταρία 12kW
Το αυτοκίνητο μόλις το πήρα δεν το’χω φόρτιση ακόμα και νομίζω ότι κάνει 6 h να φορτίσει με το δικό του φορτιστή . Στο σπίτι έχω μονοφασικό ρεύμα αν αγοράσω έναν άλλο φορτιστή θα το φορτίζω πιο γρήγορα;;
Οι δύο οι πρώτες εικόνες είναι ο φορτιστής του αυτοκινήτου.
Οι άλλες δύο εικόνες είναι φορτιστές που κοιτάζω αν αξίζει να τους πάρω για να φορτίσω πιο γρήγορα
Και μια άλλη ερώτηση έχω μέσα στο μενού του αυτοκινήτου μπορώ να ρυθμίσω μάλλον τα αμπερ αν κατάλαβα καλά και έχει ρύθμιση από το 2 ως το 12
Έχει προεπιλογή το 6 αυτό πρέπει να το αλλάζω
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Το πρόβλημα μου είναι ότι το πάω σε πάρκινγκ που εκεί δεν έχει φορτιστή . Στο σπίτι μου αντί να το έχω 6 h με έναν άλλο φορτιστή θα το φορτίσω σε 2 h παράδειγμαΔεν θα προλαβαίνει να φορτίσει για την επιθυμητή χρήση; Δηλαδή, θα απαιτείται να φορτίζει πάνω απο μια φορά κάθε μέρα;
Αν όχι, μιά χαρά είναι ο 2,4 φορτιστής,. Έχω ακριβώς ίδιο και φορτίζω κάθε βράδυ με νυχτερινό.
Επίσης, αναγράφεται στις προδιαγραφές το μάξιμουμ που δέχεται το αυτοκίνητο;
Αν είναι 3,7, μικρή διαφορά που δεν αξίζει.
Ποιό είναι;Το πρόβλημα μου είναι ότι το πάω σε πάρκινγκ που εκεί δεν έχει φορτιστή . Στο σπίτι μου αντί να το έχω 6 h με έναν άλλο φορτιστή θα το φορτίσω σε 2 h παράδειγμα
Το μάξιμουμ που δέχεται είναι 3,7kWh. Έχω σχεδόν ίδιο.BMW 330e 2020
Τέτοια ρύθμιση δεν έχω δει, έχω του '21.Και μια άλλη ερώτηση έχω μέσα στο μενού του αυτοκινήτου μπορώ να ρυθμίσω μάλλον τα αμπερ αν κατάλαβα καλά και έχει ρύθμιση από το 2 ως το 12
Έχει προεπιλογή το 6 αυτό πρέπει να το αλλάζω
Το μάξιμουμ που δέχεται είναι 3,7kWh. Έχω σχεδόν ίδιο.
Αξίζει να γίνουν οι 6 ώρες 4 και κάτι; Αν ναι, χρειάζεστε κάτι λογικής τιμής που να φορτίζει μέχρι 4kWh.
Τέτοια ρύθμιση δεν έχω δει, έχω του '21.