Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla και BYD)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.851
Του άρεσε που Αμερικανου.

"Αν έφτασαν σε αυτό το επίπεδο με το δεύτερο αυτοκίνητο το τρίτο ή το τέταρτο πως θα είναι; Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος. Πολλά καθιερωμένα brands δεν έχουν φτάσει αυτό το επίπεδο οδήγησης και χειρισμού. Μακάρι να μπορούσα να το πάρω μαζί μου. Βλέπω γιατί ο CEO της Ford έχει φρικάρει με το sedan της εταιρείας. Αν έμενα εδώ δεν ξέρω γιατί κάποιος να επιλέξει το Model Y. Ειλικρινά είναι καλύτερο από άλλα ακριβότερα EVs της κατηγορίας, όπως το AUDI E-Tron Q6."

alexis

Reaction score
32.851
Με αυτά και με εκείνα, με τα χέρια πάνω, κάτω ή όπου άλλου τα βλέπει ο καθένας, και με μηδενική παραγωγή για 3 εβδομάδες, το Model Y παραμένει στην πρώτη θέση της Ευρώπης για το πρώτο εξάμηνο του 2025. Το Model 3 στην 3η. Η Renault με το 5 τα πάει θαυμάσια στην 4η θέση.

Το άλλο που φαίνεται στη λίστα είναι πως στο TOP20 δεν υπάρχει ούτε ένα BEV γέννημα θρέμμα Κίνας ή Ιαπωνίας. Αν εξαιρέσεις την Tesla, από τα non EU brands μονό η ΚΙΑ κατάφερε να μπει στο ΤΟP20 και μάλιστα 9η.

1000002059.jpg

Last edited:

alexis

Reaction score
32.851
H Dongfeng, η οποία βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα με το ΒΟΧ, ανακοίνωσε πως του χρόνου θα παρουσιάσει BEV με αυτονομία 1000χλμ και φόρτιση 12c :oops:. Ανακοίνωσε και τα χαρακτηριστικά της μπαταρίας, η οποία θα είναι solid state με energy density 400Wh/ kg :oops:.

To όχημα θα είναι ένα μεγάλο SUV και θα βγει σε συνεργασία με την Huawei.

alexis

Reaction score
32.851
Άνοιξε το ΚΗ3.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members