- Reaction score
- 103.117
Παρτο μια βόλτα.Αυτό είναι το σωστό.Οχι γμτ βγήκε η διαμόρφωση της νέας ix3
Τι κάνουμε τώρα;
Ειναι SUV, και δεν μου αρέσει και πολύ εμφανισιακά. Αλλά είναι πολύ πιο τεχνολογικά μπροστά από το i4, με ατελείωτο range. Παραπάνω από την ικανότητα μου για οδήγηση σε μια μέρα.
Στα ίδια χρήματα με το i4το τετρακίνητο.
Θα πρέπει να το δω και να το οδηγήσω.
Να βάλω την γυναίκα να αποφασίσει;
Σημαντικό. Επίσης δεν νομίζω πως κανένα suv μπορεί να έχει την οδηγική συμπεριφορά του i4. Είναι όνειρο. Απίστευτο.Στην θέση σου επειδή το αυτοκίνητο θέλω να μου αρέσει ,θα πήγαινα στο i4
2-3 ταξίδια τον χρόνο, Αθήνα κυρίως.Επίσης αφού δεν οδηγείς τέτοιες αποστάσεις ,δώρον άδωρον δεν είναι?
Είναι πολύ μακρυά στα χαρακτηριστικά ενός ηλεκτρικού. Στην οδήγηση όμως;Βέβαια δεν έχω δει τι προφέρει παραπάνω από το i4 τεχνολογικά ,αν είναι μέρα με τη νύχτα τότε...
Συμφωνώ. Το είδα στο YouTube, νόμιζα πως είναι κακάσχημο, τώρα μου φαίνεται αποδεκτό. Οχι όμορφο πάντως.δεν είναι άσχημο αλλά εξακολουθεί να μου αρέσει το 4 περισσότερο
Δες το στο YouTube, και πες μου.Σώστά όλα μεν ,πάρε το 4 δε.
Το χεις δοκιμάσει σ' αρέσει.
Επίσης αυτό παραβιάζει το βασικό κανόνα σου όχι ΣΟΥΒ.
Mια χαρά είναι για αυτό που θες το 4.
Εφόσον αργεί το 3 και δεν θα πρεπε να είναι καν στο παιχνίδι αφού είναι και σουβ...
Σαν νταλίκα. Ελπίζω να σβήνουν...Ενδιαφέρον μπροστά, είναι όλα φωτιζόμενα.
Κάτι σαν crossover μου βγάζει ,πίσω είναι ενδιαφέρον σχέδιο όντως .Η μάσκα μπροστά είναι τεράστια για τα δικά μου γούστα.Δες το στο YouTube, και πες μου.
Παίρνει κανείς όχημα που να μη του αρέσει;επειδή το αυτοκίνητο θέλω να μου αρέσει
Υποθέτω πως σε αυτούς ανήκει η συντριπτική πλειοψηφία όσων έχουν ανεβάσει τα ντάτσια στις τοπ πωλήσεις αυτοκινήτων στην Ευρώπη.Ναι ,κάποιοι δηλώνουν ότι δεν ενδιαφέρονται για την εξωτερική εμφάνιση.
Δεν νομίζω. Θα ρωτήσω.Μπες και κάνε βόλτα, έχει τεστ ντραιβ;
Καλα, ετσι ελεγε και οχι προτζεκτοραΕπίσης αυτό παραβιάζει το βασικό κανόνα σου όχι ΣΟΥΒ.