Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla και BYD)

Reaction score
404
200 κιλα πιο ελαφρυ ισοφαριζει τα 500+ περισσοτερα αλογα και 350 περισοτερη ροπη;;;;; σοβαρα τωρα;;;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.778
Οχι γμτ βγήκε η διαμόρφωση της νέας ix3 :headbang:

Τι κάνουμε τώρα;
Ειναι SUV, και δεν μου αρέσει και πολύ εμφανισιακά. Αλλά είναι πολύ πιο τεχνολογικά μπροστά από το i4, με ατελείωτο range. Παραπάνω από την ικανότητα μου για οδήγηση σε μια μέρα.
Στα ίδια χρήματα με το i4το τετρακίνητο.
Θα πρέπει να το δω και να το οδηγήσω.

Να βάλω την γυναίκα να αποφασίσει;

Last edited:

Reaction score
364
Οχι γμτ βγήκε η διαμόρφωση της νέας ix3 :headbang:

Τι κάνουμε τώρα;
Ειναι SUV, και δεν μου αρέσει και πολύ εμφανισιακά. Αλλά είναι πολύ πιο τεχνολογικά μπροστά από το i4, με ατελείωτο range. Παραπάνω από την ικανότητα μου για οδήγηση σε μια μέρα.
Στα ίδια χρήματα με το i4το τετρακίνητο.
Θα πρέπει να το δω και να το οδηγήσω.

Να βάλω την γυναίκα να αποφασίσει;
Παρτο μια βόλτα.Αυτό είναι το σωστό.

Στην θέση σου επειδή το αυτοκίνητο θέλω να μου αρέσει ,θα πήγαινα στο i4 ,αφού leasing θα το πάρεις σε λίγα χρόνια θα πας αλλού δεν θα παντρευτείς τίποτα.

Επίσης αφού δεν οδηγείς τέτοιες αποστάσεις ,δώρον άδωρον δεν είναι?

Βέβαια δεν έχω δει τι προφέρει παραπάνω από το i4 τεχνολογικά ,αν είναι μέρα με τη νύχτα τότε...

Αποψή μου τα παραπάνω μπορεί και λάθος.

edit: το είδα ,δεν είναι άσχημο αλλά εξακολουθεί να μου αρέσει το 4 περισσότερο.

Dimifoot

Editor
Reaction score
91.778
Δεν νομίζω να είναι διαθέσιμο για τεστ. Θα ρωτήσω. Υποπτεύομαι πως ακόμα δεν έχει βγει από παραγωγή. Στα χαρτιά είναι.
Στην θέση σου επειδή το αυτοκίνητο θέλω να μου αρέσει ,θα πήγαινα στο i4
Σημαντικό. Επίσης δεν νομίζω πως κανένα suv μπορεί να έχει την οδηγική συμπεριφορά του i4. Είναι όνειρο. Απίστευτο.
Επίσης αφού δεν οδηγείς τέτοιες αποστάσεις ,δώρον άδωρον δεν είναι?
2-3 ταξίδια τον χρόνο, Αθήνα κυρίως. :idk:
Βέβαια δεν έχω δει τι προφέρει παραπάνω από το i4 τεχνολογικά ,αν είναι μέρα με τη νύχτα τότε...
Είναι πολύ μακρυά στα χαρακτηριστικά ενός ηλεκτρικού. Στην οδήγηση όμως;
δεν είναι άσχημο αλλά εξακολουθεί να μου αρέσει το 4 περισσότερο
Συμφωνώ. Το είδα στο YouTube, νόμιζα πως είναι κακάσχημο, τώρα μου φαίνεται αποδεκτό. Οχι όμορφο πάντως.
Ενδιαφέρον μπροστά, είναι όλα φωτιζόμενα.

Reaction score
364
Σώστά όλα μεν ,πάρε το 4 δε.
Το χεις δοκιμάσει σ' αρέσει.
Επίσης αυτό παραβιάζει το βασικό κανόνα σου όχι ΣΟΥΒ.
Mια χαρά είναι για αυτό που θες το 4.
Εφόσον αργεί το 3 και δεν θα πρεπε να είναι καν στο παιχνίδι αφού είναι και σουβ...

Dimifoot

Editor
Reaction score
91.778
Σώστά όλα μεν ,πάρε το 4 δε.
Το χεις δοκιμάσει σ' αρέσει.
Επίσης αυτό παραβιάζει το βασικό κανόνα σου όχι ΣΟΥΒ.
Mια χαρά είναι για αυτό που θες το 4.
Εφόσον αργεί το 3 και δεν θα πρεπε να είναι καν στο παιχνίδι αφού είναι και σουβ...
Δες το στο YouTube, και πες μου.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.795
Δεν είναι σουβ το χ3, παλιά τα λέγαμε σαβ αυτά (όχι από το σαβούρα), είναι πιο χαμηλό από σουβ πιο ψηλό από σεντάν.
Μπες και κάνε βόλτα, έχει τεστ ντραιβ;

Reaction score
364
Δες το στο YouTube, και πες μου.
Κάτι σαν crossover μου βγάζει ,πίσω είναι ενδιαφέρον σχέδιο όντως .Η μάσκα μπροστά είναι τεράστια για τα δικά μου γούστα.
Φυσικά δεν κρίνω ως αυτοκίνητο, μιλάμε μόνο για εξωτερική-εσωτερική εμφάνιση. Κάτι τελείως ή σχεδον τελείως υποκειμενικό.
Μέσα εγκρίνω ,μ αρέσει.

Reaction score
364
Ναι ,κάποιοι δηλώνουν ότι δεν ενδιαφέρονται για την εξωτερική εμφάνιση.

• Like
Reactions: TGD

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.095
Ναι ,κάποιοι δηλώνουν ότι δεν ενδιαφέρονται για την εξωτερική εμφάνιση.
Υποθέτω πως σε αυτούς ανήκει η συντριπτική πλειοψηφία όσων έχουν ανεβάσει τα ντάτσια στις τοπ πωλήσεις αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να δει το ντάτσια και να πει πω τι ωραίο όχημα είναι αυτό..

Κι όμως, είναι κορυφή στις πωλήσεις.

Συγκεκριμένα, το Dacia Sandero είναι το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη και έχει διατηρήσει αυτή τη θέση για πολλαπλά έτη, με πωλήσεις άνω των 150.000 μονάδων το πρώτο επτάμηνο του 2025!

1000017093.jpg

1000017092.jpg

Last edited:

Reaction score
364
Ίσως, δεν μπορώ να γνωρίζω,στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι προφανές ότι το οικονομικό στοιχείο μάλλον παίζει τον πρώτο ρόλο.
Πράγμα που είναι απολύτως σεβαστό βέβαια.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.095
Ακριβώς.

Ένα πολύ υψηλού VFM αυτοκίνητο στην κατηγορία του, προφανώς δεν έχει ως "ατού" την εμφάνιση, και ο (πολύς) κόσμος το επιλέγει για να κάνει τη δουλειά του, ανεξαρτήτως εμφάνισης.

Πολύ υψηλού VFM αυτοκίνητα υπάρχουν και σε υψηλότερες κατηγορίες τιμής από το ντάτσια αυτό.

Γενικώς δηλαδή, δεν είναι "περίεργο" να μην δίνει τόσο τρομερή σημασία στην εμφάνιση πολύς κόσμος, όσο δείχνεις να νομίζεις στο προηγούμενο ποστ σου, στο οποίο έφερα ως παράδειγμα το ντάτσια, εξ'αιτιας του εκπληκτικά υψηλού αριθμού πωλήσεών του.

Γενικώς μιλώντας, στην πρώτη 10-αδα των πιο "καλοπουλημένων" μοντέλων αυτοκινήτων στην Ευρώπη, που αντιπροσωπεύουν συνολικά πολύ μεγάλο ποσοστό των συνολικών πωλήσεων ΙΧ, νομίζω πως η εμφάνιση έχει ελάχιστη σημασία.

Η πρώτη 10-αδα για το 2025 είναι;

Dacia Sandero: 128,842
Renault Clio: 122,489
Peugeot 208: 109,146
VW T-Roc: 106,118
VW Golf: 104,162
VW Tiguan: 97,508
Dacia Duster: 97,188
Peugeot 2008: 96,378
Citroën C3: 95,891
Toyota Yaris Cross: 95,513

Εμφανισιακά, δεν μ'αρέσει κανένα τους. Αλλά όλα αυτά έχουν τα θετικά τους, και ανά κατηγορία τιμής και αναλόγως χρήσης, θα μπορούσαν να είναι και δικές μου επιλογές.

Last edited:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.194
Έχω διαφορετική άποψη. Αποκλείεται να δώσεις τόσα χρήματα σε κάτι που δεν σου αρέσει. Όσα και να είναι αυτά, για τον συγκεκριμένο κάτοχο είναι πολλά έως πάρα πολλά. Εξάλλου υπάρχουν και άλλες επιλογές.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.095
Α, φυσικά. Καθένας με τις επιλογές του.

Και βεβαίως δεν υπάρχει λόγος θέματα εμφάνισης (όπως πχ σε ηχεία) να τα συζητάει κανείς με οποιονδήποτε άλλο, διότι τα γούστα στην εμφάνιση είναι εντελώς προσωπικά για τον καθένα, και διαφέρουν πολύ από άνθρωπο σε άνθρωπο. Άλλος θέλει άσπρα ηχεία, άλλος κόκκινα, κι άλλος γουστάρει γυαλιστερά ξύλα, που μου προκαλούν εμετό, κομοδίνα. Τι ψάχνεις τώρα..

Ακόμα και στο χρώμα, οι απόψεις είναι εντελώς προσωπικές.

Εσένα σ'αρέσει πχ το 3-άρι σε κόκκινο, εγώ κόκκινο αυτοκίνητο δε θα έπαιρνα ποτέ! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Άμα σ'αρέσει, πάνε πάρτο. Δεν είναι θέμα συζήτησης.

Βάσεις συζήτησης για επιλογή του καλύτερου είναι μόνον τα αντικειμενικά κριτήρια, το σπινοραμα στα ηχεία, η καθαρά ηλεκτρική πλατφόρμα στα EV, οι επιδόσεις, η αεροδυναμική, το software, τα αστέρια στα crash test, το τεστ ταράνδου, το βάρος, κλπ.

Άμα παίρνεις ηχεία πχ για να κάνεις μόστρα, αυτά είναι τα κριτήριά σου, θες πρωτίστως εμφάνιση, με γεια σου και με χαρά σου, και τα γούστα σου δεν έχουν κανένα λόγο να είναι όμοια με τα δικά μου. Είπα, ο καθένας με τις επιλογές του.

Άμα πιάσουμε εμφάνιση, για μένα εκείνο το ξύλο στα model Y/3 στο ταμπλό, είναι εμετούλης, ότι πιο καρακιτς έχω δει έβερ. Κακογουστιά Αμερικής. Τρελή ασχήμια, δεν θα το άντεχα με τίποτα να το βλέπω. Αισχρότητα. Αλλά σε άλλους αρέσει. Τι α κάεις; 🤪🤣

Άμα ήθελα μαύρα καθίσματα, θα κάλυπτα αυτά τα ξύλινα τμήματα του ταμπλό την πρώτη μέρα. Ευτυχώς υπάρχουν λύσεις, όπως κάλυψα εκείνες τις άθλιες ταπετσαρίες των καθισμάτων του iD.3. Απλά πράγματα. Άλλος καλύπτει τα σαμπ με χρώμα, πλαστιντίπ, υπάρχουν λύσεις λεμε, βάφεις τα ηχεία, γιατί όχι;.😎

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney