- Reaction score
- 92.047
Οχι
Όχι, μόνον SOC.Ερώτηση προς κατόχους id.3: Φαίνεται στην οθόνη αυτοκινήτου η κατάσταση της μπαταρίας χωρίς σύνδεση διαγνωστικού; (Ενδιαφέρομαι για ενα γρήγορο ελέγχου μεταχειρισμένου.)
Το έφεραν κι αυτό στο stand. Δεν υπήρχε υπάλληλος για να κλείσω test drive. Αύριο πάλι...Φαντάζομαι να με ρωτάνε τι αυτοκίνητο έχω και να απαντάω Τσανγκάν……
Μπορεί να είναι τα καλύτερα του κόσμου δεν ξέρω αλλά θα γελάω κάθε φορά. Ή θα κλαίω δεν ξέρω…
Για να είμαι δίκαιος, είναι όμορφο για την κατηγορία του και απ' όσο είδα απέξω γιατί ήταν κλειδωμένο, το εσωτερικό του είναι πολύ ιδιαίτερο και δείχνει ποιοτικό.Να φοράς και γυαλιά RayBah
Έτσι οπως το πας έχεις οδηγήσει περισσότερα Κινέζικα από μένα.Δεν υπήρχε υπάλληλος για να κλείσω test drive. Αύριο πάλι...
Ό,τι μπαίνει στο Golden Hall το έχω οδηγήσει. Εκτός από το Firefly και κάτι άλλα παρεμφερή που δεν γουστάρω, άσχετα αν είναι ηλεκτρικά ή όχι. Την άλλη βδομάδα περιμένω το BYD Sealion 7 Design. Ακόμα δεν με έχουν πάρει για το Zeekr 001 AWD που έχω υποσχεθεί στον melina να το κάνουμε παρέα.Έτσι οπως το πας έχεις οδηγήσει περισσότερα Κινέζικα από μένα.![]()
![]()
Τώρα μιλάς σωστά.Στο golden hall δεν βάνουν ότι κι ότι να ξες πάντως.![]()
Πέρασα πριν 2-3 βδομάδες. Είμαι στην αγορά για αυτοκίνητο και μάλλον όχι ηλεκτρικό. Είχαν το Lexus LBX κι η αλήθεια μου τράβηξε την προσοχή.Στο golden hall δεν βάνουν ότι κι ότι να ξες πάντως.![]()
B-suv ή πόλης. Έχω έναν περιορισμό στο γκαράζ (βάζω 2 οχήματα) κι η αλήθεια υπάρχει απλή παροχή ρεύματος.Για Ρόδο; Με αυτόν τον καιρό, είναι η χαρά του ηλεκτρικού.
Αλλά πρέπει να πεις και τι θέλεις… suv, sedan, πόλης, τι;
EV που δεν στηρίζεται σε bespoke ηλεκτρική πλατφόρμα;https://www.mini.com.gr/el_GR/home/range/mini-countryman.html Έχει προωθητική αυτήν την εποχή, θα είσαι εντός μπάτζετ.
Model Y standard. 39.900.Αν, λέμε αν, πήγαινα για ηλεκτρικό με ταβάνι τα 40k ποιο θα προτείνατε;