Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla και BYD)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.416
Γελάνε και οι πέτρες. Τι απόγνωση οεο;

Δεν μπορεί να κάνουμε καταμετρήσεις και στατιστικά σε ανόμοια προϊόντα. Δεν έχουν τις ίδιες προδιαγραφές στην Κίνα τα μοντέλα, δεν το είδες στο γιουτιουμπ αυτό;
:lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign:

Θα μετράμε τεμάχια κανονικά αυτοκίνητα σε μια στήλη, και αυτοκίνητα για αναλώσιμους (σύμφωνα με το καθεστώς τους) σε άλλη. Ετσι πάει.

Απόγνωση έχεις ε;

χαχαχαχαχαχααχαχ
Πωωωω ρε φίλε. Μετά σας φταίνε οι Τεσλάδες. Καλά σας λέω πως μεγαλύτερο Cult από τους βαγκίτες δεν υπάρχει πουθενά στην υφήλιο. Σε λίγο θα μας ζητήσετε και συγκριτικό με τα ινδικά Tuk Tuk, μπας και νιώσετε ωραία.
:lolsign::lolsign::lolsign::lolsign::lolsign::lolsign::lolsign::lolsign::lolsign::lolsign::lolsign::lolsign::lolsign::lolsign:

Υγ: Σε συνέχεια των χθεσινών περί "άξιου συνεχιστή" και λοιπές πίτσες, λες και με ξέρατε και από χθες, το YouTube το προσπερνάω., για άλλη μια φορά, αλλά δεν θα έχει πολλές ακόμη. Πέταξε ένας μια μ@λ@κία κάποτε (τον θυμάμαι αλλά δεν θα το ανοίξω και αυτό), και το πήρατε μπάλα. Λες και εκεί δεν έχει γνώστες και επιστήμονες. Μόνο εσείς τους βρίσκεται. Το μέσο δεν κάνει το content. Το αντίθετο συμβαίνει. Για να τελειώνουμε, εγώ δηλαδή, αν κάποια στιγμή σταματήσω να σας απαντάω είναι επειδή μπήκατε στη λίστα.

Last edited:

alexis

Reaction score
33.416
Σε άλλα νέα για τις ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες και την παραγωγή BEV, προβλέπεται δύσκολος χειμώνας αν δεν διορθωθεί η παπαριά αυτή, όπως την διηγείται ένα τυχαίο παιδί στο τικ τοκ:

Το ανωτέρω, το επεσήμανα κι εδώ:

Τώρα, πως γίνεται σε ευρωπαϊκό έδαφος να παίρνει το κράτος τα ηνία μιας επικερδούς και υγιούς ιδιωτικής εταιρείας με το "έτσι θέλω", με μια απόφαση ενός υπουργείου, δεν θέλω να το σχολιάσω, θα με πείτε "Πρινς" κάποιοι κάποιοι.

Να δούμε πως θα ξεμπλέξει τώρα η Ευρώπη.
"Germany’s largest carmaker Volkswagen (VW) is once again facing major disruptions to its production lines. According to industry sources, the group is preparing to halt assembly of key models, including the Golf and Tiguan, due to a severe shortage of semiconductors."

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
92.108
Καλά σας λέω πως μεγαλύτερο Cult από τους βαγκίτες δεν υπάρχει πουθενά στην υφήλιο.
Για την ταμπακιέρα όμως μόκο ε;
:lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign:

Άσε που προσωπικά δεν είμαι οπαδός καμίας εταιρίας. Και αυτό αποδεικνύεται από τις επιλογές μου για τα αυτοκίνητα που θα ακολουθήσουν. Θα μπορούσε να είναι ID3 ή 5 GTX, αλλά δεν. Αν ήμουν σε κάποιο cult Vag, θα είχα πάει σε αυτά.
Και ποτέ δεν έχω αγοράσει δύο συνεχόμενα αυτοκίνητα από την ίδια εταιρία. Ποτέ.

Πάμε πίσω λοιπόν στο αρχικό θέμα.
Τα κινέζικα αυτοκίνητα που πωλούνται στην Κίνα, πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές;
Αν όχι, τότε γιατί τα μετράμε ως πωλήσεις στο σύνολο; Δημοτικό τελείωσαν όλοι αυτοί που παρουσιάζουν τα δεδομένα; Δημοσιογράφοι, γιουτιουμπερς, μάνατζερς κτλ;

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.499
Με τέτοια χάλια από τις παραδοσιακές αυτοκινητοβιομηχανίες στα κρας τεστ, λίγα τα λόγια σας για τα κινέζικα.

Οι πρωταθλητές είναι οι παραδοσιακοί αυτοκινηταράδες. Η δε φολγκζβάγκεν, δις πρωταθλητής. Τζερμαν τεκνολοτζι.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.499
Η τιμή της νέας μακάν τζιτιες ξεκινάει από 111 χιλιάρικα.

Άντε, καλές πωλήσεις. 😁😂

ΥΓ. Παίρνει και τετραδιεύθυνση (ανάμεσα στα πολλά πρόσθετα)

Last edited:

alexis

Reaction score
33.416

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος