- Reaction score
- 93.137
Ford?????
Και η Tesla 5η?
Και η Tesla 5η?
Έχω ήδη 2 γνωστούς που πήραν το Explorer το προηγούμενο δίμηνο.Ford?????

είναι σχεδόν αδύνατον να αποδειχθεί.Το απότομο φρενάρισμα χωρίς λόγο
Αν έχεις κάμερα στο παρμπρίζ όπως έχουν αρκετά μια χαρά αποδεικνύεται. Δε έχεις δει πόσα βίντεο με αυτοκίνητα πατάνε φρένο Μπος από φορτηγά για να πάρουν αποζημίωση; Και όταν βλέπουν ότι έχει κάμερα φεύγουνείναι σχεδόν αδύνατον να αποδειχθεί.
Το πρόβλημα είναι ότι όλες οι εταιρίες εχουν θεματα με το συγκεκριμένο feature, από Hyundai μέχρι Mercedes και Tesla.Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα οχήματα μπορούν να έχουν ότι απόσταση θέλουν. Γύρισμα εκπομπής είναι οπότε η όποια απόσταση καθορίζεται από τις συνθήκες του γυρίσματος. Αυτές μπορεί να είναι ο φακός της κάμερας, το προπορευόμενο όχημα με την κάμερα, το πλάτος του δρόμου κ.α. Δεν είναι καθημερινότητα.
Το πρώτο όχημα δεν παρουσίασε προβληματική συμπεριφορά μόνο σε αυτό το συμβάν. Είχε και άλλο απότομο φρενάρισμα όσο το είχαν. Αν και ο κατασκευαστής είπε πως το όχημα είδε άνθρωπο μπροστά για αυτό κοκάλωσε (τον cameraman μέσα στο πορτμπαγκάζ), στην άλλη περίπτωση ο οδηγός λέει πως δεν υπήρχε τίποτα. Και πες πως προσπερνάς το γύρισμα (το όχημα δεν μπορεί να καταλάβει τι βλέπει, απλά είδε έναν άνθρωπο κάπου και κοκάλωσε). Στην άλλη;
Σε κανέναν από τους πίσω οδηγούς ή οχήματα δεν μπορεί κάποιος να ρίξει ευθύνη υπό αυτές τις συνθήκες.
Υγ: Στην εποχή των drones (ευκολότερο και φθηνότερο) αυτές οι μέθοδοι γυρίσματος έπρεπε να είχαν ήδη καταργηθεί. Το μόνο αλλά είναι ο ικανός χειριστής. Ας μάθουν.

Από όλους. Και από το δικό μου, που δεν έχει.γίνεται από όλους μέχρι τώρα.

www.electrive.com
Μη μου ξαναγράψεις το ίδιο βαρετό κατεβατό, δε χρειάζεται.θα μου βγει ο ακφές απ τη μύτη ρε![]()
Προπέρσι έκανε ο γιος μου ένα πρότζεκτ για το σχολείο. Η ιδέα ήταν προκάτ φωτοβολταϊκά που θα έμπαιναν τελευταία "στρώση" σε ένα πλοίο κοντέινερ ώστε να τροφοδοτούν με ενέργεια το πλοίο. Τα ηλεκτρονικά θα μπορούσαν να είναι επίσης σε κοντέινερ.τα λέει άλλωστε η wartsila στο link που έβαλες και δεν διάβασες!