melina
Cargo 200
- Reaction score
- 46.578
Θα μάθουν μωρέ και θα τα φτιάχνουν καλύτερα, λίγο υπομονή ακόμα.
Όμορφο αυτοκίνητο ,γύρω στα 75-76Κ το έφτασα εγώ σε Aquamarine blue metallic που μου άρεσε έτσι για αλλάγη.Έπαιξα λίγο με το configurator, με 4κίνηση και το ακριβό πακέτο (top) εξοπλισμού, από 70Κ έως 80Κ αναλόγως των χρωμάτων-υφασμάτων, ζάντες κτλ.
*
80Κ με το “ειδική έκδοση Edition 1”, πάρα πολύ ωραίο.
Αν υπήρχε διαθέσιμο για test drive 4-5 μήνες πριν, και ξέραμε και πιθανές ημερομηνίες παράδοσης στην Ελλάδα θα το είχα σκεφτεί. Αργήσανε πάρα πολύ, θα μπορούσαν να είχαν κάνει τα βασικά για να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι.
Δύσκολα όμως να μου άρεσε περισσότερο ως προς την οδηγική συμπεριφορά από την BMW. Υπολογίζω πως μόνο κάποια Taycan θα προτιμούσα, τίποτα άλλο δεν παίζει.
Αισθητικά μου άρεσε η CLA στο edition 1, μέσα και έξω. Και νέα τεχνολογία.
*Και στα 83K το έφτασα με επιπλέον έξτρα.
Μου θυμίζει την τραγική εμπειρία πριν ένα χρόνο, χειμώνα, που νοίκιασα ένα ds για αυθημερόν ταξίδι Αθήνα-Τρίπολη. Από 100% στο σπίτι δεν έφτασε μέχρι Τρίπολη. Τί βρίσιμο έφαγα...Το χειρότερο όμως ήταν το πλήρως αναξιόπιστο range, από αυτό που έδειχνε, το πραγματικό ήταν το 1/3. Πραγματικά για μήνυση.
Το λιγουρεύομαι κι εγώ γιατί έχω συχνά πυκνά κάτι δουλειές στο κέντρο και θέλω κάτι που να είναι κάτω από 5,5 μέτρα. Αυτό στα 5,07 είναι ταμάμΩραίο όχημα!
ΥΓ. Μοιάζει πολύ με το Υ, μέσα έξω!

Έλα ντε, πάνε και παίρνουνε κάτι τανκς 500hp, 0-100km σε 4"...και κεκλοφοράνε...στους κατσικόδρομους της Αθήνας...με την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 2km/h....Ρε βγάλτε ρε κάνα ανθρώπινο αμάξι για την Ευρώπη που κοντεύουμε να γίνουμε Αμερική αλλά χωρίς τους δρόμους.