Most visitors online was 4039 , on 10 Oct 2025
Τι άποψη να 'χεις βρε καημένε με τις ''μαϊμούδες'' που αγοράζεις!...κατά την άποψή μου...
Από τσιγαράδες δεν ξαναπαίρνω τίποτα. Ακόμα κι αν είναι ό,τι καλύτερο και φθηνότερο κυκλοφορεί.

το συγκριτικό θα το κάνεις με ορίτζιναλ ατμοποιητή η με μαϊμού...Θα ντυθεί με τα δέοντα ζιπουνάκια του και θα επανέλθω με συγκριτικό με το "Τσιγκέλι "![]()

...η θα μείνει άυπνη από τα ροχαλητά...Ιpv & subtank,θα ντουμανιασει η Κορινθος!!![]()

,αφού έλαβε τις απαραίτητες , όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος ,περιποιήσεις [αλλαγή όλων των o-ring & teflon ring +spring update +spring =21€ ] οπλίστηκε με 1,2 Ω αντίσταση ,γέμισε με Maxx blend ,και ξεπαρθενεύτηκε μαζί με το iPV mini V2
ειδες απο που το πηρα κεγω και ζουλεψες ;
) ,έστω περίπου ,το ζιπουνάκι έχει μια ολίγον τραχιά υφή στο χέρι αλλά γλυστράει ,κάπως λιγότερο από γυμνό , και δεν κάθεται φλατ στο τραπέζι .Το καπάκι της μπαταρίας προεξέχει 1/2 χιλ και κάνει μια μικρή τραμπάλα .Άρα κίνδυνος για τούμπα ,θέλει την προσοχή του .Το Sigelei με το λαστιχένιο ζιπουνάκι κάθεται βράχος και δεν γλυστράει με τίποτα
ματακι.......ήρθε επίσκεψη χθές ο ΜH και μου μάτιασε τον Καιφούνι μου,
κάνω ανάσταση απο σήμερα το πρωί με

ειναι....Ας μου εξηγήσετε κάποιος βρε παιδιά, γιατί ένα mod να έχει PWM και DC/DC mode.
Μου φαίνεται ηλίθιο.
Πολύ πρώτες εντυπώσεις .
Η μαϊμού πετάει .