Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
5.880
γνήσιο πουλάει το μπιχλιμπίδι, είχα την v1 round και τον πούλησα... για 45 ευρώ υπάρχουν και άλλοι πολύ φτηνότεροι και ορίτζιναλ!
[DOUBLEPOST=1459771156][/DOUBLEPOST]ο τανκάτος aromamizer είναι κορυφαίος σε γεύση αλλά όμως (δεν ξέρω εάν ψάχνεις κάτι τέτοιο) ειναι ντουμανάτος...
Δεν θελω τανκατο Βασιλη. Προτεινε μου καποιον εσυ.

Reaction score
8.905
Γιαννη, τον ντρίπερ Aromamizer V1 τον είχα, ο δικός μου δεν είχε χαλαρές συνδέσεις κάθε άλλο μάλιστα (δεν ξέρω για τον V2) αλλά ότι και στήσιμο να έκανα (με έλεγχο θερμοκρασίας η μη)... έπαιρνα πάντα ζεστό ατμό και γιαυτό έφυγε!
Αφού πέρασαν αρκετοί, με κορυφαίο τον Velocity (δεν τον έχω πλέον) έμεινα με έναν, τον Hastur 2 από την Cthulhu.
Μικρός στο μάτι αλλά.....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Ερώτηση...
Οι αντιστάσεις από το στόμα είναι δεν είναι 2 εκ .Δεν καίει ο ατμός ?:idk:

Reaction score
8.905
δες τον με προσοχή... γιαυτό εκεί έχει φουλ ανοιχτές τρύπες για εισαγωγή (άπλετο) αέρα....;)

Edit: και δεν είναι 2 εκατοστά...;)

Reaction score
8.905
Και όταν γράφω 2 σε 1... αυτό στην ουσία είναι, ποιο ψυχρό ατμό με την μεγάλη και ποιο ζεστό με την μικρή.
Δες βίντεο, φαντάζομαι ότι το αναφέρουν αυτό οι τηλεμάρκετινγκ ριβιούερς. ;)

Reaction score
8.905
Οι διαφορές από τον 2 στον νεότερο 2S είναι:
The wire holes will be enlarged from 1.6mm to 2.0mm & the mouthpiece will come with Swirling air flow,
it will bring you better taste experience!

Reaction score
5.880
Πριν μια ωρα με πηρε τηλ. ο φαρμακοποιος να παω να παρω τις βασεις. Ο προμηθευτης εκανε λαθος,και εστειλε αλλης μαρκας προπυλενογλυκολη και δεν παρελαβα. Η γλυκερινη ηταν της CHEMCO. Aυτη που εστειλαν ηταν σε τετραγωνο μπουκαλι λευκο. Aυριο θα ερθει η σωστη βαση.

Ψαχνοντας για νικοτινη βρηκα στο greek vapers αυτη απο Κυπρο.
http://www.mixnmatcheliquids.com/el...-nicotine-at-100mgml-concentration-in-vg.html

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Πριν μια ωρα με πηρε τηλ. ο φαρμακοποιος να παω να παρω τις βασεις. Ο προμηθευτης εκανε λαθος,και εστειλε αλλης μαρκας προπυλενογλυκολη και δεν παρελαβα. Η γλυκερινη ηταν της CHEMCO. Aυτη που εστειλαν ηταν σε τετραγωνο μπουκαλι λευκο. Aυριο θα ερθει η σωστη βαση.

http://www.mixnmatcheliquids.com/el...-nicotine-at-100mgml-concentration-in-vg.html
Το θέμα είναι, πως πληρώνουμε... Διόρθωση. Παίρνει paypal, άρα υπολογίζουμε 3% πάνω.
Edit: Έχει και αρώματα της flavourart στη μισή τιμή απο Ελλάδα... Χμμμμ....

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.917
Προσοχή, οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ.

Reaction score
619

Μηπως αυτη που εστειλαν ηταν Kertus ? την θεωρουν καλύτερη απο του συνδέσμου.
Παντως για νικοτίνη παίρνω την 40αρα του zerobacco 50-50 %

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Θα πάει κανείς Μπουσάρντο απόψε ?
Να βγάλετε φωτο με τον χοντρούλη ....αν καταφέρετε να πλησιάσετε :D
Εγώ θα δώ Λιβερπουλ-Ντορτμουντ :banned:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975