- Reaction score
- 5.880

Αυτές τις μέρες που ήμουν εκτός, είχα πάρει μαζί μου διάφορους ατμοποιητές (Krixus, Griffin, Aromamizer κλπ) και μια γεύση σε υγρό (After8 Smoke, Syndesmos VG/PG 80/20 με 0 νικοτίνη) όλους τους έπαιζα με το SX mini m class (χορηγία kogni) πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω την γεύση που σου δίνει ο Krixus, είναι μακράν ο καλύτερος ατμοποιητής που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα! Σε πλημμυρίζει αρώματα σε εισπνοή και εκπνοή και υπάρχει μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους! Τον είχα "δηλωμένο" TCR 455 (Tungsten) και στα 55W . Πραγματικά η αγορά του από FT αξίζει με το παραπάνω και παρόλο τα αρνητικά του... θα σε ανταμείψει σε ότι αφορά την γεύση!Τον έχω από τις 28... αλλά το καημένο το IPV D2 "γονατίζει"... είμαι σε αναμονή νέου μοντακίου με 2 μπαταρίες, από τα ελάχιστα συμπεράσματα που έβγαλα, εκτός ότι σαν γεύση είναι μια κατηγορία μόνος του, πιστεύω ότι, επιβάλλεται να δοκιμαστεί και με έλεγχο θερμοκρασίας, δηλαδή TCR για σύρμα Tungsten και επίσης καλό θα είναι να έχει και Preheat, για να "αρπάζει" άμεσα και να πιάνει την επιθυμητή θερμοκρασία! γιαυτό όταν θα είμαι έτοιμος θα επανέλθω!
![]()
Καλός και συνεπής ακόμα και στα όρια του(μου; ).Απο γεύση, τι λέει;
ο Τaifun GTii πρεπει να ειναι καλυτεροςΕίναι πολύ καλός ο γορίλλας .Όλα δουλεύουν βούτυρο
View attachment 58068