Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
5.880
Μαγνητικός αναδευτήρας.

Θα χρειαστητε έναν δώδεκαβολτο ανεμιστήρα υπολογιστή 5x5. Σε ολα τα καταστήματα υπολογιστών 3-4€.
Πάνω στον κεντρικό πυρήνα του, όχι στην φτερωτή, θα κολλήσετε 2 μαγνήτες νεοδυμιου που μπορείτε να βρείτε εδω http://magnitech.gr/shop/neodymium-magnets/magnitis-neodimiou-f10x5x3/
Προτιμήστε παραλληλογραμους 10x5x3

Απο ενα κατάστημα ηλεκτρονικών ενα ροοστάτη ισχύος 10 watt 1,5 kωμ.
Έναν μετασχηματιστή 12volt/ 2A
Ενα κουτί.
Και απο ενα κατάστημα με είδη χημικών μια αμπούλα ανάδευσης. Εχει διάφορ μεγέθη ανάλογα με το δοχείο σας.
Βρήκα και στον σύνδεσμο αλλά τσιμπάνε οι τιμές γυρω στα 6€
http://www.syndesmossa.com/product_select.php?pl=1&pc2=014269&pc5=35&pc4=119&pc3=

Reaction score
8.905
Τον έχω από τις 28... αλλά το καημένο το IPV D2 "γονατίζει"... είμαι σε αναμονή νέου μοντακίου με 2 μπαταρίες, από τα ελάχιστα συμπεράσματα που έβγαλα, εκτός ότι σαν γεύση είναι μια κατηγορία μόνος του, πιστεύω ότι, επιβάλλεται να δοκιμαστεί και με έλεγχο θερμοκρασίας, δηλαδή TCR για σύρμα Tungsten και επίσης καλό θα είναι να έχει και Preheat, για να "αρπάζει" άμεσα και να πιάνει την επιθυμητή θερμοκρασία! γιαυτό όταν θα είμαι έτοιμος θα επανέλθω!

Αυτές τις μέρες που ήμουν εκτός, είχα πάρει μαζί μου διάφορους ατμοποιητές (Krixus, Griffin, Aromamizer κλπ) και μια γεύση σε υγρό (After8 Smoke, Syndesmos VG/PG 80/20 με 0 νικοτίνη) όλους τους έπαιζα με το SX mini m class (χορηγία kogni) πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω την γεύση που σου δίνει ο Krixus, είναι μακράν ο καλύτερος ατμοποιητής που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα! Σε πλημμυρίζει αρώματα σε εισπνοή και εκπνοή και υπάρχει μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους! Τον είχα "δηλωμένο" TCR 455 (Tungsten) και στα 55W . Πραγματικά η αγορά του από FT αξίζει με το παραπάνω και παρόλο τα αρνητικά του... θα σε ανταμείψει σε ότι αφορά την γεύση!

Αρνητικά.
Μπαταριοφάγος, κάθε γέμισμα και μπαταρία ήθελε.
Θέλει προσοχή γιατί είναι ευαίσθητες οι αντιστάσεις λόγω κεραμικού, ήδη έσπασα την μία!
Εάν κάνεις 3-4 απανωτές ρουφηξιές, αρχίζει και ζεσταίνεται το τάνκ
Χρειάζεται εξέλιξη η αντίσταση, για να παίζει εύκολα και με μοντάκια με μία μπαταρία.
Δεν ενδείκνυται (μάλλον) σε αυτούς που αρέσκονται σε τσιγαρίσεις τζούρες.

Θετικά
Η τιμή του.
Ποιότητα κατασκευής τάνκ.
Γεμίζει από πάνω.
Τα εξτρά που δίνει η συσκευασία (Πυρέξ, Φλάντζες, Δεύτερη αντίσταση, οργανικό βαμβάκι)
Κορυφαία γεύση.

ΥΓ. Εγώ είχα δεύτερης γενιάς αντιστάσεις, δηλαδή αυτές που αναγράφουν από 40-80W.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Ο ατμοποιητής είναι είναι love&hate.

Σπάει @@ για να γεμίσει σωστά.Πρακτικά,μόνο μπουκαλάκια 30ml με πιπέτα.Σε όλα τα άλλα απλά δεν φτάνει η μύτη να εφαρμόσει στην οπή γεμίσματος.
Το τανκ είναι εφαρμοστό και συγκρατείται μόνο από oring. Mayday για πλημμύρες άμα κουβαληθεί άτσαλα.
Το notch coil είναι Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο.Πλαγκ εν πλέι που λεν' στο χωριό.Μέχρι τα 80watt πάει εύκολα από εκεί και πάνω ζορίζεται ο ατμοποιητής με την μόνή εισαγωγή αέρα.Με τη διπλή έφτασα 100 χαλαρα,πιό πάνω δε παω.

Δεν είναι ''τσιγαρίσιος'' ατμοποιητής.Οκ σφίγγει αρκετά με τέρμα κλειστό τον αέρα αλλά υποφέρει με το συγκεκριμένο coil και κλειστό αέρα.Βασικά το στόμα σας υποφέρει καθότι με 0,25(περίπου) αντίσταση πέρνει φωτιά ο τόπος.
Δεν έχω δοκιμάσει να στρίψω αντίσταση για να δώ πως συμπεριφέρεται με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής από τις DIY αντιστάσεις.

Για περισσότερα δείτε το βίντεο του SMM:

Ή όλα τα άλλα που αρχίζουν να ξεφυτρώνουν.
[DOUBLEPOST=1460702596][/DOUBLEPOST]
Απο γεύση, τι λέει;
Καλός και συνεπής ακόμα και στα όρια του(μου; ).

Υ.Γ. Η κατανάλωση του είναι απίστευτη.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas