Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Οχι .Η ποιότητα κατασκευής του είναι υποδειγματική .τα πάντα κουμπώνουν άψογα ,ούτε δάκρυα ούτε ξεχειλίσματα .
Ρυθμίζεις και το τράβηγμα σύμφωνα με τα γούστα σου :thumbsdown: Δουλεύει και με TC με ΣΣ
Για το 20αρικο που ζητάει είναι μια χαρά αυτό το μοντέλο
https://www.fasttech.com/p/3718300

Reaction score
15.548
μιλας για το κορυφαιο τσιπ σημερα και συγκρινης τον κλωνο του taifun ; :roflmao:

πρεπει να κοψεις ενα απο τα δυο...:p

Last edited by a moderator:

Reaction score
34
Καλημέρα σας, άτυχος κάτοχος του reuleaux dna 200 και εγώ. Όπου μετά από ένα πέσιμο από την μηχανή σταμάτησε να λειτουργεί η οθόνη και λειτουργεί όποτε θέλει. Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να το δει??

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Αν μπορείς να ατμίσεις ασχετα αν δεν βλέπεις την οθόνη σημαίνει οτι έχει σπάσει-κοπεί η καλωδιοταινία της οθόνης .Αυτό σημαίνει υποχρεωτικά αλλαγή .Δεν γνωρίζω αν είναι κολλημένη στην πλακέτα η κουμπωτή .Αν είναι κουμπωτή είναι απλή διαδικασία αλλιώς θέλει πολύ μεγάλη προσοχή στο κόλλημα-ξεκόλλημα και δεν μπορώ να φανταστώ ποιός θα μπορούσε να το κάνει εκτός από την μαμά εταιρεία .Αν όμως δεν δουλεύει καθόλου το μοντάκι πας για άλλα μάλλον .

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.653
Δεν μπορεί να πάρει μια πλακέτα DNA200 και να τη βάλει;

Reaction score
34
Ατμιζω αλλά καποιες φορές παγώνει κ πρέπει να βγάλω τις μπαταρίες για να ξαναλειτουργήσει...

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Νομίζω πως η οθόνη είναι κουμπωτή..

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Το απόλυτο μηχανάκι για ασκηση φυσικής .
" Εχουμε 4 αντιστάσεις του 1Ω .Βρείτε την συνδεσμολογία για συνολική αντίσταση 0,5 Ω ."
Επίσης το όνειρο του ΖΙζικ.........πολλαπλές αντιστάσεις κλαπτον με τεράστιο στόμιο :gotcha:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.653
Λατρεύω το SQuape Rs μου και εκτιμώ πολύ την εταιρεία που έφτιαξε κάτι τόσο απλό και τόσο καλό, αλλά το X[dream] φαινόταν απ' το πρώτο video οτι δεν είναι για 'μάς Μάνο μου. :)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Ουτε για τους άλλους είναι . Πήγε να παντρέψει 2 κόσμους και έμεινε σε κενό τελικά .
Η μόδα των subohm και των 2πλων η 4πλων coils :confused:
Εκεί οι Κινέζοι βγάζουν 3 τανκ την βδομάδα :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988