- Reaction score
- 78.193
Δεν υπάρχει λύση, τεντώνει επειδή σε βλέπει.
Μόνο αν φορέσεις μάσκα.
Μόνο αν φορέσεις μάσκα.
50watt ε?Ως τώρα δούλευα 0,5 ωμ και στα δύο (cubis & cubis pro) και γενικά είμαι ικανοποιημένος από τη χρήση τους. Έβαλα τώρα μία 0,25 ωμ στον cubis pro και μάλλον στα 50 βατ (3,5V) και πάνω δουλεύει κανονικά, αλλά έχει πολλά "σκασιματα" στην αρχή, στο πρώτο δευτερόλεπτο ας πούμε, που πιτσιλαει υγρό από το στόμιο. Χύνει κανονικά στα μούτρα!
Κάνω κάτι λάθος; Έχετε κάνα σχόλιο;![]()
Λες να με φτύνει για να μη με ματιαξουν;Δεν υπάρχει λύση, τεντώνει επειδή σε βλέπει.
Μόνο αν φορέσεις μάσκα.
Αν αρχίσει να γίνεται πιο επιθετικό σε σημείο που να σε κατουράει...πάνε σε παθητικάΘέση ακρόασης περί τα 30 εκατοστά στην εκκίνηση της εκτόξευσης στα μούτρα, μετά επέρχεται επαφή, με σφιχτό ρουφημα.
Κι ενώ μου αρέσει στο ρουφηγμα, δε μ'αρέσει να μου τα πετάει στα μούτρα.
Άντε πες τώρα..
[DOUBLEPOST=1485866334][/DOUBLEPOST]
Λες να με φτύνει για να μη με ματιαξουν;
Μα πόση ομορφιά κουβαλάω ο φούστης!![]()
Βαργιέμαι..Απορω γιατι δεν έχεις πάρει ακομα ενα επισκευάσιμο να φτιάχνς αντισταση μονος σου .......
Ναι, θα ψοφαει εύκολα, δεν παίζει.Το Pico στα 75 δεν έχει headroom ρε δασκαλε που λογο δεν εκράτεις
Αυτό βλέπω και δε μ'αρέσει να γεμίζω υγρό μέσα στη μέρα. Θέλω μπαταρία και ποσότητα υγρού μέσα στον κάδο του ατμοποιητή, να βγάζουν πλήρως μία μέρα, να μην ασχολούμαι ενδιάμεσα ούτε με γεμίσματα υγρών, ούτε να κουβαλάω μαζί μου μπαταρίες για αλλαγές μπαταριών.Τα πολλά βατ ειναι υγροβόρα ...οπως και τα πολλά γκάζια ,θενε τάϊσμα![]()
Τότε δε με ενδιαφέρουν!Σεβαστη η βαριεμάρα αλλά όλα τα καλά μηχανάκια (ατμοποιητες) ειναι ΟΛΑ επισκευάσιμοι .
Για το Pico η 0.25 δεν κάνει.Θα πρέπει να είσαι με μπαταρίες έξτρα.Το 0.25 έχει ένα καλό πάντως, περισσότερο ατμό πιο γρήγορα, αλλά στα υπεριπλάσια βατ (30 vs 70)
Συμφωνώ.Έχει την ίδια ωραία γεύση με την 0.5!Πάντως από γεύση δεν έχει ουσιαστικά καμία διαφορά το 0.25 με το 0.5 στον ατμοποιητή αυτόν.
Συμφωνώ απόλυτα.στην 0.5 και ατμίζω από 27 έως 30w, ομοίως και 'γω με το pico (και με βγάζει μια μέρα και κάτι ψηλά)
Ξεκόλα βρε συ!Θα αρκεστώ στους ατμοποιητές με έτοιμα ανταλλακτικά αντίστασης.![]()
Και μένα μέχρι τις 12 το μεσημέρι!Και τα 4,5 ml του ατμοποιητή υπεραρκούν για 1 μέρα.![]()
...καπνιζω 2 πακετα την μέρα![]()
Έχεις δοκιμάσει 1 ωμ; Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει έτοιμη.Ως τώρα δούλευα 0,5 ωμ και στα δύο (cubis & cubis pro) και γενικά είμαι ικανοποιημένος από τη χρήση τους. Έβαλα τώρα μία 0,25 ωμ
Και γω στην 0.5 ωμ έχω καταλήξει. Είναι η καλύτερη από όλες.Ξαναβαλα 0.5 ωμ, εκεί είναι αυτός ο ατμοποιητής τελικά...